Nisam gledao tekmu, nada mi se gledati proseravanja pojedinaca i olako shvacena odbrana, vis euzivam gledajuci normalnu NBA tekmu. Kao sto Donnie rece, prije ne mogu da docekam ALL-STAR a sad omtno ogledao film
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Bilo boljih kucanja nego na SDC-u
Nisam gledao tekmu, nada mi se gledati proseravanja pojedinaca i olako shvacena odbrana, vis euzivam gledajuci normalnu NBA tekmu. Kao sto Donnie rece, prije ne mogu da docekam ALL-STAR a sad omtno ogledao film
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Glupan Wade slomio Kobe-u nos na allstaru. Halo na allstaru
. Kasnije cak i priznao da je ga je namjerno faulirao. Frustracija je cudo.
Sta reci nego dobro se cuvaj Dwyane Wade u sljedecim okrsajima sa Lakersima, ovo ce ti Mr. Bryant vratiti kad tad.
Sta reci nego dobro se cuvaj Dwyane Wade u sljedecim okrsajima sa Lakersima, ovo ce ti Mr. Bryant vratiti kad tad.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne znam za vas, ali ja sam zadovoljan Allstarom. Utakmica bez odbrane, sa pola snage. James pogodio par divljih suteva, Kobe oborio rekord (makar u necemu da je prestigao Jordana), u prvom poluvremenu Griffin par puta "slomio" obruc, na kraju je bila triller zavrsnica i steta sto James nije imao zadnji sut, jer sam imao osjecaj da bi pogodio. Malo je cjelokupan dojam pokvario prvi nesportski prekrsaj u historiji Allstara (Wade nad Kobijem), i ne znam da li mu je slomio nos, ali nimalo lijepo ono krvarenje nije izgledalo. Par rekorda je oboreno (najvise poena, najvise poena u prvom poluvremenu, itd.), sve u svemu - jedno lijepo vece u Orlandu, a jutro u Sarajevu. 
Sport je lijek za tijelo i duh.
kod Jamesa mi nije jasno sinoc cojk pogodi 7 trica i onda u zadnjem napadu kad treba da proba jos jednom on dodaje loptu i napravi TO. Cak ga je i Kobe pitao "Sto nisi sutao " . Kasnije nakon slobodnih od Griffina ostalo jos 1.5 sekundi on uzima da izvede loptu za nneciji poslednji sut
Ne znam jel ga to komentari ili pritisak ubi ili neka psiha zadnje cetvrtine il sta vec .
Ne znam jel ga to komentari ili pritisak ubi ili neka psiha zadnje cetvrtine il sta vec .
Thomas Müller - Fußballgott
LeBron,Wade = Pussy
Klasicni luzeri...
Allstar gubi na zanimljivosti zadnjih par godina i meni je ovo definitivno zadnji kojeg cu da cekam do sitnih sati.
Klasicni luzeri...
Allstar gubi na zanimljivosti zadnjih par godina i meni je ovo definitivno zadnji kojeg cu da cekam do sitnih sati.
Strašano dobar, odličan meč, kao što sam i očekivao od All-Starsa. Čestitke Kobe-u na oborenom rekordu najboljeg igrača historije NBA-a. Nisam navijao ni za koga, mada na kraju sam više simpatisao Istok zbog veće borbenosti i samim time pristizanjem ogromne rezutatske prednosti, koja je u jednom trenutku bila nekih dvadesetak poena, na u jednom trenutku pola koša prednosti. Nakon prvog poluvremena, nakon opustenosti i jednih i drugih, mislio sam ne samo da ce biti oboren rekord po broju postignutih koseva, nego sam konto da ce biti skoro 200 poena za Zapad ako onako nastave
medju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game 
- storm_raider
- Kontakt:
Oboren rekord "najboljeg igraca historije NBA-a"? Ne bih se slozio.sonik24 je napisao/la:Strašano dobar, odličan meč, kao što sam i očekivao od All-Starsa. Čestitke Kobe-u na oborenom rekordu najboljeg igrača historije NBA-a. Nisam navijao ni za koga, mada na kraju sam više simpatisao Istok zbog veće borbenosti i samim time pristizanjem ogromne rezutatske prednosti, koja je u jednom trenutku bila nekih dvadesetak poena, na u jednom trenutku pola koša prednosti. Nakon prvog poluvremena, nakon opustenosti i jednih i drugih, mislio sam ne samo da ce biti oboren rekord po broju postignutih koseva, nego sam konto da ce biti skoro 200 poena za Zapad ako onako nastavemedju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game
covjek je mozda mislio da je Kobe oborio rekord od najjboljeg igraca svih vremena
Thomas Müller - Fußballgott
- storm_raider
- Kontakt:
Moguce.don_burza je napisao/la:covjek je mozda mislio da je Kobe oborio rekord od najjboljeg igraca svih vremena
bas sam na to i mislio, my bad 
to za knickse, naaajn, nekad bilo
- storm_raider
- Kontakt:
Ma kad smo kod glamura prijatelju, Knicksi - Lakersi su i dalje broj 1.sonik24 je napisao/la:bas sam na to i mislio, my bad
A otkud večeras Lakersi protiv Heata? Je li to neka prijateljska utakmica? 
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Samo nek se Kniksi, ubijaju glamurom, dok ostali uzimaju titule.storm_raider je napisao/la:Ma kad smo kod glamura prijatelju, Knicksi - Lakersi su i dalje broj 1.sonik24 je napisao/la:bas sam na to i mislio, my bad
Postovanje treba zaraditi.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
U nedjelju igraju Lakers-Heat
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo moguceg trejda Cleveland Receives: SF Marvin Williams, PG Kirk Hinrich, 2012 first-round pick, Atlanta Receives: PG Ramon Sessions, PF Antawn Jamison. Aminajte sa mnom da dodje do ovog trejda
. Jos nekome spakovati Hollinsa i bit cu jedan od najsretnijih ljudi na svijetu hahaha
. GO CAVS GO!
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Sorry al morao sam se na ovo nasmijatisonik24 je napisao/la:Strašano dobar, odličan meč, kao što sam i očekivao od All-Starsa. Čestitke Kobe-u na oborenom rekordu najboljeg igrača historije NBA-a. Nisam navijao ni za koga, mada na kraju sam više simpatisao Istok zbog veće borbenosti i samim time pristizanjem ogromne rezutatske prednosti, koja je u jednom trenutku bila nekih dvadesetak poena, na u jednom trenutku pola koša prednosti. Nakon prvog poluvremena, nakon opustenosti i jednih i drugih, mislio sam ne samo da ce biti oboren rekord po broju postignutih koseva, nego sam konto da ce biti skoro 200 poena za Zapad ako onako nastavemedju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Komentatori Sportkluba su rutava qarina, oni nisu kompetentni da se zayebaju na njegov račun. Pa ko je vukao Istok čitavo vrijeme, sigurno ti komentatori, igrao je King skoro čitavu utakmicu dok su zvjezdice Bullsa odmarale, jer ih je njihov trener odmarao za sezonu. King je još jednom pokazao svoju veličinu, sinoć je bio najbolji na Istoku. Trudio se i vodio ovu momčad, da su suigrači bili bolji. Dok su tu Anthony i Howard pobijedit se ne može
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel istina da ce Monta Ellis u Minesotu a Pekmen i D. Williams u GS odnosno Orlando? Gelado sam na spanskom programu u subotu i ta imena sam razumio
Ludi su ako daju Pekovica i DW za Ellisa
Ludi su ako daju Pekovica i DW za Ellisa
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Nisam gledao ovo.Uobičajeno
Westbrook,CP3,LeBron,Nash i Griffin po ovim highlightsima zaslužuju pozive do kraja karijere 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:
Strahota Bozija.Ovo samo moze Steve
Chelsea F.C.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.