Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Meni izuzetno draga momčad u Premiershipu, te u momčadi imaju zaista mnogo potencijalnih nogometaša (Walker, Sandro, Luka, Bale) koji će u budućnosti imat' blistave karijere. Naravno, u ovome postu želio bih navesti i menadžera Harrya koji je uz pametan scouting napravio odlične rezultate, te od prosječnih Spursa napravio top-momčad Otočkog nogometa. Kada Harry ode, Spursi će imat' mnogo posla koga naći kao zamjenu.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.
Sjajno si ovo rekao,ako ode Harry, Tottenham ce se raspasti osim ako ne dodje Mourinho jer igra ce sigurno pasti ako dodje Moyes ili Pullis cija se taktika zasniva na odbrani :StevieG je napisao/la:Meni izuzetno draga momčad u Premiershipu, te u momčadi imaju zaista mnogo potencijalnih nogometaša (Walker, Sandro, Luka, Bale) koji će u budućnosti imat' blistave karijere. Naravno, u ovome postu želio bih navesti i menadžera Harrya koji je uz pametan scouting napravio odlične rezultate, te od prosječnih Spursa napravio top-momčad Otočkog nogometa. Kada Harry ode, Spursi će imat' mnogo posla koga naći kao zamjenu.
Vertonghen zeli preci u Tottenham i rekao je da bi mu bila cast igrati za ovaj klub

Hvala na odgovoru, stvarno se nadam da ce Tottenhem dobit ovako dobar stadion.M. Scofield je napisao/la:Bio bi kapaciteta 58000 mjesta u blizini postojećeg WHL bi se gradio (općina Haringey), cijela investicija bi koštala više od 100 mil. funtizeljocity je napisao/la:Posto ne pratim ovu temu nemojte zamjeriti na pitanju. Znaci interesuje me ovo oko novog stadiona Tottenhema znaci sta se odlucilo? Cujem da ce se graditi novi pa me interesuje gdje i koliki kapacitet bi bio i naravno koliko bi to kostalo itd..???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- M. Scofield
- Kontakt:
Danas veliki derbi u kojem očekujem pobjedu jer smo bolji. Nisam siguran u prvi sastav, jer smo imali dosta problema sa ozljedama, a pojedini mediji najvaljuju puni standardni sastav što se nadam da će i biti.
Audere est Facere
sczesny, sagna, koscielny, vermaelen, gibbs, song, ramsey, arteta, walcott, gervinho, van persie.
friedel, walker, king, dawson, assou-ekotto, lennon, parker, modrić, bale, van der vaart, adebayor.
mislim da su ovo postave za danas. pitanje je samo je li se lennon oporavio dovoljno, ali izgleda da bi trebao igrati.
friedel, walker, king, dawson, assou-ekotto, lennon, parker, modrić, bale, van der vaart, adebayor.
mislim da su ovo postave za danas. pitanje je samo je li se lennon oporavio dovoljno, ali izgleda da bi trebao igrati.
Koscielny i Gibbs su upitni, Ramsey povrijeđen, 99% Walcott na klupi a Ox u igri.dzonvejn je napisao/la:sczesny, sagna, koscielny, vermaelen, gibbs, song, ramsey, arteta, walcott, gervinho, van persie.
Friedel; Walker, Kaboul, King, Assou-Ekotto; Kranjcar, Modric, Parker, Bale; Adebayor, Saha.
ipak isti sastav kao i u prošlim utakmicama.
Strong bench - SUBS v ARSENAL - Cudicini, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, van der Vaart, Defoe.
ipak isti sastav kao i u prošlim utakmicama.
Strong bench - SUBS v ARSENAL - Cudicini, Dawson, Rose, Lennon, Sandro, van der Vaart, Defoe.
- alan ford 26
- Kontakt:
A nije ti palo na pamet da se mora igrat jos jedna tekma, nepotrebno, dodatna mogucnost da se neko povrijedi, ionako zgusnut raspored, ili recimo da se uzme konacno neki trofej jer u FA kupu nema neke konkurencije ove godine, MOZGU, al sta ocekivat od **** klubabelefront je napisao/la:Kladi se,kladi sine,kocka nicemu dobrom nije dovela, a sta ti mislis da nece slucajno igrati punom snagom protiv Stevenage pa da se neko povrijedi,bravo mozgualan ford 26 je napisao/la:Uh suti, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju treceligasa uzet, ajd sto nisu pobijedili neg su oni levati i bolji bili, ustvari ovi su jos veci levati. Ovi **** def zauzimaju vrh tabele najomrazenijih ekipa, jos kad te ovako povale za finu lovu...
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- Arsenalisation
- Kontakt:
Udarajte se nogom u guzicu ako ne primite jos 2 
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Danas su objasnjene neke stvari !
Katastrofalan Tottenham, King i Kaboul ispadaju kao neki amateri.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
kaboul i walker katastrofa, da sam ja na redknappovu mjestu prekrižio bi ih za čitav život.
walkera onaj antitalent gibbs probija ko malog majmuna, stvarno nedopustivo.
walkera onaj antitalent gibbs probija ko malog majmuna, stvarno nedopustivo.
A neka je Zeljo prvak svijetaalan ford 26 je napisao/la:A nije ti palo na pamet da se mora igrat jos jedna tekma, nepotrebno, dodatna mogucnost da se neko povrijedi, ionako zgusnut raspored, ili recimo da se uzme konacno neki trofej jer u FA kupu nema neke konkurencije ove godine, MOZGU, al sta ocekivat od **** klubabelefront je napisao/la:Kladi se,kladi sine,kocka nicemu dobrom nije dovela, a sta ti mislis da nece slucajno igrati punom snagom protiv Stevenage pa da se neko povrijedi,bravo mozgualan ford 26 je napisao/la:Uh suti, ne mogu da vjerujem da nisu u stanju treceligasa uzet, ajd sto nisu pobijedili neg su oni levati i bolji bili, ustvari ovi su jos veci levati. Ovi **** def zauzimaju vrh tabele najomrazenijih ekipa, jos kad te ovako povale za finu lovu...
nadam se da ćete izboriti europa ligu.Edin.- je napisao/la:Danas su objasnjene neke stvari !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dobro je Tottenham igrao, sretni su sto nisu 10 primili kako je krenulo... I da vidimo ko je jaci, i u prvoj utakmici sudija poklonio Tottenhamu gol i sad, ali dzaba ne moze protiv bolje ekipe.. Kao sto rekoh Tottenham ima srece pa nema povreda, inace bi bili 7-8..dzonvejn je napisao/la: kako tottenham trenutno igra budi sretan ako izvučete bod...
nemoj se prsiti sa tim izjavama kad i sam znaš da je tottenham trenutno jači od arsenala.
Celik!3,2,2.
dzonvejn je napisao/la:nadam se da ćete izboriti europa ligu.Edin.- je napisao/la:Danas su objasnjene neke stvari !

Pa je li me ti zajebavas, NEMA POVREDA????????????? citavu sezonu sklapamo nekako ekipu, ne kazem nista protiv vas i vi imate povreda ali molim te lijepo provjeri nesto prije nego sto napisesAllGunsBlazing je napisao/la:Dobro je Tottenham igrao, sretni su sto nisu 10 primili kako je krenulo... I da vidimo ko je jaci, i u prvoj utakmici sudija poklonio Tottenhamu gol i sad, ali dzaba ne moze protiv bolje ekipe.. Kao sto rekoh Tottenham ima srece pa nema povreda, inace bi bili 7-8..dzonvejn je napisao/la: kako tottenham trenutno igra budi sretan ako izvučete bod...
nemoj se prsiti sa tim izjavama kad i sam znaš da je tottenham trenutno jači od arsenala.
shvaćam vas, vi niste navikli na petarde, nego na osmice.
kako ide borba za europa ligu sa stoke cityem? 
Harry who's your Daddy?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.