FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 03 mar 2012, 20:54

Molim vas probajte ignorisati provokativne postove naviječa drugih klubova..... :!: :!: :!: :!:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 03 mar 2012, 20:57

RutherfordFKS je napisao/la:Štrumfovi, jeste normalni vi? Imate svoju temu, tamo "diskutujte". Protiv velikana tipa GOŠK-a, Slavije, Leotara igrate neriješeno. Svaka vam čast.
Lijepo od tebe sto nas pratis..

RutherfordFKS
Kontakt:

Post Postao/la RutherfordFKS » 03 mar 2012, 21:00

nime_tm87 je napisao/la:
RutherfordFKS je napisao/la:Štrumfovi, jeste normalni vi? Imate svoju temu, tamo "diskutujte". Protiv velikana tipa GOŠK-a, Slavije, Leotara igrate neriješeno. Svaka vam čast.
Lijepo od tebe sto nas pratis..
Imam fejsbuk, učlanjen sam u sportsport.ba stranicu. Lijepo od tebe što nas pratiš.
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 03 mar 2012, 21:03

Tema je FK Sarajevo :!: A zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!

RutherfordFKS
Kontakt:

Post Postao/la RutherfordFKS » 03 mar 2012, 21:05

Prinudjen je napisao/la:Tema je FK Sarajevo :!: A zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!
Pokušavaš da isprovociraš?
FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 03 mar 2012, 21:09

RutherfordFKS je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Tema je FK Sarajevo :!: A zadnja aktuelnost je nemogućnost kluba da organizuje generalku, koju su upropastila petorica. Ili ih je više bilo?!
Pokušavaš da isprovociraš?
Samo da ukažem na sramotu kluba, za koji, na svu sreću, ne navijam. Odvojeni ste od realnosti. Čuj Bučan kriv :roll: Ili samovoljni igrači Olimpica. Možeš mislit jesu bezobrazni, neće da trpe grudve dok igraju. cccccc Sve ih pokažnjavat!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 21:10

Aldine ohani malo.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 mar 2012, 21:37

Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša

sa ovim se hocete u evropu??? ako odete znajte da zasluzili niste

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 21:39

Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije ;)

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 03 mar 2012, 21:47

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije ;)
jel i na olimpicu bilo da obezbijedi papke koji ce grudvat ili ste to vi onako sami ponudili da organizujete?
de ba ovo nema izgovora

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 03 mar 2012, 22:20

Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.

I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 mar 2012, 22:30

PS Krpic je i danas zabio ali doduse rezervama, zavrseno 3:2 za A tim :mrgreen:

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 mar 2012, 22:58

Vratite se temi!
AMAR OSIM!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 03 mar 2012, 23:13

jug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša

(bold) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sram da nas bude, e nismo u stanju sudije nabavit i zato nije fer da evropu igramo :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 03 mar 2012, 23:34

@adnanhZ
hahahaha

Organizovali su ljudi dosta utakmica dosad i svaka je prosla bez ijednog belaja.Racunajuci i one europske gdje je sem par baklji sve bilo na vrhuncu.Reko je Jovic danas kako ne zamjera upravi previse jer zna da su u poslu oko licence i registrovanja novih igraca.To se mora sto prije uradit a nije nimalo lagan posao.Pogotovo ovo prvo navedeno.
Jbg bilo sta je bilo, papaka i seljaka uvjek ima i u kraj im moramo stati.Jest da su u manjini ali ...

Valjda ce bit kakva druga prijateljska pred pocetak prvenstva da vidimo na cemu smo.
Zasad mi se ne cini lose, Jovic je profesionalac pravi i ako ostane u Sarajevu duze vrijeme bice odlicno!!!!

Sad svi po svoje polugodisnje da podrzimo ekipu u drugoj polusezoni.

SARAJEVO!

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 03 mar 2012, 23:41

Sarajlijc@ je napisao/la:Nisam siguran ali mislim da je Olimpic trebao organizovati sudije ;)
Molim te reci da se šališ

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 04 mar 2012, 00:29

Bilo i proslo,na greskama se uci!
Imam info. da cemo vjerovatno u pon-uto odigrati kontrolnu utakmicu protiv solidnog protivinika(Olimpic nije u pitanju).

Za bordo bijele, za bordo bijele !!!
NON MOLLARE MAI

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 04 mar 2012, 01:26

Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.
Mi kad smo u krizi opet na kraju sezone završimo na mjestu koje vodi u Evropu, a vi kad ste bili u sličnoj situaciji, Evropu ste samo mogli vidjeti u Atlasu. Gdje ste bili od 2004-2010 god., dok je naš klub sa nama(navijačima) išao na raznorazna gostovanja po Evropi vi ste zakazivali prijateljske utakmice sa Famosom, SAŠK-om i ostalim "veličinama".[to su samo osnovni primjeri]
Dok 'familija' Osim nije ušla u BH nogomet nije vas bilo ni na mapi. Zato šutite. Svaki klub zapadne u krizu, uradi nešto pogrešno. Ako imalo razumijete ono što je rečeno, nećete se više uključivati u teme vezane za FKS.

I još jednom ponavljam : Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio, to je čudo !
Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas :lol: od Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..
Potpis!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 mar 2012, 01:32

jug-onostalgicar je napisao/la:Na kraju dodajmo i da su nas kontaktirali iz Sudijske organizacije Kantona Sarajevo koji su za SportSport.ba istakli da iz kluba domaćina utakmice njih niko nije kontaktirao kako bi oni poslali sudije, što potvrđuje da je organizacije bila dosta loša

Jest tebe kume ovo pogodilo ccc Ne sekiraj se sve ce biti uredu, nista strasno vjeruj ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 04 mar 2012, 01:36

Aldinn1 je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:Dobro je štrumfovi ohladite malo. Toliki izljev kompleksa na malom mjestu nisam vidio.

Mi za razliku od vas imamo nekoga ko voli svoj klub. Gdje su vaši Sušići, Hadžibegići nema ih, zašto? Zato što vrlo brzo idete u stečaj, zato vam se i tema ugasila.
Od čega kompleks, na vaše duple krune, na vaše polufinale kupa uefa, na više trofeja od vas :lol: od Zubanovica, što si neozbiljan lik. Vi ste daleko iza nas.
Inače ne bi pisao da nisi uzeo gospodina Osima koji je prije svega digao BH fudbal na viši na nivo, vama i svima je omogučio da platite glavnicu da vam se otpišu kamete, nije to uradio sigurno Sušić..

Haj ba **** u skokovima.
Mi kad sam pred stecajem zavrsimo 2 ili 3 na tabeli.Vi kad ste pred stecajemo Europu ne vidite po 7 godina...

http://www.ekupon.ba/ponuda/359/50-popu ... k-sarajeva" onclick="window.open(this.href);return false;
101 karta preko ove akcije...jos24 sata
NAVALITE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], cookiech, MostarReds22 i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []