Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!
Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne možeš Bošnji objasniti šta znači ''razbit' '' nekoga.Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!Da mi barem odigramo 1-1 kad nas neko razbije.
isprobati neke nove opcije. nazad cocalića, naprijed višću, stevanovića, zakarića.
definitivno treba pronaci jos jednog napadaca..zasto ne seferovic..ako mu se pruzi kakva takva sansa u reprezentaciji..vjerovaatno ce onda i u klubu igrati vise..zeca definitivno ne bih volio vidjeti u repci vise
Unica grande amore
Idealna provjera da isproba neka nova imena.Ocekujem da ce na spisku se naci Zukanovic 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!Da mi barem odigramo 1-1 kad nas neko razbije.
Dobri smo bili protiv onakve velesile koja sinoc dobi Švabe 1-2
Sto se tice ove utakmice tu ocekujem 1-1. mozda i pobjedu ko zna sta ce Pape da izvede na teren.
Ni Doda ne priznaje Bosnu, pa ko ga jbe.nanek je napisao/la:Safeta nikad necu priznati za selektora sve zbog ne pozivanja igraca tj pozivanja 3 4 igraca koji ne pripadaju vise repki! Necu ga priznati niti radi postavke u Parisu niti radi postavke u Zenici protiv Portugala! Uvijek ce biti smijesan selektor jer nema onnn ono nestooo sto bi imao Sergej npr ! U druge njegove prednosti a najvise disciplinu u to necu ulaziti to je hajmo reci ko uveo!
Sto se tice tekma pa volio bi da me demantuje pa da pozove bar 23 igraca pa da malo probamo nesto ima i kod nas u ligi finih igraca sta se uhvatio ovih istih!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Rahima je dokazao da je neotkriveni talenat za povuc kontru
U formaciji iza Dzeke i abd Seferovica abd ,ima da objasnjava neke stvari 
Zukanovic , Hadzic, Seferovic, Cocalic , Visca, Stevanovic, su igraci koji trebaju dobiti poziv za ovu prijateljsku!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Valencia-Spanija-BIH 1-1 oni i sudija su nas fakat razbili, ocigledno tanko pratis.Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
otkrio je toplu vodu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@dzonvejn pokazi malo postovanja, barem to bilo ovako i forumski 
ova tekma moze biti odlicna prilika za nas tim. I ja bih rado vidio par momaka iz U-21, prije svega stevanovica, viscu, mada i zakaric ima dosta potencijala, ali se on moze jos kovat' u U-21
ova tekma moze biti odlicna prilika za nas tim. I ja bih rado vidio par momaka iz U-21, prije svega stevanovica, viscu, mada i zakaric ima dosta potencijala, ali se on moze jos kovat' u U-21
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Jasno je da fali,uveo je kao Maletica,ali . . . .
Valjda bude bolje s Lulicem i Mujdzom...
Valjda bude bolje s Lulicem i Mujdzom...
ma dzonvejn ti je najpametniji čovjek na svijetu

DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako ti kazes jaranevrebac86 je napisao/la:Zukanovic , Hadzic, Seferovic, Cocalic , Visca, Stevanovic, su igraci koji trebaju dobiti poziv za ovu prijateljsku!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Po nekima Safet ove trenutne treba rasjerat,ajde ba,odrastimo...
ne treba safet nikoga rastjerati, treba da se povuce i omoguci napredak reprezentaciji, jer svako ko dodje bice bolji od njega. protiv irske ce nam servirati istu pricu i ekipu uz , mozda, jednog novog igraca. op3et cemo gledati ruske, izraelske, kazahstanske rezerviste predvodjene antitrenerom i opet cemo slavitiminimalan poraz, uz nova opravdanja....sve dok nam slovaci i grci ne pokazu istinu ali tada ce biti kasno.
Sent from my Commodore 64
Prvi kandidat @nihcudin.nihco je napisao/la:ne treba safet nikoga rastjerati, treba da se povuce i omoguci napredak reprezentaciji, jer svako ko dodje bice bolji od njega. protiv irske ce nam servirati istu pricu i ekipu uz , mozda, jednog novog igraca. op3et cemo gledati ruske, izraelske, kazahstanske rezerviste predvodjene antitrenerom i opet cemo slavitiminimalan poraz, uz nova opravdanja....sve dok nam slovaci i grci ne pokazu istinu ali tada ce biti kasno.
Onako ''figurom, stasom,mozgom'' podsjeca me na Tulica.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 mar 2012, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
nanek
POTPISUJEM I PODRZAVAM SVAKU RIJEC!!! SAMO MOLIM BOGA DA NE BUDE KASNO!nihco je napisao/la:ne treba safet nikoga rastjerati, treba da se povuce i omoguci napredak reprezentaciji, jer svako ko dodje bice bolji od njega. protiv irske ce nam servirati istu pricu i ekipu uz , mozda, jednog novog igraca. op3et cemo gledati ruske, izraelske, kazahstanske rezerviste predvodjene antitrenerom i opet cemo slavitiminimalan poraz, uz nova opravdanja....sve dok nam slovaci i grci ne pokazu istinu ali tada ce biti kasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.