FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Molim vas probajte ignorisati provokativne postove naviječa drugih klubova.....

Lijepo od tebe sto nas pratis..RutherfordFKS je napisao/la:Štrumfovi, jeste normalni vi? Imate svoju temu, tamo "diskutujte". Protiv velikana tipa GOŠK-a, Slavije, Leotara igrate neriješeno. Svaka vam čast.
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Imam fejsbuk, učlanjen sam u sportsport.ba stranicu. Lijepo od tebe što nas pratiš.nime_tm87 je napisao/la:Lijepo od tebe sto nas pratis..RutherfordFKS je napisao/la:Štrumfovi, jeste normalni vi? Imate svoju temu, tamo "diskutujte". Protiv velikana tipa GOŠK-a, Slavije, Leotara igrate neriješeno. Svaka vam čast.
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
Tema je FK Sarajevo
A zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Pokušavaš da isprovociraš?Prinudjen je napisao/la:Tema je FK SarajevoA zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
Samo da ukažem na sramotu kluba, za koji, na svu sreću, ne navijam. Odvojeni ste od realnosti. Čuj Bučan krivRutherfordFKS je napisao/la:Pokušavaš da isprovociraš?Prinudjen je napisao/la:Tema je FK SarajevoA zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Aldine ohani malo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša
sa ovim se hocete u evropu??? ako odete znajte da zasluzili niste
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije 
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
jel i na olimpicu bilo da obezbijedi papke koji ce grudvat ili ste to vi onako sami ponudili da organizujete?Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije
de ba ovo nema izgovora
Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.
I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.
I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PS Krpic je i danas zabio ali doduse rezervama, zavrseno 3:2 za A tim 
(bold)jug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša
Sram da nas bude, e nismo u stanju sudije nabavit i zato nije fer da evropu igramo
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
samosarajvo
- Kontakt:
@adnanhZ
hahahaha
Organizovali su ljudi dosta utakmica dosad i svaka je prosla bez ijednog belaja.Racunajuci i one europske gdje je sem par baklji sve bilo na vrhuncu.Reko je Jovic danas kako ne zamjera upravi previse jer zna da su u poslu oko licence i registrovanja novih igraca.To se mora sto prije uradit a nije nimalo lagan posao.Pogotovo ovo prvo navedeno.
Jbg bilo sta je bilo, papaka i seljaka uvjek ima i u kraj im moramo stati.Jest da su u manjini ali ...
Valjda ce bit kakva druga prijateljska pred pocetak prvenstva da vidimo na cemu smo.
Zasad mi se ne cini lose, Jovic je profesionalac pravi i ako ostane u Sarajevu duze vrijeme bice odlicno!!!!
Sad svi po svoje polugodisnje da podrzimo ekipu u drugoj polusezoni.
SARAJEVO!
hahahaha
Organizovali su ljudi dosta utakmica dosad i svaka je prosla bez ijednog belaja.Racunajuci i one europske gdje je sem par baklji sve bilo na vrhuncu.Reko je Jovic danas kako ne zamjera upravi previse jer zna da su u poslu oko licence i registrovanja novih igraca.To se mora sto prije uradit a nije nimalo lagan posao.Pogotovo ovo prvo navedeno.
Jbg bilo sta je bilo, papaka i seljaka uvjek ima i u kraj im moramo stati.Jest da su u manjini ali ...
Valjda ce bit kakva druga prijateljska pred pocetak prvenstva da vidimo na cemu smo.
Zasad mi se ne cini lose, Jovic je profesionalac pravi i ako ostane u Sarajevu duze vrijeme bice odlicno!!!!
Sad svi po svoje polugodisnje da podrzimo ekipu u drugoj polusezoni.
SARAJEVO!
-
ivan.balic
- Kontakt:
Molim te reci da se šališSarajlijc@ je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije
- Alen Škoro
- Kontakt:
Bilo i proslo,na greskama se uci!
Imam info. da cemo vjerovatno u pon-uto odigrati kontrolnu utakmicu protiv solidnog protivinika(Olimpic nije u pitanju).
Za bordo bijele, za bordo bijele !!!
Imam info. da cemo vjerovatno u pon-uto odigrati kontrolnu utakmicu protiv solidnog protivinika(Olimpic nije u pitanju).
Za bordo bijele, za bordo bijele !!!
NON MOLLARE MAI
Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..
Potpis!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jest tebe kume ovo pogodilo ccc Ne sekiraj se sve ce biti uredu, nista strasno vjerujjug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Aldinn1 je napisao/la:Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vasod Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..
Haj ba **** u skokovima.
Mi kad sam pred stecajem zavrsimo 2 ili 3 na tabeli.Vi kad ste pred stecajemo Europu ne vidite po 7 godina...
http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
101 karta preko ove akcije...jos24 sata
NAVALITE
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Kyle88, misstianopenaldo i 23 gosta.