Jednostavno smeće od čovjeka.Ja mu ne bih dao primirisat klubu!fukara87 je napisao/la:VELEZ kao klub sa tradicijom gotivim u uvjek cu vas gotivit i bice te mi dragi ali da jedan igrac kao sto je DEMIC poigra se sa upravom VELEZA i sa Darkom Vojvodicem to mi nije jasnoo, on uopste ne zassluzuje da igra u klubu kao sto je VELEZ da se razumijemo ne zasluzuje da igra ni u Slobodi jer Sloboda je vece ime od njegovog. ja mu zelim sve najgore u karijeri i da se nikad ne naigra u Velezu.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
To stvarno nekontam jer covjek dodje u Slobodu, pa onda tek tako ode mislim da nije fino ni posteno sa njegove strane, moje misljenje pozz veliki od HZ!ra1981 je napisao/la:Jednostavno smeće od čovjeka.Ja mu ne bih dao primirisat klubu!fukara87 je napisao/la:VELEZ kao klub sa tradicijom gotivim u uvjek cu vas gotivit i bice te mi dragi ali da jedan igrac kao sto je DEMIC poigra se sa upravom VELEZA i sa Darkom Vojvodicem to mi nije jasnoo, on uopste ne zassluzuje da igra u klubu kao sto je VELEZ da se razumijemo ne zasluzuje da igra ni u Slobodi jer Sloboda je vece ime od njegovog. ja mu zelim sve najgore u karijeri i da se nikad ne naigra u Velezu.
nakon ove sezone treba naše igrače podvrgnuti slijedećim vidovima testa:
- alkotest
- test protiv teških ili lakih droga
- psihotest
- test koji provjerava moždane funkcije.
Nakon izvršenih testova, slijede razgovori s socilozima i psiholozima u posebnim komorama koje se nalaze u vojnim bazama NATO -a u Brisselu. Po potrebi pojedine neposlušne igrače podrvgnuti lakšim ili težim vidovima mučenja tipa struja ili udaranje bičem..
Ko ovo preživi može ostati u VELEŽU.....

- alkotest
- psihotest
Nakon izvršenih testova, slijede razgovori s socilozima i psiholozima u posebnim komorama koje se nalaze u vojnim bazama NATO -a u Brisselu. Po potrebi pojedine neposlušne igrače podrvgnuti lakšim ili težim vidovima mučenja tipa struja ili udaranje bičem..
Ko ovo preživi može ostati u VELEŽU.....
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 05 mar 2012, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
pa jednostavno im zabranit da izlaze iz kuce osim kad su treninzi i utakmiceAlemC85 je napisao/la:nakon ove sezone treba naše igrače podvrgnuti slijedećim vidovima testa:
- alkotest
- psihotest
Nakon izvršenih testova, slijede razgovori s socilozima i psiholozima u posebnim komorama koje se nalaze u vojnim bazama NATO -a u Brisselu. Po potrebi pojedine neposlušne igralče podrvgnuti lakšim ili težim vidovima mučenja tipa struja ili udaranje bičem..![]()
![]()
![]()
Ko ovbo preživi može ostati u VELEŽU.....![]()
![]()
evo jedne zajedničke izjave igrača VELEŽA:
" Mi ne znamo šta se dešava s nama, kao da ona stvar odlučuje umjesto nas".

" Mi ne znamo šta se dešava s nama, kao da ona stvar odlučuje umjesto nas".
- bavaraccccc
- Kontakt:
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo je stvarno hebo lud zbunjenog. Demic je prvo rekao da ce ici samo u inostranstvo. Nije nigdje otisao vani, dogovorio se s Velezom. Zatim je otisao za parama(obecanim), nije ih dobio. Iz Veleza su ga opet kontaktirali i on je pristao. Rijad Demic je izigrao Velez i tesko ce se iskupiti. Iskreno, najradije ga ne bih gledao u crvenom dresu, ali sta je tu je. Na nama je da grizemo prste od muke, a na njemu da se iskupi i da zajedno sa ostalim igracima odvede Velez u finale Kupa.
I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo, to sto si rekao je Riki negirao u svom intervjuu juce jer je rekao da je "odbio" Velez pa otisao u Slobodu - to su njegove rijeci.karaiskakis je napisao/la:Puno se neistina iznosi ovdje i neosnovanih optužbi od totalno neupućenih likova. riki jeste dogovorio sa veležom nastavak saradnje u slkučaju da mu propadne angažman vani. on je nekad u januaru otišao u spartu i nakon deset dana se vratio u mostar. nakon toga ga niko iz kluba nije kontaktirao jer su imali popunjen tim. zovnula ga je sloboda i on je otišao. u tuzli mu ništa nije ispoštovano, za to je saznao varešanović i s obzirom na manjak igrača zbog povreda pozvao ga da se vrati. to je jedina i prava istina. mrkva ga sigurno ne bi zvao da ga je mali nekad izradio, isto ko ni ostali članovi uprave...
Drugo, evo i da si u pravu i da se Riki vratio i niko ga iz Veleza nije zvao jer je mjesto bilo popunjeno u timu (to je bilo u Januaru/Februaru) - pa objasni mi onda koji se to igrac koji igra Rikijevu poziciju povrijedio bas u tom periodu pa da se odjednom sada otvorilo mjesto u timu?
I trece, ako je tacno to sto govoris da je tim bio popunjen pa Riki nije imo mjesta u timu, kako onda da Riki govori da je bio u kontaktu s Varesanovicem svo to vrijeme i cekao da vidi hoce li se stvari sredit u Slobodi?
Ne druze. Nisi u pravu. Optuzbe nisu nit neosnovane a niti tako velike - sve sto Riki treba da uradi je izjavi "ja se stvarno izvinjavam - ono ponasanje nije bilo fino s moje strane. Malo sam bio ljut. Malo sam bio emotivan. Sve je ok i nece se vise ponovit." Riki da to kaze sve ce biti ok... ali nemojmo se lagat da su stvari dobre s Rikijem kad nisu i nemojmo izmisljat povrede igraca kad ih nema i neke zatvorene timove prije mjesec dana i sad odjednom otvorene timove.
Riki je ovde postupio ruzno.
Ali ono sto me sada jako zabrinjava je ponasanje uprave i tako lezeran prestup preko Rikijevog ponasanja. Stvarno su kod mene izgubili kredibilitet ako 'tek tako' Rikija prime nazad - jer njihov je posao da cuvaju obraz Velezu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Sunderland
- Kontakt:
Jedna samo ispravka Demic je dobio para, da je covjek vratio bi sto je dobio. Ponio se ko zadnji klosar sa sms-om kako mu Mostar i roditelji nedostaju. Nemojte pisati da nije dobio , kada jeste i to na ruke pare, plus kada pocne prvenstvo imao je zagarantovanu platu. Zivio je u stanu predsjednika, a jedino zasto je on trosio svoje pare bilo je ispijanje kafa.
Zadnja izmjena: Sunderland, dana/u 05 mar 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda je moja nacija
-
karaiskakis
- Kontakt:
ja cisto sumnjam da bi tana i mrkva vratili nekoga ko ih je prevario. povrijedili su se hasanovic i merzic majstore. u timu nema plejmejkera koliko se ja razumijem u fudbal. uostalom, okić je priošle zime pod ugovorom otišo u čelik, odradio pripreme i minut do 12 se vratio. i ? ujeo vuk kenjca, nisi se bunio tad na forumu. nisi ni kad je velikodušno vraćen hasanović koji nas je ostavio kad je bilo najteže i otišo u čelik. gore nije igrao pa se na ljeto vratio u mostar i opet? opet ujeo vuk kenjca. ti nisi upoznat sa situacijom oko svega a ponašaš se kao da sve znaš. nemoj da širiš negativnu energiju i huškački se postavljaš prema momku.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Prvo, opet netacno govoris a tvrdis da ja neznam o cemu se radi - i Hasanovic i Merzic su se povrijedili mnogo prije nego se ovo sve desilo sa Demicem - znaci prazno mjesto je postojalo u momentu kad je Demic odbio Velez, a ne nakon toga. Tako da tvoja prica da je Velez odbio Demica jer nije bilo mjesta u timu - je netacna i jer je nelogicna a i jer sam Demic je priznao da nije tako (procitaj intervju juce). Nista protiv tebe licno - uz sav respekt - samo mislim da nije to tako kako se pokusava okarakterisat (ne okrivljujem tebe).
Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).
A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.
Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.
Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".
Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.
Dalje, ni Hasanovic ni Okic nisu igraci koji su odrasli u Velezu nit su igraci koji su duzni Velezu ista. Oni su prakticno receno, Velezu duzni samo ono sto stoji u ugovoru. A Velez je pustio Okica da ide jer je Velez prekrsio ugovor s Okicem ne plativsi mu platu na vrijeme. Tako da je oprost duga bila odsteta - ako je Velez ok s tim, i ja sam. A da li je ta odluka bila ispravna - sudicemo kad bude prilika za to (skupstina na primjer).
A Demic je nesto sasvim drugo od Hasanovica i Okica. Demic je igrac iz Velezovog pogona i igrac fudbala prvenstvno zahvaljujuci Velezu koji ga je naucio kako se zaradjuje hljeb u fudbalu - i on to mora svatiti da je tako. I to ne znaci da Demic nema pravo otici gdje je bolje za njega niti da Demic nema pravo zaradit pare svojim radom - ali znaci da nema pravo lagat onom ko ga je napravio, isto ko sto niko od nas nema pravo lagat svojim roditeljima.
Demicu je Velez sto se tice fudbalskog zanata i babo i majka - i njegovo ponasanje prema tom istom Velezu, njegove izjave protiv Veleza i njegov manjak respekta prema onom odakle je potekao je u najmanju ruku porazavajuce.
Nije ovo sirenje negativnosti niti huskanje - sirenje negativnosti je negiranje napretka kluba i izmisljanje na ljude u klubu da rade nesto za sta nema dokaza. Ovo nije sirenje negativnosti jer ja ne lazem ni nakoga niti bilo sta izmisljam - cinjenica jeste da je klub izjavio da je Demic Velezu slagao a sad ga vracaju u klub teka tako nakon svega sto se desilo (bez izvinjenja Demica koje je u najmanju ruku nuzno u ovom trenutku) - i to je sve kontradiktorno. I bez obzira sto ja ne sirim kritike na upravu olako - ko sto su me mnogi ovdje okrivili ranije - ali ovakvo ponasanje uprave me zabrinjava i ljuti jer je nelogicno i stetno Velezu i jer uprava samu sebe kontradiktira prvo govoreci da ih je Demic slagao pa onda "nikom nista".
Demic se najblaze receno mora izvinuti javno. A uprava u najmanju ruku treba opravdat zasto ova citava epizoda i sad odjednom "mir mir, niko nije kriv". Ne trazim od uprave da budu supermeni i da ispravljaju krive Drine i da nam stvore i stadion i titulu i svasta nesta za jednu sezonu - ne trazim nemoguce, ali ovo sto se desilo je definitivno van svake pameti i zasluzuje objasnjenje.
toliko sra.nja oko demica ko da je messi 
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ma on ovdje uopste nije ni bitan - bitan je princip da se po Velezu nemoze srat i da ni on ni uprava nema pravo da omalovazava klub.
-
karaiskakis
- Kontakt:
ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Evo ti linkova ...karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... 43&lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je glup?
A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
-
karaiskakis
- Kontakt:
da, ali lik je rekao da ce ostat AKO ne ode vani! a administrator sluzbene je na svoju ruku potrcao pred rudu. zbog toga decko nije dosao na press. svrha pressa je bila da se on predstavi kao neko ko je produzio ugovor a on to tada nije bio ucinio jer je tr4ebao vani. a to za okica nadji mi molim te. ovaj bportal iskreno ne vjeruem. ima i ovajMostaracVelezovac je napisao/la:Evo ti linkova ...karaiskakis je napisao/la:ja nigdje nisam procitao da je neko iz kluba prije ovoga nesto rekao na njega ili na zolja ili na djanu. ti ako jesi reci gdje da i ja procitam. ne znam sta je momak slagao? rekao je da ce se vratit ako ne uspije vani. nije uspio a onda ga niko iz kluba nije zvao da se prikljuci. ako mislis da bi on izmedju veleza i slobode otisao u slobodu onda si glup. i ovo za okica ne znam odkud ti ovako precizne informacije posto si u amerci. to niko ovdje pojma nije imao. mozda su i rikiju nesto duzni, ne vjerujem da mu je bas sve bilo isplaceno. ako je demic vise velezu duzan nego okic i hasanovic kao sto kazes onda bi po nekoj logici i velez vise trebao postovati demica nego njih dvojicu, a ja mislim da to nije bio slucaj. posto vidim da si dobro upucen i da sve znas raspitaj se kakav ugovor i platu ima okic a kakav demic. osim toga uporedi minutazu jednog i drugog jesenas, pa i konkretan ucinak na terenu...
A sto se tice toga "ako mislis da bi Demic izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu onda sam glup" - evo ti i ovo gdje Demic sam kaze da je izmedju Slobode i Veleza otiso u Slobodu:
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... &Itemid=63" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko je glup?
A za Okica -necu ti vise trazit - nadji sam. Bilo je oprost dugova za odstetu. Nema potrebe dalje trosit vrijeme na tebe, tebi covjek sta god da kaze ti ces kontru.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/demic-sl ... olje/76010" onclick="window.open(this.href);return false;
kome vjerovati. ja vjerujem sportsportu
Eto sutra je izvlačenje parova za Kup. Ne znam stvarno koga bih želio za protivnika, sve tri ekipe su nezgodne. 
Who dares, wins !
Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
Nažalost, slažem se ...nem73 je napisao/la:Ko god nema nam dalje. Nemamo mi te kvalitete realno gledano!
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Ide cetvrti iz lige , u prvo pretkolo EL .el-fighter je napisao/la:I samo jedno pitanje, ukoliko mi budemo igrali finale Kupa sa Zeljom i izgubimo, a Zeljo osvoji i ligu, da li mi idemo u Evropu, ili ide ko je najbolje rangiran na tabeli, a nije izborio plasman u Evropu? (opklada je u pitanju)
Ja bi licno najvise volio Siroki , pa i Zelju prije Borca .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.