Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!
Ne možeš Bošnji objasniti šta znači ''razbit' '' nekoga.Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!Da mi barem odigramo 1-1 kad nas neko razbije.
Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
Bog je jedan, ime mu je Safet Pape Susic!Da mi barem odigramo 1-1 kad nas neko razbije.
Ni Doda ne priznaje Bosnu, pa ko ga jbe.nanek je napisao/la:Safeta nikad necu priznati za selektora sve zbog ne pozivanja igraca tj pozivanja 3 4 igraca koji ne pripadaju vise repki! Necu ga priznati niti radi postavke u Parisu niti radi postavke u Zenici protiv Portugala! Uvijek ce biti smijesan selektor jer nema onnn ono nestooo sto bi imao Sergej npr ! U druge njegove prednosti a najvise disciplinu u to necu ulaziti to je hajmo reci ko uveo!
Sto se tice tekma pa volio bi da me demantuje pa da pozove bar 23 igraca pa da malo probamo nesto ima i kod nas u ligi finih igraca sta se uhvatio ovih istih!
Valencia-Spanija-BIH 1-1 oni i sudija su nas fakat razbili, ocigledno tanko pratis.Cartman je napisao/la:Hehe, odigrali 1-1 i razbili ih.retro je napisao/la:Radi postavku u Parizu? Kada smo razbili jednu fudbalsku velesilu?
otkrio je toplu vodu.
kako ti kazes jaranevrebac86 je napisao/la:Zukanovic , Hadzic, Seferovic, Cocalic , Visca, Stevanovic, su igraci koji trebaju dobiti poziv za ovu prijateljsku!
Prvi kandidat @nihcudin.nihco je napisao/la:ne treba safet nikoga rastjerati, treba da se povuce i omoguci napredak reprezentaciji, jer svako ko dodje bice bolji od njega. protiv irske ce nam servirati istu pricu i ekipu uz , mozda, jednog novog igraca. op3et cemo gledati ruske, izraelske, kazahstanske rezerviste predvodjene antitrenerom i opet cemo slavitiminimalan poraz, uz nova opravdanja....sve dok nam slovaci i grci ne pokazu istinu ali tada ce biti kasno.
POTPISUJEM I PODRZAVAM SVAKU RIJEC!!! SAMO MOLIM BOGA DA NE BUDE KASNO!nihco je napisao/la:ne treba safet nikoga rastjerati, treba da se povuce i omoguci napredak reprezentaciji, jer svako ko dodje bice bolji od njega. protiv irske ce nam servirati istu pricu i ekipu uz , mozda, jednog novog igraca. op3et cemo gledati ruske, izraelske, kazahstanske rezerviste predvodjene antitrenerom i opet cemo slavitiminimalan poraz, uz nova opravdanja....sve dok nam slovaci i grci ne pokazu istinu ali tada ce biti kasno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.