NK Zvijezda Gradačac

seven
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la seven » 02 mar 2012, 12:45

Dzin je napisao/la:
bondich je napisao/la:Generalna proba
Zvijezda u subotu dočekuje Gradinu
U subotu, 3. marta, Zvijezda će na Banja Ilidži ugostiti Gradinu iz Srebrenika u prijateljskoj utakmici.
Sedam dana prije početka proljetnog dijela sezone, Zmajevi će odraditi generalnu probu sa prvoligašem iz Srebrenika.
Bit će to posljednja provjera za gradačačku momčad, a ujedno i prva utakmica na svom stadionu nakon okončanja jesenjeg dijela prvenstva.
Iz NK Zvijezda su saopćili kako će se ulaz na stadion naplaćivati i to po cijeni od 5 KM, čime će svaki navijač koji kupi ulaznicu doprinijeti izgradnji stadiona.
Hocemo li placati i mi koji smo cistili snijeg,ili koji imaju godisnje i polugodisnje ulaznice?

nisam znao da da čišćenje snijega vrijedi samo 5 KM :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 mar 2012, 13:10

eno cinda valja teren i za sutra ce biti u vrlo dobrom stanju imaju jos obiljezit linije.vrijeme nas je posluzilo imat cemo jedan od boljih travnjaka ovo proljece :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 mar 2012, 13:32

astra1922 je napisao/la:eno cinda valja teren i za sutra ce biti u vrlo dobrom stanju imaju jos obiljezit linije.vrijeme nas je posluzilo imat cemo jedan od boljih travnjaka ovo proljece :)
Pa uvijek smo i imali jedan od boljih travnjaka u PL ;)
Bit će sutra spektakl :D
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 mar 2012, 14:10

vidjet cemo sutra dali je kuntic uspio uigrat ekipu teski su uslovi bili nema govora vidjecemo dali jue zvi9jetda promijenila koncepciju igre i imali slicnosti a jovicevom taktikom(nadam se da nema) ocekujem rezultat lagano 3-0 bez potcjenjivanja protivnika :)

Nova sezona nova nafaka

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 02 mar 2012, 14:56

bekimcolic je napisao/la:
seven je napisao/la:
bekimcolic je napisao/la:pozdrav svima,ja mislim da se poznajemo,u vezi trenera u omladinskom pogonu nema se sto lose reci,ja ih licno poznajem sve.Amir Durgutovic je osnivac skole fudbala u gradaccu,izvrstan strucnjak,pedagog,Denisa Taletovica poznajem takodje i ne sumnjam u njegove kvalitete jer to je momak koji je uvijek spreman pomoci nasoj djeci koji je spreman prenijeti znanje na jedan adekvatan i ispravan nacin.Ruzno je komentarisati Amira Klopica na takav nacin jer njegovi treninzi su fantasticni,realan ima znanje i vrijedan trener(licno sam posmatrao treninge)
Esef Jasarevic je bas legenda,a ne samo to nego je strucnjak jer ono sto sam ja vidjeo kako radi sa djecom je profesionalno.Sulju Avdicevica poznajem i njegovi treninzi sto sam ja gledao su za uzrast koji je on vodio su puni motivacije,maste,(primjenjuje sve elemente skole fudbala za taj uzrast)Ovo vam odgovorno tvrdim jer sam vrlo cesto sa tim ljudima u kontaktu jer i moj sin trenira u NK Zvijezdi i gore navedeni osim Sulje su trenirali mog sina.Respekt svima!

čitajući tvoj post, čovjek stiče dojam da je Zvijezdina škola jača od Ajaksove i da je Zvijezdin prvi tim pun igrača poniklih u toj školi, a ne obrnuto, tu nešto ne štima ili si ti u krivu što se tiče trenera (jer nisi gledao treninge drugih škola fudbala koje vode pravi stručnjaci, pa ne možeš uporediti) ili su nam djeca antitalenti iz godine u dodinu pa je uzaludan svaki rad sa njima
Prijatelju ja sam 3-4x godisnje u Dinamo Zagrebu,znaci sto se tice poznavanja drugih skola nogometa ja mislim da je ova dovoljna,(Igor Cvitanovic,Sinisa Orescanin,Fabijan Komljenovic)a djeca nasa nisu antitalenti,jer uzmi da jedan Dinamo ZG vrsi selekciju interkontinentalnu,(USA,Australia,EU,BiH),a uzmi nas koji imamo na lokalnom nivou selekciju,i kada uzmes samo tu cinjenicu bit ce ti jasnije,i ulaganja u omladinski pogon su ogromna.a nas klub je jos u razvoju,zato kazem i tvrdim da su nasi treneri ok!
Bekime mislim da si upravu kad je Amir Durgutović upitanju, prvi je pokrenuo školu fudbala u Gradačcu, ujedno ie instruktor Danske škole fudbala za ovaj dio BiH, moraš imati i sreće da postaneš profesionalni fudbaler, ma ko je treniro Jašarevića, Nikića, Cvitkušića, Mulabdića...a oni postali vrhunski igrači koi su igrali u bivšoj Jugi u ligi koja je bila jaka ko sad liga prvaka. Jašar šutio i radio zato je i posto reprezentativac, Nikić kravu Šarulju napucavo po Skugriću pa opet uspio ko igrač, Cvitkušić bio uporan i radan mogo trčat 5 dana, Mulabdić bio najveći talenat koji je naučio igrat gledajući kako na betonu igraju Kenedi, Drvo, Roša, Sadan, Budo, Šikan...ma oni se i ne sjećaju svoji trenera. Nije sve ni na treneru više je na igačima.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 02 mar 2012, 15:02

znači do djece je ipak, samo da se zna Mulabdića je selektirao i učio fudbalu jedan od najboljih fudbalskih učitelja bivše Juge, oni stariji će se sjetiti o kome je riječ ( čovjek nije iz Gradačca)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 02 mar 2012, 16:53

seven je napisao/la:znači do djece je ipak, samo da se zna Mulabdića je selektirao i učio fudbalu jedan od najboljih fudbalskih učitelja bivše Juge, oni stariji će se sjetiti o kome je riječ ( čovjek nije iz Gradačca)
Jel misliš možda na onog Ljubu Spasića iz Sombora, on je tada bio trener Zvijezde, Mulabdić je bio najveći talenat i mogo je puno više napravit kao fudbaler ali svi oni imaju svoje sudbine. Mislim da se takav u Gradačcu još nije rodio a Durgut, Ešo, Cviš, Krba, Rex su bili trkači što ne znači da su bili loši fudbaleri.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 02 mar 2012, 17:54

bekimcolic je napisao/la:
seven je napisao/la:
bekimcolic je napisao/la:pozdrav svima,ja mislim da se poznajemo,u vezi trenera u omladinskom pogonu nema se sto lose reci,ja ih licno poznajem sve.Amir Durgutovic je osnivac skole fudbala u gradaccu,izvrstan strucnjak,pedagog,Denisa Taletovica poznajem takodje i ne sumnjam u njegove kvalitete jer to je momak koji je uvijek spreman pomoci nasoj djeci koji je spreman prenijeti znanje na jedan adekvatan i ispravan nacin.Ruzno je komentarisati Amira Klopica na takav nacin jer njegovi treninzi su fantasticni,realan ima znanje i vrijedan trener(licno sam posmatrao treninge)
Esef Jasarevic je bas legenda,a ne samo to nego je strucnjak jer ono sto sam ja vidjeo kako radi sa djecom je profesionalno.Sulju Avdicevica poznajem i njegovi treninzi sto sam ja gledao su za uzrast koji je on vodio su puni motivacije,maste,(primjenjuje sve elemente skole fudbala za taj uzrast)Ovo vam odgovorno tvrdim jer sam vrlo cesto sa tim ljudima u kontaktu jer i moj sin trenira u NK Zvijezdi i gore navedeni osim Sulje su trenirali mog sina.Respekt svima!

čitajući tvoj post, čovjek stiče dojam da je Zvijezdina škola jača od Ajaksove i da je Zvijezdin prvi tim pun igrača poniklih u toj školi, a ne obrnuto, tu nešto ne štima ili si ti u krivu što se tiče trenera (jer nisi gledao treninge drugih škola fudbala koje vode pravi stručnjaci, pa ne možeš uporediti) ili su nam djeca antitalenti iz godine u dodinu pa je uzaludan svaki rad sa njima
Prijatelju ja sam 3-4x godisnje u Dinamo Zagrebu,znaci sto se tice poznavanja drugih skola nogometa ja mislim da je ova dovoljna,(Igor Cvitanovic,Sinisa Orescanin,Fabijan Komljenovic)a djeca nasa nisu antitalenti,jer uzmi da jedan Dinamo ZG vrsi selekciju interkontinentalnu,(USA,Australia,EU,BiH),a uzmi nas koji imamo na lokalnom nivou selekciju,i kada uzmes samo tu cinjenicu bit ce ti jasnije,i ulaganja u omladinski pogon su ogromna.a nas klub je jos u razvoju,zato kazem i tvrdim da su nasi treneri ok!
Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!!!

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 02 mar 2012, 18:59

realinjo1 je napisao/la: Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!!!
buraz, umoriš li se ti ikad ? :shock:

Nego sutra fino svi petaka u džep i k'o što bi rekli, straight 2 tekma

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 02 mar 2012, 20:01

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la: Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!!!
buraz, umoriš li se ti ikad ? :shock:

Pravim tebi jarane ,da ti se lakse rastat od tih pet maraka ,kada bi gledao nasu djecu a da jos znaju i da igraju fudbal.

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 02 mar 2012, 20:34

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la: Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!SMIJESNO je to sto pises,POMOZI KOME MOZES,I JA SAM MNOGIMA POMAGAO POZZ!

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 02 mar 2012, 20:41

Da se malo nadovezem, vec sam ranije pisao, mislim da su nam treneri u omladinskim kategorijama nedorasli da vode djecu.Steta je da se sansa nije dala Taletovicu i Rosi koji su mladi,skolovani,ambiciozni,zeljni dokazivannja, momci koji prate trendove u svijetu fudbala da vode omladinske selekcije Zvijezde.Ako Zvijezda zeli da u buducnosti ima veci broj igraca u seniorskoj ekipi iz domaceg pogona to sigurno nece moci ostvariti sa sadasnjom trenerskom postavom u omladinskim kategorijama.Ti ljudi vode treninge iz 70-ih, 80-ih godina proslog vijeka.

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 02 mar 2012, 21:39

A da li neko može sa sigurnošću potvrditi da Taletović nije pozivan za vođenje mlađih selekcija ili npr. ako je pozivan koliku je platu tražio. Možda se nije zadovoljio sa trenerskim poslom u mlađim selekcijama. Znate i sami da je on sam otišao kad je Ninković dao ostavku ko fol da se sa njim solidariše a tada mu je nuđeno u zvijezdi baš u mlađim selekcijama. Barem sam ja tako čuo. Neznam koliko je to istina.

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 02 mar 2012, 23:04

[quote="bekimcolic"][quote="TheAlchemistRD07"][quote="realinjo1"]
Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!SMIJESNO je to sto pises,POMOZI KOME MOZES,I JA SAM MNOGIMA POMAGAO POZZ!
ALI NA KRAJU SVOJ INTERES SAMO !!!!POZZ!!

bekimcolic
Kontakt:

Post Postao/la bekimcolic » 03 mar 2012, 09:45

[quote="realinjo1"][quote="bekimcolic"][quote="TheAlchemistRD07"][quote="realinjo1"]
Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!SMIJESNO je to sto pises,POMOZI KOME MOZES,I JA SAM MNOGIMA POMAGAO POZZ!
ALI NA KRAJU SVOJ INTERES SAMO !!!!POZZ!!ODGOVOR:pa naravno!!!pozz!!!! p.s. vidimo se danas na tekmi...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 mar 2012, 09:48

Ako ne znate Quotat onda i nemojte, bolje napišite direktan brzi odgovor ;)
Dragon Town

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 mar 2012, 15:26

70 minuta, Zvijezda - Gradina: 2 : 0 (E.Halilović, Hamzić)

Edit : 75 minuta 4 : 0 , Dalibor Pandža nakon pet minuta u igri zabija dva gola :D :D :D :D
Dragon Town

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 03 mar 2012, 16:29

lijepa nogometna predstava ja sam zadovoljan zalaganjem igraca samo me brine puno gresaka na sredini terena bojim se da ozbiljnije ekipe nece kazniti sve te nase greske.sve u svemu mladost hara uz stare i iskusne odlicna kombinacija.volim te zvijezdo :D :)

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 03 mar 2012, 16:37

SVAKA CAST treneru i igracima! U svakoj utakmici se treba ici na pobjedu, bez obzira protiv koga se igra!
VOLIM TE ZVIJEZDO !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 03 mar 2012, 18:41

Kaže trener Gradine: Niste baš morali toliko :lol: :lol: :lol:
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.