To i mene zanima, bilo bi dobro ako neko zna nešto više... btw. gdje si ti to načuo? Meni je jedan prijatelj o tom nešto površno rek'o, kako sam i pisao/pitao ranije:black071 je napisao/la:jel ima iko neki info o sportskom komplexu koji treba d a se pravi u Hrasnici, koji bi naravno obuhvatao i stadion od Famosa!?
BolanBolan je napisao/la:Koliko ima istine da neki "šeik" hoće u Hrasnici da gradi neki ogroman kompleks - hotel, banja, stadion... navodno i Famos čeka bolje sutra. Također i trenutni načelnik Ilidže je već potpisao saglasnost, a u svemu neku ulogu igra i AS Group. Nešto mi je to površno smutio jedan prijatelj, al' je rekao da će saznati više...
Zna li iko išta?
sonik24 je napisao/la:ma brate nevjerovatno je kolika je nezainteresovanost za ovaj klub, a neki kvazi klubovi sad haraju, pa Famos je ponos Bosne, svojevremeno polufinalista Kupa Jugoslavije, izgubio od Hajduka 2:0, odlicno igrali, sedmog Aprila 76. godine. Naravno tu je i kvalifikacija za ulazak u prvu ligu protiv Zagreba 73. godine, kada se tekma igrala na Maksimiru pred 50.000 navijaca, zavrsena 0:0, sedam dana kasnije u Hrasnici pred 15.000 navijaca, Zagreb je pobjedio sa 1:2 i otisao u prvu ligu.
monografija je prva liga i zivi dokaz koliko je famos bio veliki klub kada se uzme u obzir sredina odakle dolazi. ako budes voljan kad si vamo dodji do mene i odvest cu te na ovaj stadion pod Igmanom gdje se je uvijek igrao fer i sportski fudbalDevil je napisao/la:Moram ja da ti se zahvalim za ovu Monografiju,obozavam da citam monografije klubova tako da sam ovu vec stavio na download,verujem da se ima mnogo toga kvalitetno procitati.
Bio sam ja par puta na tome stadionu.Moja keva je dugo zivela u onim zgradama blizu stadiona.Admir_Sa je napisao/la:monografija je prva liga i zivi dokaz koliko je famos bio veliki klub kada se uzme u obzir sredina odakle dolazi. ako budes voljan kad si vamo dodji do mene i odvest cu te na ovaj stadion pod Igmanom gdje se je uvijek igrao fer i sportski fudbalDevil je napisao/la:Moram ja da ti se zahvalim za ovu Monografiju,obozavam da citam monografije klubova tako da sam ovu vec stavio na download,verujem da se ima mnogo toga kvalitetno procitati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.