Nisam gledao tekmu, nada mi se gledati proseravanja pojedinaca i olako shvacena odbrana, vis euzivam gledajuci normalnu NBA tekmu. Kao sto Donnie rece, prije ne mogu da docekam ALL-STAR a sad omtno ogledao film
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

. Kasnije cak i priznao da je ga je namjerno faulirao. Frustracija je cudo.
 . Kasnije cak i priznao da je ga je namjerno faulirao. Frustracija je cudo.

medju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S  Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game
 medju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S  Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game 
Oboren rekord "najboljeg igraca historije NBA-a"? Ne bih se slozio.sonik24 je napisao/la:Strašano dobar, odličan meč, kao što sam i očekivao od All-Starsa. Čestitke Kobe-u na oborenom rekordu najboljeg igrača historije NBA-a. Nisam navijao ni za koga, mada na kraju sam više simpatisao Istok zbog veće borbenosti i samim time pristizanjem ogromne rezutatske prednosti, koja je u jednom trenutku bila nekih dvadesetak poena, na u jednom trenutku pola koša prednosti. Nakon prvog poluvremena, nakon opustenosti i jednih i drugih, mislio sam ne samo da ce biti oboren rekord po broju postignutih koseva, nego sam konto da ce biti skoro 200 poena za Zapad ako onako nastavemedju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game
 "Najglamurozniji mec u NBA-ju, Lakersi protiv Heata"? Ne bih se slozio.
 "Najglamurozniji mec u NBA-ju, Lakersi protiv Heata"? Ne bih se slozio.   Knicksi i Lakersi spadaju u tu kategoriju.
 Knicksi i Lakersi spadaju u tu kategoriju.Moguce.don_burza je napisao/la:covjek je mozda mislio da je Kobe oborio rekord od najjboljeg igraca svih vremena

Ma kad smo kod glamura prijatelju, Knicksi - Lakersi su i dalje broj 1.sonik24 je napisao/la:bas sam na to i mislio, my bad
to za knickse, naaajn, nekad bilo

Samo nek se Kniksi, ubijaju glamurom, dok ostali uzimaju titule.storm_raider je napisao/la:Ma kad smo kod glamura prijatelju, Knicksi - Lakersi su i dalje broj 1.sonik24 je napisao/la:bas sam na to i mislio, my bad
to za knickse, naaajn, nekad bilo
 . Jos nekome spakovati Hollinsa i bit cu jedan od najsretnijih ljudi na svijetu hahaha
 . Jos nekome spakovati Hollinsa i bit cu jedan od najsretnijih ljudi na svijetu hahaha   . GO CAVS GO!
 . GO CAVS GO!Sorry al morao sam se na ovo nasmijatisonik24 je napisao/la:Strašano dobar, odličan meč, kao što sam i očekivao od All-Starsa. Čestitke Kobe-u na oborenom rekordu najboljeg igrača historije NBA-a. Nisam navijao ni za koga, mada na kraju sam više simpatisao Istok zbog veće borbenosti i samim time pristizanjem ogromne rezutatske prednosti, koja je u jednom trenutku bila nekih dvadesetak poena, na u jednom trenutku pola koša prednosti. Nakon prvog poluvremena, nakon opustenosti i jednih i drugih, mislio sam ne samo da ce biti oboren rekord po broju postignutih koseva, nego sam konto da ce biti skoro 200 poena za Zapad ako onako nastavemedju drugo poluvrijeme dosta ozbiljnije, mnogo vise faula, slobodnih bacanja, manjak zakucavanja i slicnih egzibicija. Bas sam se iznenadio kad sam cuo od voditelja sportkluba da Portland nikad nije bio domacin All-Star meča, hajd za Toronto nisam nesto iznenadjen, al Portland :S Pošto sam ja potajni simpatizer "Vrućine" skočio sam kad je pred kraj LeBron zabio poene koji si i priblizili Istok Zapadu. Sve u svemu odlična partija i jednih i drugih, naravno zna se da nije ovo neki maksimum igrača, jer je prvo poluvrijeme više ličilo na street basket nego All-Star, al svaka čast, pokazalo se zaista da je ovo ipak najjača košarkaška liga na planeti, kao i to da neki igrači nisu sa ove planete, recimo LeBron. Jedva čekam večeras najglamurozniji meč u NBA-ju, Lakersi protiv Heata, opet okršaj dva diva, vanzemaljca. I love this game
 Jos jednom je pokazao kad najvise treba da ga nema, cak su se i komentatori sportkluba poceli zajebavati na njegov racun
  Jos jednom je pokazao kad najvise treba da ga nema, cak su se i komentatori sportkluba poceli zajebavati na njegov racun  

Westbrook,CP3,LeBron,Nash i Griffin po ovim highlightsima zaslužuju pozive do kraja karijere
 Westbrook,CP3,LeBron,Nash i Griffin po ovim highlightsima zaslužuju pozive do kraja karijere 
Donnie Darko je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.