Ne želim s tobom raspravljati!ublehas je napisao/la:Kralju, ako misliš da ovo što govorim nije istina, molim te da to i kažeš. Da sad fino uzmeš stvari koje sam nabrojao i jednu po jednu argumentovano demantuješ. Pa kažeš npr. Teren je ošišćen, i nije istina da na njemu ima snijeg, Španac je extra igrač i dao je za OlimpiC xxx golova i imao xxx asistencija, isto tako je i sa onim Makedoncima od početka sezone koji su pompezno najavljivani kao najveći talenti iz Makedonije, pa kažeš npr. nisis u pravu za Subašića, on je prešao iz Drezdena u taj i taj klub, a OlimpiC je od toga dobio xxx miliona nečega......Mancini je napisao/la:Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Ako ne možeš ovo da napišeš, onda se nemamo šta raspravljati. Ja ću nastaviti da pišem o svemu šta se dešava i kako ja to vidim, bilo da je pozitivno ili negativno.
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne bi se ni ja raspravljao da nemam nikakvih argumenata, nego bi se ušutio.Mancini je napisao/la:Ne želim s tobom raspravljati!ublehas je napisao/la:Kralju, ako misliš da ovo što govorim nije istina, molim te da to i kažeš. Da sad fino uzmeš stvari koje sam nabrojao i jednu po jednu argumentovano demantuješ. Pa kažeš npr. Teren je ošišćen, i nije istina da na njemu ima snijeg, Španac je extra igrač i dao je za OlimpiC xxx golova i imao xxx asistencija, isto tako je i sa onim Makedoncima od početka sezone koji su pompezno najavljivani kao najveći talenti iz Makedonije, pa kažeš npr. nisis u pravu za Subašića, on je prešao iz Drezdena u taj i taj klub, a OlimpiC je od toga dobio xxx miliona nečega......Mancini je napisao/la:Ti i istina kao nebo i zemlja.Jeli ti neko iz Olimpica nešto dužan pa ovako pljuješ?Ako nisu zaobiđi nas naširoko i nadaleko,please!
Ako ne možeš ovo da napišeš, onda se nemamo šta raspravljati. Ja ću nastaviti da pišem o svemu šta se dešava i kako ja to vidim, bilo da je pozitivno ili negativno.

mirzza je napisao/la:Kralju fulao si, trebao si napisati da je teren cist ko suza, a da ce mali iz Barse prekucati ligu. Tek tada mozes pisati na ovoj temi. Inace na svim temama mozes iznositi kritike, ali ovdje ne, jer te odmah docekaju na noz.ublehas je napisao/la:Jarane to što nemaš argumenata da pobiješ moje tvrdanje na znači da pišem glupostiMancini je napisao/la:Ublehaš slomi nas jarane svojim glupostima,nemoj više postaje neizdržljivo!, a znam da istina često boli.
Eno na Zeljinoj temi sam prvi rekao da je teren katastrofa i stojim iza toga i iza odgovornosti.
Ljudi iz Olimpica ako zele da budu stabilan klub, moraju biti spremni na kritike. Ne znam u cemu je problem sto je ublehas napisao, da je sta slagao - NIJE.
Primite cestitke kada otvorite stadion, a pljujete kada neko napise da teern nije ociscen.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne bi se ni ja raspravljao da nemam nikakvih argumenata, nego bi se ušutio.
[/quote]
Stvarno si naporan.

Stvarno si naporan.

sta bi sa onim iz Barse,pricali ste da ce ovo-ono hehehheheh jos ste vi mali klub al idete dobrim putem 

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Eto uzmite ga vi.zeljo1 je napisao/la:sta bi sa onim iz Barse,pricali ste da ce ovo-ono hehehheheh jos ste vi mali klub al idete dobrim putem

Kako stojimo sa igrackim kadrom za sutrasnju utakmicu, jesu li svi igraci zdravi? Sutra ocekujem pobjedu Olimpica za dobro otvaranje sezone.
Od same vijesti da ce ovaj Spanac pojacati Olimpic bio sam ubijedjen da je to samo marketinski trik. Cuj junior Barce, pa zavrsi u nasoj ligi. Gracic i kompanija su odlicno odradili ovaj potez, oko Olimpica se podigla medijska paznja, a to je ono sto njima treba. Onda naravno Spanac odlazi, uz izgovor kako nije fizicki spreman. Sve u svemu ovo je bio odlican potez Olimpica da oci javnosti "uperi" u sebe i nadam se da ce do kraja sezone izboriti nastup u Evropi.
Od same vijesti da ce ovaj Spanac pojacati Olimpic bio sam ubijedjen da je to samo marketinski trik. Cuj junior Barce, pa zavrsi u nasoj ligi. Gracic i kompanija su odlicno odradili ovaj potez, oko Olimpica se podigla medijska paznja, a to je ono sto njima treba. Onda naravno Spanac odlazi, uz izgovor kako nije fizicki spreman. Sve u svemu ovo je bio odlican potez Olimpica da oci javnosti "uperi" u sebe i nadam se da ce do kraja sezone izboriti nastup u Evropi.
Regoje i Škaljić zbog kartona neigraju,ostali su spremni.suhakrpa je napisao/la:Kako stojimo sa igrackim kadrom za sutrasnju utakmicu, jesu li svi igraci zdravi? Sutra ocekujem pobjedu Olimpica za dobro otvaranje sezone.
Ja sam mislio da ce Vukovi lagano sa Rudarima ali jos uvijek 0:0. 
Pobjeda 1:0.

Pobjeda 1:0.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Cuj s 35 metera jos u 91 minuti,auf 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.
Olimpic Sarajevo
Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.
Mancini je napisao/la:Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.

Bitna su 3 boda, a kako su ostvarena to ce se svakako zaboraviti. Dobar pocetak proljetnog dijela za Vukove i nadam se da ce ovako nastaviti i na kraju izboriti nastup u Evropi.miky_hz je napisao/la:Cuj s 35 metera jos u 91 minuti,auf
Evropa ceka OLIMPIC,,,,,,,Bravo i sve cestitke za nase nogometase,,,cole-ch je napisao/la:Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.
Paša tebi je jako prijatno i osecam da volis OLIMPIC,,,,,ublehas je napisao/la:Mancini je napisao/la:Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.![]()
![]()
pa ko vas je tjerao da igrate na neutralnom terenu?
pabizo je napisao/la:Evropa ceka OLIMPIC,,,,,,,Bravo i sve cestitke za nase nogometase,,,cole-ch je napisao/la:Bravo... Vase je prolece. Laganim koracima ka Evropi.

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
MA samo mi smješno što veličate pobjedu ma ''neutralnom terenu'', a tamo ste igrali zbog vaše nesposobnosti, u stvari zato što hoćete da promovišete fudbalpabizo je napisao/la:Paša tebi je jako prijatno i osecam da volis OLIMPIC,,,,,ublehas je napisao/la:Mancini je napisao/la:Čestitke igračima Olimpica na teško izborenoj pobjedi a pogotovo što je izborena na neutralnom terenu.![]()
![]()
pa ko vas je tjerao da igrate na neutralnom terenu?

P.S. Čestitam na pobjedi
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.