Za ovo se apsolutno slažem.po meni ovo za njega ne moze nikako biti losije od igranja za rezerve liverpoola
O ovome bi se već dalo diskutvati. Konchesky, Meireles, Wilson, Shelvey ( Shelvey je došao 31.05.2010. u klub a Benitez je otišao 03.06.2010. Da, jeste ga doveo Benitez ali ga nije imao vremena ni upoznati. ), Joe Cole, što apsolutno implicira svu gradu koju je Roy doveo.mislim da jonjo nema mnogo veze sa royem kao ni njegov dolazak u klub tako da ti pada ona teorija da ga dalglish mrzi
Ono što sam pisao za Shelveya to je u poređenju u odnosu na Hendu. Poredio sam njih dvojicu. Na kraju krajeva, Shelvey je sa 18 godina dao het trik ovaj ni blizu nije toga.mislim da su neki malo precijenili shelveya jer ja sam isto kao i ti rizo gledao sve njegove utakmice ove sezone i kod nas je odigrao samo jednu dobro... onda ti napises da je lik brz a po meni je covjek prespor
Ponavljam po ko zna koji put, onaj Hendo od početka sezone je barem 10 puta bolji od Shelveya, međutim ovaj sada Shelvey je barem duplo bolji od Hende. Hendo se izgubio i mislim da je Shelvey zaslužio veću minutažu ili barem da Hendo bude njemu zamjena u posljednjih 4 do 5 utakmica.
Sjeti se Ćeline predstave prošle sezone protiv Uniteda na Old Traffordu i Hendine sada. Ćelo puca sa centra a Hendo dodaje na metar dva.
Ako neće Muhammed brdu, hoće brdo Muhammedu. Sve je to do scautinga, pritiska, menagera i ponude. Pingponga su mogli vidjeti jedino u utakmici sa Liverpoolom i tada je dobio crveni karton, kod Meleacheana je još gora situacija. Richie je igrao samo u rezervnoj ligi. Wilson je imao par nastupa i u Premiershipu i EL, Ćelo 19 nastupa samo u Premiershipu i 3 u EL.pa nije KK kriv sto ga ti klubovi nisu trazili, ili neki drugi klub iz PL
Nije meni krivo što je on otišao, bolje mu je tamo nego u rezervama, to se slažem. Nego mi je krivo što nije dobio pravu priliku kada je imao indisponiranog Hendu i povrijeđenog Lucasa i suspendovanog Suareza. Druga stvar, dakako da je mogao otići u neki klub iz EPL-a.