harishp je napisao/la:I Zeljo koristi Kosevo u Evropskim kupovima jer nema gdje drugo,tu smo dakle
Sto znaci ne kudi prijatelja da ti dusmanin kasnije nebi postao.
BTW da zavrsimo sa ovim off topicom sa cinjenicom i zakljuckom.Ako ti nesto ne pase ili nije u redu sa tim,ne koristi to.I zavrsena prica.
nismo se razumjeli, ja kada sam rekao da je kosevo peh, nisam ga smatrao tvojim ili necijim, kosevo je od sviju nas kao gradski stadion, nasi porezi ga odrzavaju u zivotu, tako da nema potrebe da ga ti smatras svojim... jer je i moj... koliko i tvoj, samo ga ti volis a ja ga volim koliko i svoju zgradu opstine tj.uzimam je zdravo za gotovo,
a ja sam realan i kazem da stadion je malo je reci los... a tema je rekonstrukcija stadiona i ako vec uzimas pare od poreza, naravno da mi smeta sto nemamo fudbalski stadion, i sto je 50 metara do gola od tribine sto zbog atletske, sto zbog kanala, sto zbog preblago nakosenih tribina... zar mi ne zasluzujemo da imamo pravi fudbalski stadion kada nam je fudbal ustvari najvazniji sport i mnogo vise.
zbog toga sam kritikovao kosevo, a ti se nasao da ga branis kao da je tvoje, e pa nije, isto toliko je i moje, i ja kazem da je los , pogotovo za atmosferu na tribinama i euforiju...ti to znas al srce ti neda da budes realan, zato nas postedi subjektivnosti... pokusaj pricati o kosevu kao stadionu samo reprezentacije BiH, tj sviju nas, a ne stadionom FKS kako ga ti zamisljas.. . ako se nismo razumjeli, jbg...