Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2012, 16:11

ublehas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Kralju, ako misliš da ovo što govorim nije istina, molim te da to i kažeš. Da sad fino uzmeš stvari koje sam nabrojao i jednu po jednu argumentovano demantuješ. Pa kažeš npr. Teren je ošišćen, i nije istina da na njemu ima snijeg, Španac je extra igrač i dao je za OlimpiC xxx golova i imao xxx asistencija, isto tako je i sa onim Makedoncima od početka sezone koji su pompezno najavljivani kao najveći talenti iz Makedonije, pa kažeš npr. nisis u pravu za Subašića, on je prešao iz Drezdena u taj i taj klub, a OlimpiC je od toga dobio xxx miliona nečega......

Ako ne možeš ovo da napišeš, onda se nemamo šta raspravljati. Ja ću nastaviti da pišem o svemu šta se dešava i kako ja to vidim, bilo da je pozitivno ili negativno.
Ne želim s tobom raspravljati!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 09 mar 2012, 16:12

Mancini je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Kralju, ako misliš da ovo što govorim nije istina, molim te da to i kažeš. Da sad fino uzmeš stvari koje sam nabrojao i jednu po jednu argumentovano demantuješ. Pa kažeš npr. Teren je ošišćen, i nije istina da na njemu ima snijeg, Španac je extra igrač i dao je za OlimpiC xxx golova i imao xxx asistencija, isto tako je i sa onim Makedoncima od početka sezone koji su pompezno najavljivani kao najveći talenti iz Makedonije, pa kažeš npr. nisis u pravu za Subašića, on je prešao iz Drezdena u taj i taj klub, a OlimpiC je od toga dobio xxx miliona nečega......

Ako ne možeš ovo da napišeš, onda se nemamo šta raspravljati. Ja ću nastaviti da pišem o svemu šta se dešava i kako ja to vidim, bilo da je pozitivno ili negativno.
Ne želim s tobom raspravljati!
Ne bi se ni ja raspravljao da nemam nikakvih argumenata, nego bi se ušutio. ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2012, 16:16

mirzza je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!
Jarane to što nemaš argumenata da pobiješ moje tvrdanje na znači da pišem gluposti ;) , a znam da istina često boli.
Kralju fulao si, trebao si napisati da je teren cist ko suza, a da ce mali iz Barse prekucati ligu. Tek tada mozes pisati na ovoj temi. Inace na svim temama mozes iznositi kritike, ali ovdje ne, jer te odmah docekaju na noz.
Eno na Zeljinoj temi sam prvi rekao da je teren katastrofa i stojim iza toga i iza odgovornosti.
Ljudi iz Olimpica ako zele da budu stabilan klub, moraju biti spremni na kritike. Ne znam u cemu je problem sto je ublehas napisao, da je sta slagao - NIJE.
Primite cestitke kada otvorite stadion, a pljujete kada neko napise da teern nije ociscen.
:lol: :lol: :lol: A ja se pitam gdje si ti do sada!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2012, 17:14

Ne bi se ni ja raspravljao da nemam nikakvih argumenata, nego bi se ušutio. ;)[/quote]
Stvarno si naporan. :oops:

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 09 mar 2012, 17:22

sta bi sa onim iz Barse,pricali ste da ce ovo-ono hehehheheh jos ste vi mali klub al idete dobrim putem :D
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2012, 17:23

zeljo1 je napisao/la:sta bi sa onim iz Barse,pricali ste da ce ovo-ono hehehheheh jos ste vi mali klub al idete dobrim putem :D
Eto uzmite ga vi. ;)

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 09 mar 2012, 19:08

Kako stojimo sa igrackim kadrom za sutrasnju utakmicu, jesu li svi igraci zdravi? Sutra ocekujem pobjedu Olimpica za dobro otvaranje sezone.

Od same vijesti da ce ovaj Spanac pojacati Olimpic bio sam ubijedjen da je to samo marketinski trik. Cuj junior Barce, pa zavrsi u nasoj ligi. Gracic i kompanija su odlicno odradili ovaj potez, oko Olimpica se podigla medijska paznja, a to je ono sto njima treba. Onda naravno Spanac odlazi, uz izgovor kako nije fizicki spreman. Sve u svemu ovo je bio odlican potez Olimpica da oci javnosti "uperi" u sebe i nadam se da ce do kraja sezone izboriti nastup u Evropi.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 mar 2012, 20:33

suhakrpa je napisao/la:Kako stojimo sa igrackim kadrom za sutrasnju utakmicu, jesu li svi igraci zdravi? Sutra ocekujem pobjedu Olimpica za dobro otvaranje sezone.

Od same vijesti da ce ovaj Spanac pojacati Olimpic bio sam ubijedjen da je to samo marketinski trik. Cuj junior Barce, pa zavrsi u nasoj ligi. Gracic i kompanija su odlicno odradili ovaj potez, oko Olimpica se podigla medijska paznja, a to je ono sto njima treba. Onda naravno Spanac odlazi, uz izgovor kako nije fizicki spreman. Sve u svemu ovo je bio odlican potez Olimpica da oci javnosti "uperi" u sebe i nadam se da ce do kraja sezone izboriti nastup u Evropi.
Regoje i Škaljić zbog kartona neigraju,ostali su spremni.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 10 mar 2012, 16:04

Ja sam mislio da ce Vukovi lagano sa Rudarima ali jos uvijek 0:0. :roll:

Pobjeda 1:0. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 mar 2012, 16:24

Cuj s 35 metera jos u 91 minuti,auf :|
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 mar 2012, 17:03

Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.

Mancini
Kontakt:

Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 10 mar 2012, 17:21

Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 10 mar 2012, 17:46

Mancini je napisao/la:Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.
:lol: :lol: :lol: pa ko vas je tjerao da igrate na neutralnom terenu?

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 10 mar 2012, 18:11

miky_hz je napisao/la:Cuj s 35 metera jos u 91 minuti,auf :|
Bitna su 3 boda, a kako su ostvarena to ce se svakako zaboraviti. Dobar pocetak proljetnog dijela za Vukove i nadam se da ce ovako nastaviti i na kraju izboriti nastup u Evropi.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 10 mar 2012, 21:22

Bura je glavni krivac za gol :D.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2012, 02:09

cole-ch je napisao/la:Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.
Evropa ceka OLIMPIC,,,,,,,Bravo i sve cestitke za nase nogometase,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 mar 2012, 02:12

ublehas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.
Paša tebi je jako prijatno i osecam da volis OLIMPIC,,,,,

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 11 mar 2012, 02:44

pabizo je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.
Evropa ceka OLIMPIC,,,,,,,Bravo i sve cestitke za nase nogometase,,,
:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ublehas
Kontakt:

Post Postao/la ublehas » 11 mar 2012, 11:01

pabizo je napisao/la:
ublehas je napisao/la:
Paša tebi je jako prijatno i osecam da volis OLIMPIC,,,,,
MA samo mi smješno što veličate pobjedu ma ''neutralnom terenu'', a tamo ste igrali zbog vaše nesposobnosti, u stvari zato što hoćete da promovišete fudbal :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. Čestitam na pobjedi

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 11 mar 2012, 11:37

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.