fczeljo je napisao/la:redovni pljuvač ti ima godišnjih karata punu ladicu i ne odgovara na svaki mogući post ko ti.zubanovic89 je napisao/la:ne zakuhavaj opet XDHoomer je napisao/la:Što su se ušutili miševi poklopio ih zubanovic89 sve redomprvenstveno mislim na fczeljo,THC, seyu i druge standardne pljuvače da ih ne nabrajam sve sad
zubane, dijelom se slažem ali dijelom ne sa tvojim komentarom.
slažem se da bi nas trebalo biti više na utakmici, ali isto tako bi i klub trebao da se potrudi ne malo, nego dobro više. i sad kad nas ima 200 sa godišnjim kartama se opet gužvamo ko da nas je 200.000. jbemu jel to treba neko proviđenje pa da neko skonta da treba još jedna ili dvoja vrata otvoriti? ako klub ne može omogućiti da se tih 200 redovnih osjeća ugodno na stadionu, kako misli dovesti 10.000?
meni, a ni nikome od tih 200 se nije problem gurati. ali vidimo rezultat da jedino tih 200 i dolazi na utakmice.
jeste, mi "redovni pljuvači" ukazujemo na sitnice, al mi je se nakupilo tih sitnica pun q. te nevalja ovdje grb, te ne mogu vrata otvorit, te nema karata, te se ne zna ni kad će ih biti. pa u pm hoću li se ja ikad osjećati povlaštenim što dajem unaprijed pare za nešto što ne znam kako će izgledati? ili ću i narednih 20 godina obići pola poslovnih prostora po grbavici da nađem nekoga da mi proda kartu. i onda kad dođem na utakmicu gledam kako se razni klošari uvlače džaba na stadion - i još onda gledam kako takvi kidaju stolice i J*** mater kome stignu od naših ako nije 3:0 u prvih 20 minuta. i ti onda naravno kritikuj mene što prozivam. jbga, ja sam pljuvač, pesimista i ko zna šta. jel to treba neka pamet da se ovih par sitnica popravi? i ko je onda kriv što nas 200 kupimo godišnje karte?
da iko u klubu imalo ozbiljno razmišlja ovaj forum bi im bio svako jutro na čitanju pod radnom obavezom. evo u ovih dan-dva su ovdje imali za pročitati bruku stvari koje mogu poboljšati sa nikakvim ulaganjima. naravno da pročitati neće. pisao sam ovo zato što volim klub i što se nikad neću prestati nadati da će neko od ogovornih konačno početi taj klub shvatati zaozbiljno.
mnogima je sitnica što grb nije ispao kako treba. meni to nije sitnica jer to gledam iz dana u dan već 20 godina. to bi isto bilo i kad bi osim reko jbga sitnica je što neki igrač zakasni na trening 10 minuta. pa zakasni jednom, pa zakasni drugi put, pa zakasne još trojica. pa se onda popuši. al kako izgleda kad se stvari utegnu, vidimo na tabeli.
sitnice pokazuju mnogo.
smjesno je da nam se srusi zapadna tribina a jos je smjesnije da je navijaci ciste, a jos je smjesnije dati izjavu to je "Blagodat" i slikat se pored nje ko da je stonehedge, evo sad jedno pitanje sta mislite zna li iko u klubu koliko je cvrsta konstrukcija na sjeveru? nije ovo pljuvanje da se ne radi nista,strucni stab odlicno radi poso i to niko ne spori ali ostatak ljudi koji primaju platu slabo je odradjuju... jos da pojasnim ovo oko navijaca, ok je to ali tek onda kad klub uradi nesto i kad se vidi da ne mogu sami ali da su bar pokusali... jos sto se tice ovog shopa, nemojte od tog pravit bauk, 3 godine se prica o tome,imaju prostor imaju sve samo je trebalo okrecit i otvorit...