gdje ih nafata? imaju li crne? il tamno plave?Cartman je napisao/la:Mrzim inace sve sto Adidas proizvodi, ali ove cu vjerovatno kupit:
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ja sam imao ovakve samo skroz bijele. I ove cize su bile bijele i to su najjace tene koje sam imao. Narucio ih iz Amerike i nosio sam ih vise od godinu dana. Podnose sve vremenske usloveanonimni je napisao/la:moguće, ja kad sam ih neki dan vidio, te plave nisu imale traku, a ove crne jesu.. uglavnom, ne znam bih li ih uzeo, zato i pitam za mišljenje

@Cartman
Ovo su platnene ili mi se cini? Ja sam se jednom zaje.bo i necu vise

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
ovakvo nešto već možeSoni je napisao/la:Ja sam imao ovakve samo skroz bijele. I ove cize su bile bijele i to su najjace tene koje sam imao. Narucio ih iz Amerike i nosio sam ih vise od godinu dana. Podnose sve vremenske usloveanonimni je napisao/la:moguće, ja kad sam ih neki dan vidio, te plave nisu imale traku, a ove crne jesu.. uglavnom, ne znam bih li ih uzeo, zato i pitam za mišljenje

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Imas i crne:Plivadon je napisao/la:gdje ih nafata? imaju li crne? il tamno plave?Cartman je napisao/la:Mrzim inace sve sto Adidas proizvodi, ali ove cu vjerovatno kupit:

Zovu se Adidas Campus Vulc Hi Skate Shoes. Ja sam ih iz Amerike narucio (tactics.com).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moze li neko da postavi nekih dobrih sportskih trenerki, cisto da vidim sta raja nosi, cim bi se mogao opremiti za proljeće 

Danas kupio jaknu za proljece u Terranovi,60 KM.

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Dobra jakna nije ni skupa
Samo da ovoliko ne sljasti
Samo da ovoliko ne sljasti
Thomas Müller - Fußballgott
Ovo ona jakna 2u1.
U autu je florescentni prsluk koji je sad moranje po novim pravilima a moze i po gradu.
U autu je florescentni prsluk koji je sad moranje po novim pravilima a moze i po gradu.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Jeste previse sljasti bas 

Danas vidjo na Dylan Dogu ovakvu jaknu 

Sta vam znaci to sljasti ??

Sjaj koji bode u ocisikirica je napisao/la:Sta vam znaci to sljasti ??![]()
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ne vjerujem da sljasti uzivo ovoliko koliko na slici
Rođen s tobom da budem
http://media-11teamsports.de/ArticleSma ... 51_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Zuja je napisao/la:Moze li neko da postavi nekih dobrih sportskih trenerki, cisto da vidim sta raja nosi, cim bi se mogao opremiti za proljeće
ja sebi ovu plavu Nike kupio super je ,inace nosim Jako trenerke , uvijek uzimam koplet imaju super kroj i nisu skupe!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Tako je.Faraon iz Visokog je napisao/la:Ne vjerujem da sljasti uzivo ovoliko koliko na slici
http://www.sportbedarf.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
super stvari i veoma povoljne, u Bosni neke trenerke u kompletu kostaju po 100km i jas sam sad na poklon dobio jednu takvu , totalno bez veze! jos kao Nike , kroj je takav da najbolje pase na lackirane cipele!

super stvari i veoma povoljne, u Bosni neke trenerke u kompletu kostaju po 100km i jas sam sad na poklon dobio jednu takvu , totalno bez veze! jos kao Nike , kroj je takav da najbolje pase na lackirane cipele!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Fino, finovrebac86 je napisao/la:http://media-11teamsports.de/ArticleSma ... 51_big.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;Zuja je napisao/la:Moze li neko da postavi nekih dobrih sportskih trenerki, cisto da vidim sta raja nosi, cim bi se mogao opremiti za proljeće
ja sebi ovu plavu Nike kupio super je ,inace nosim Jako trenerke , uvijek uzimam koplet imaju super kroj i nisu skupe!

Druže gdje si kupio ove?IlPrincipe je napisao/la:120KM bile, peri deri ništa im. Beton,Parket,Trava odlične su... u njima se osjećam ko Ronaldinho na malom fudbalu![]()
Meni su sada na redu za kupovinu patike za sve namene,i izlazak navece kada je malo elegancije potrebno,a isto tako i da se mogu svakodnevno koristiti.Ali nisam bas imao preterano vremena da obidjem da vidim sta se nudi. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.