Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Henderson
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Henderson » 25 feb 2012, 12:23

po meni ovo za njega ne moze nikako biti losije od igranja za rezerve liverpoola
Za ovo se apsolutno slažem.
mislim da jonjo nema mnogo veze sa royem kao ni njegov dolazak u klub tako da ti pada ona teorija da ga dalglish mrzi
O ovome bi se već dalo diskutvati. Konchesky, Meireles, Wilson, Shelvey ( Shelvey je došao 31.05.2010. u klub a Benitez je otišao 03.06.2010. Da, jeste ga doveo Benitez ali ga nije imao vremena ni upoznati. ), Joe Cole, što apsolutno implicira svu gradu koju je Roy doveo.
mislim da su neki malo precijenili shelveya jer ja sam isto kao i ti rizo gledao sve njegove utakmice ove sezone i kod nas je odigrao samo jednu dobro... onda ti napises da je lik brz a po meni je covjek prespor
Ono što sam pisao za Shelveya to je u poređenju u odnosu na Hendu. Poredio sam njih dvojicu. Na kraju krajeva, Shelvey je sa 18 godina dao het trik ovaj ni blizu nije toga.

Ponavljam po ko zna koji put, onaj Hendo od početka sezone je barem 10 puta bolji od Shelveya, međutim ovaj sada Shelvey je barem duplo bolji od Hende. Hendo se izgubio i mislim da je Shelvey zaslužio veću minutažu ili barem da Hendo bude njemu zamjena u posljednjih 4 do 5 utakmica.
Sjeti se Ćeline predstave prošle sezone protiv Uniteda na Old Traffordu i Hendine sada. Ćelo puca sa centra a Hendo dodaje na metar dva.
pa nije KK kriv sto ga ti klubovi nisu trazili, ili neki drugi klub iz PL
Ako neće Muhammed brdu, hoće brdo Muhammedu. Sve je to do scautinga, pritiska, menagera i ponude. Pingponga su mogli vidjeti jedino u utakmici sa Liverpoolom i tada je dobio crveni karton, kod Meleacheana je još gora situacija. Richie je igrao samo u rezervnoj ligi. Wilson je imao par nastupa i u Premiershipu i EL, Ćelo 19 nastupa samo u Premiershipu i 3 u EL.

Nije meni krivo što je on otišao, bolje mu je tamo nego u rezervama, to se slažem. Nego mi je krivo što nije dobio pravu priliku kada je imao indisponiranog Hendu i povrijeđenog Lucasa i suspendovanog Suareza. Druga stvar, dakako da je mogao otići u neki klub iz EPL-a.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 25 feb 2012, 13:05

Henderson je napisao/la:Druga stvar, dakako da je mogao otići u neki klub iz EPL-a.
Ne da je mogao već je morao otići u klub u Premiershipu. Tako se radi kada želiš gurati talentovane mladiće iz vlastitog pogona.

Wilshere, Sturridge (Bolton), Cleverley (Wigan) i Welbeck (Sunderland) su najbolji primjeri. Jednogodišnja ili polugodišnja posudba u tim iz drugog dijela tabele. Naravno, prvo treba zasnovati neko prijateljstvo sa određenim timovima, odnosno menadžerima. Kreativce slati u timove koji gaje napadački fudbal a defanzivce u defanzivne timove, kako bi mogli pokazati ono najbolje te tako dobiti na samopouzdanju.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2012, 13:11

Zna li neko što je odgođena utakmica Liverpooll-Everton?
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 25 feb 2012, 13:27

AYAN je napisao/la:Zna li neko što je odgođena utakmica Liverpooll-Everton?
Mozda zato sto sutra Liverpool igra finale Carling cup-a ?
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2012, 13:36

nummaLFCŽ je napisao/la:
Jbg, tražim koju utakmicu da pratim, vidim Liverpool,u 13:45 , kad ono odgođeno... a nisam znao za Carling... Mada zar se još uvijek zove Carling Cup, zar nije promijenio sponzora? 8-)
Željo i samo Željo...

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 25 feb 2012, 13:40

Nije dečko u toku!!!! :shock: :shock: :shock:

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2012, 13:58

liverpool9 je napisao/la:
Nije dečko u toku!!!! :shock: :shock: :shock:
Nisam fakat... Pratim koliko stignem... Ako je to grijeh, neka mi Bog oprosti.
Željo i samo Željo...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 feb 2012, 14:00

AYAN je napisao/la:
nummaLFCŽ je napisao/la:
Jbg, tražim koju utakmicu da pratim, vidim Liverpool,u 13:45 , kad ono odgođeno... a nisam znao za Carling... Mada zar se još uvijek zove Carling Cup, zar nije promijenio sponzora? 8-)
Ovo je zadnja sezone da se kup tako zove, od sljedeće sezone novi sponzor.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 feb 2012, 14:06

Red bi bio da uzmu taj kup, izbacili su jake konkurente...
Željo i samo Željo...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 25 feb 2012, 15:47

slika

Mogao bi kapiten ponovo pogoditi kao u prethodna 3 finala.

Negdje sam pročitao da Kenny želi na ljeto pokušati dovesti Barceloninog igrača Afellaya. Sad ne znam koliko je to realno i da li bih ga Barcelona pustila, ni njega, ni Tella, ali svakako je dobro što se stalno Liverpool povezuje sa nekim igračima. Opet prije da bi Afellay mogao doći, nego Tello, jer zaista nevjerujem da takvog mladog igrača Barcelona može ispustiti.

Sutra očekujem: Reina, Johnson, Škrtel, Agger, Enrique, Henderson, Gerrard, Downing, Adam, Suarez, Carroll. A moguće da priliku dobije i Bellamy.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 25 feb 2012, 18:14

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... he-rainbow" onclick="window.open(this.href);return false;

:D :D :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 feb 2012, 22:37

Na Vembliju ce ocito biti porodicno stablo Gerrardovih, traze 80 karata od onog Entonija da im sredi :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 feb 2012, 22:52

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 26 feb 2012, 00:36

Bring on Sunday...

Joj ja sam k'o na iglama, očekujem ovo k'o da igramo finale LP. :D Stvarno jedva čekam da dignemo trofej, biće teška utakmica, a mi znamo igrati iste.

Malo me strah da se ne opustimo što je sa druge strane Kardif, nisu naivna ekipa nikako, više bih volio da je sa druge strane Arsenal ili Scum. Mada mislim da će King odlično psihički pripremiti ekipu jer je to najvažnije u ovom trenutku.

Dugo smo čekali, vrijeme je, pa makar i Mickey Mouse Cup! 8-)
Zadnja izmjena: Paraglajder, dana/u 26 feb 2012, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
YNWA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2012, 00:37

Sretno nam sutra.
Svi koji idete u Zenicu ili ste već tamo, vidimo se. :)

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 26 feb 2012, 07:56

Dakle, napokon je svanuo i taj dan pred finale CC. Naravno, LFC ima ulogu favorita, al' ni Cardiffa ne treba podcijenjivati jer imaju u svojim redovima veoma dobrih igrača (Miller, Earnshaw, Naylor..). Očekujem pun Wembley, te da će se sa tribina 'oriti YNWA. Na jedan trofej čekamo dugi niz godina i mislim da je napokon došlo vrijeme da nešto i osvojimo, jer klub renomea kao što je Liverpool to i zaslužuje.

Naravno, želim sve najbolje članovima LFC-BiH foruma na današnjem okupljanju. YNWA! 8-)
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 26 feb 2012, 08:04

[youtube][/youtube]

jedva cekam danas tekmu i abd osvajanje tog trofeja nakon 5 godina 289 dana 11h i 3min
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2012, 10:49

hocemo li prekinuti tu sušu danas :D nadam se da ce stevie dici trofej a king plakati od srece kao i inace :D
You are someone else I am still right here

AndyCarrol
Kontakt:

Post Postao/la AndyCarrol » 26 feb 2012, 10:51

fera je napisao/la:hocemo li prekinuti tu sušu danas :D nadam se da ce stevie dici trofej a king plakati od srece kao i inace :D
Vrijeme bi bilo da prekinemo tu susu , ali i da dadnemo malo radosti legendi i navijacima :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2012, 10:56

AndyCarrol je napisao/la:
fera je napisao/la:hocemo li prekinuti tu sušu danas :D nadam se da ce stevie dici trofej a king plakati od srece kao i inace :D
Vrijeme bi bilo da prekinemo tu susu , ali i da dadnemo malo radosti legendi i navijacima :D
ma da je vise nesto osvojiti pa makar i ovaj kup samo da razbijemo maler... i u FA kupu imamo neke sanse tako da bice ovo interesantna sezona do kraja
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.