Postao/la bekimcolic » 03 mar 2012, 09:45
[quote="realinjo1"][quote="bekimcolic"][quote="TheAlchemistRD07"][quote="realinjo1"]
Bekime,to sto ti pises pisao bih i ja da moje djete recimo trenira fudbal i da ja ocekujem recimo da moje dijete sutra zaigra u pionirima.Odmah cu svima reci svima moje dijete nikada nije islo u skolu fudbala niti igralo fudbal tako da neko ne misli da ja zelim i imam nesto protiv nekoga,ja samo volim slobodu govora i nezavisnost od bilo koga.za tvoje dijete nije zasluzan ni jedan od ovih gore nego licno ti.ja sam posmatrao tvoje dijete licno si ti ga finansirao i vodao po turnirima,i Zagreb je tebe kostao a ne Zvjezdu ,isto tako znam pocetke tvog djeteta i pocetak malog Novalica.Djete talenat ali drugaciji odnosi , i to dijete ce mozda uspjeti,ali moram ti priznati i upitati te da li bi ti svoje dijete sada volio u pionirima dati Taletovicu,ili Duretu,ili Rosinom dijetu ili Klopicu.Ima jos nesto da li bi tebe poznavali dole da nemas banke u dzepu.Evo ja kao levat sam prepoznao talenat u Novalicu,dijete extra,to je trebao prepoznati i trener Amir prije svega pa ga pokusat odgojiti kao pravog fudbalera ,ali Novalic nema oca kao tvoj sin koji ulaze u svoje dijete.Amir nema koristi od toga i sta ce biti sa tog dijeta pokazat ce vrijeme.Molim te odgovori mi na pitanje koliko ce pionira biti sada?Koliko u prvom timu ima igraca iz Gradacca?Ja bih volio da ih ima makar 5.Koliko je skola fudbala proizvela igraca?Ja mislim da se to sve dogadja zbog licnih interesa a i zbog nedovoljne strucnosti.I ti sam si ovo napisao zbog licnih interesa,ali neka si i ja bih jer misljenja sam da tvoj sin ima potencijal ali na racun tebe, ne ovih dole,jer ti si svoje dijete mogao odvest recimo u Srebrenik da trenira.Ali sta sa onih koji imaju talenat i vrijede a nemaju u dzepu !!!SMIJESNO je to sto pises,POMOZI KOME MOZES,I JA SAM MNOGIMA POMAGAO POZZ!
ALI NA KRAJU SVOJ INTERES SAMO !!!!POZZ!!ODGOVOR:pa naravno!!!pozz!!!! p.s. vidimo se danas na tekmi...