Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

StevieG
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la StevieG » 24 feb 2012, 12:22

Meni izuzetno draga momčad u Premiershipu, te u momčadi imaju zaista mnogo potencijalnih nogometaša (Walker, Sandro, Luka, Bale) koji će u budućnosti imat' blistave karijere. Naravno, u ovome postu želio bih navesti i menadžera Harrya koji je uz pametan scouting napravio odlične rezultate, te od prosječnih Spursa napravio top-momčad Otočkog nogometa. Kada Harry ode, Spursi će imat' mnogo posla koga naći kao zamjenu.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

belefront

Post Postao/la belefront » 24 feb 2012, 13:39

StevieG je napisao/la:Meni izuzetno draga momčad u Premiershipu, te u momčadi imaju zaista mnogo potencijalnih nogometaša (Walker, Sandro, Luka, Bale) koji će u budućnosti imat' blistave karijere. Naravno, u ovome postu želio bih navesti i menadžera Harrya koji je uz pametan scouting napravio odlične rezultate, te od prosječnih Spursa napravio top-momčad Otočkog nogometa. Kada Harry ode, Spursi će imat' mnogo posla koga naći kao zamjenu.
Sjajno si ovo rekao,ako ode Harry, Tottenham ce se raspasti osim ako ne dodje Mourinho jer igra ce sigurno pasti ako dodje Moyes ili Pullis cija se taktika zasniva na odbrani : :roll: Modric nece da potpise novi ugovor jer hoce da vidi hoce li Redknappe ostati.. Ja iskreno imam nekoliko zamjerki na taktike Harry-a ali on je ocigledno veliki strucnjak i nadam se da ce ostati :D

belefront

Post Postao/la belefront » 24 feb 2012, 22:19

Vertonghen zeli preci u Tottenham i rekao je da bi mu bila cast igrati za ovaj klub :D :D :D

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 25 feb 2012, 14:42

M. Scofield je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Posto ne pratim ovu temu nemojte zamjeriti na pitanju. Znaci interesuje me ovo oko novog stadiona Tottenhema znaci sta se odlucilo? Cujem da ce se graditi novi pa me interesuje gdje i koliki kapacitet bi bio i naravno koliko bi to kostalo itd..???
Bio bi kapaciteta 58000 mjesta u blizini postojećeg WHL bi se gradio (općina Haringey), cijela investicija bi koštala više od 100 mil. funti
slika
slika
slika
Hvala na odgovoru, stvarno se nadam da ce Tottenhem dobit ovako dobar stadion.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 26 feb 2012, 11:26

Danas veliki derbi u kojem očekujem pobjedu jer smo bolji. Nisam siguran u prvi sastav, jer smo imali dosta problema sa ozljedama, a pojedini mediji najvaljuju puni standardni sastav što se nadam da će i biti.
Audere est Facere

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 12:20

sczesny, sagna, koscielny, vermaelen, gibbs, song, ramsey, arteta, walcott, gervinho, van persie.
friedel, walker, king, dawson, assou-ekotto, lennon, parker, modrić, bale, van der vaart, adebayor.

mislim da su ovo postave za danas. pitanje je samo je li se lennon oporavio dovoljno, ali izgleda da bi trebao igrati.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 feb 2012, 12:25

dzonvejn je napisao/la:sczesny, sagna, koscielny, vermaelen, gibbs, song, ramsey, arteta, walcott, gervinho, van persie.
mislim da su ovo postave za danas. pitanje je samo je li se lennon oporavio dovoljno, ali izgleda da bi trebao igrati.
Koscielny i Gibbs su upitni, Ramsey povrijeđen, 99% Walcott na klupi a Ox u igri.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 13:45

Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Saha.

ipak isti sastav kao i u prošlim utakmicama.

Strong bench - SUBS v ARSENAL - Cudicini, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, van der Vaart, Defoe.

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 26 feb 2012, 15:44

belefront je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Uh suti, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju treceligasa uzet, ajd sto nisu pobijedili neg su oni levati i bolji bili, ustvari ovi su jos veci levati. Ovi **** def zauzimaju vrh tabele najomrazenijih ekipa, jos kad te ovako povale za finu lovu...
Kladi se,kladi sine,kocka nicemu dobrom nije dovela, a sta ti mislis da nece slucajno igrati punom snagom protiv Stevenage pa da se neko povrijedi,bravo mozgu :!:
A nije ti palo na pamet da se mora igrat jos jedna tekma, nepotrebno, dodatna mogucnost da se neko povrijedi, ionako zgusnut raspored, ili recimo da se uzme konacno neki trofej jer u FA kupu nema neke konkurencije ove godine, MOZGU, al sta ocekivat od **** kluba
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 26 feb 2012, 16:10

Udarajte se nogom u guzicu ako ne primite jos 2 :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 26 feb 2012, 16:27

Danas su objasnjene neke stvari !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 feb 2012, 16:30

Katastrofalan Tottenham, King i Kaboul ispadaju kao neki amateri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 16:40

kaboul i walker katastrofa, da sam ja na redknappovu mjestu prekrižio bi ih za čitav život.
walkera onaj antitalent gibbs probija ko malog majmuna, stvarno nedopustivo.

belefront

Post Postao/la belefront » 26 feb 2012, 16:45

alan ford 26 je napisao/la:
belefront je napisao/la:
alan ford 26 je napisao/la:Uh suti, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju treceligasa uzet, ajd sto nisu pobijedili neg su oni levati i bolji bili, ustvari ovi su jos veci levati. Ovi **** def zauzimaju vrh tabele najomrazenijih ekipa, jos kad te ovako povale za finu lovu...
Kladi se,kladi sine,kocka nicemu dobrom nije dovela, a sta ti mislis da nece slucajno igrati punom snagom protiv Stevenage pa da se neko povrijedi,bravo mozgu :!:
A nije ti palo na pamet da se mora igrat jos jedna tekma, nepotrebno, dodatna mogucnost da se neko povrijedi, ionako zgusnut raspored, ili recimo da se uzme konacno neki trofej jer u FA kupu nema neke konkurencije ove godine, MOZGU, al sta ocekivat od **** kluba
A neka je Zeljo prvak svijeta :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 16:47

Edin.- je napisao/la:Danas su objasnjene neke stvari !
nadam se da ćete izboriti europa ligu. :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 feb 2012, 16:49

dzonvejn je napisao/la: kako tottenham trenutno igra budi sretan ako izvučete bod...
nemoj se prsiti sa tim izjavama kad i sam znaš da je tottenham trenutno jači od arsenala.
Dobro je Tottenham igrao, sretni su sto nisu 10 primili kako je krenulo... I da vidimo ko je jaci, i u prvoj utakmici sudija poklonio Tottenhamu gol i sad, ali dzaba ne moze protiv bolje ekipe.. Kao sto rekoh Tottenham ima srece pa nema povreda, inace bi bili 7-8..
Celik!3,2,2.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 26 feb 2012, 16:50

dzonvejn je napisao/la:
Edin.- je napisao/la:Danas su objasnjene neke stvari !
nadam se da ćete izboriti europa ligu. :D
slika

belefront

Post Postao/la belefront » 26 feb 2012, 16:52

AllGunsBlazing je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la: kako tottenham trenutno igra budi sretan ako izvučete bod...
nemoj se prsiti sa tim izjavama kad i sam znaš da je tottenham trenutno jači od arsenala.
Dobro je Tottenham igrao, sretni su sto nisu 10 primili kako je krenulo... I da vidimo ko je jaci, i u prvoj utakmici sudija poklonio Tottenhamu gol i sad, ali dzaba ne moze protiv bolje ekipe.. Kao sto rekoh Tottenham ima srece pa nema povreda, inace bi bili 7-8..
Pa je li me ti zajebavas, NEMA POVREDA????????????? citavu sezonu sklapamo nekako ekipu, ne kazem nista protiv vas i vi imate povreda ali molim te lijepo provjeri nesto prije nego sto napises ;)

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 26 feb 2012, 16:53

shvaćam vas, vi niste navikli na petarde, nego na osmice. :lol: :mrgreen: kako ide borba za europa ligu sa stoke cityem? :oops:

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 26 feb 2012, 16:54

Harry who's your Daddy?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.