I vidovita Dzemila bi se nasmijala.bagrcavi je napisao/la:Meni ne smeta što je napravljen na grobljuharishp je napisao/la:Pitanje po sto i jedan put ako je na groblju stadion i ako to ko biva nekome smeta.Zasto onda igra Evropske tekme bas tu.
ili bi se pokrio ponjavom i nebi rondao bezveze kad ga i sam koristis u slucaju potreba.
Ni Kosevo nisu bas udarali ljubicicaama,kad vec neku situaciju spominjes kako je ko prosao.
Jednostavno ljudi su dvolicni da dvolicniji ne mogu biti.
Smeta ti nesto,onda to ne koristi i zdravo.Samo rezultati utakmica koje su tu odigrane dokazuju da nešto nije uredu sa stadionom.
Još ovo ljeto će se koristiti (ako bude zadovoljavalo uslove), a do tada će ako Bog da Grbavica biti renovirana.Onda Željo neće biti prinuđen da igra na groblju, svi sretni i zadovoljni
BP nije napravljeno na groblju pa smo po dosta puta i u vaznim mecevima fasovali.
Isto tako i samoj Grbavici je palo crno pred ocima u polufinalu kupa UEFA i onaj osamdest i jos neki minut.
Da nije kakav cuko tu zbacan u zemlju.
Uostalom jedna jedina pobjeda nad bas velikom repkom se desila na kosevu protiv Italije,Turke nigdje nismo mogli dobiti nego na tom stadionu itd,itd.
I ako nije u redu sa stadionom,sto ga koristis.Nikakve logike
@THC provokacije su pocele par postova iznad od takvih istih,zato drag si mi ko rodjeni brat ali nemoj........
Ako se posluzujes,onda ne rondaj,groblje i ti folovi.