Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sića, pa tu je naliv pero 1200 KMSheyi je napisao/la:Aman patika u BBI centru,500 KMa nisu od zlata
Jel pljuje slovaBosniacum Lilium je napisao/la:sića, pa tu je naliv pero 1200 KMSheyi je napisao/la:Aman patika u BBI centru,500 KMa nisu od zlata
kazu samo pise
Kako cu ja znati koje si ti tene kupioanonimni je napisao/la:kupio sam one tene sa slike prije par stranica.. čitavih 99 KM u Primasportu
stranica 78, a i valjda se podrazumijevalo da je ta slika koju sam ja spominjao slika koju sam ja postavio na toj stranici, al' evo je ponovo:nime_tm87 je napisao/la:Kako cu ja znati koje si ti tene kupioanonimni je napisao/la:kupio sam one tene sa slike prije par stranica.. čitavih 99 KM u Primasportu![]()
![]()
Da,ja ih kupio prije mjesec dana i koliko se sjecam ista cijena je bila,ili je 119,nisam siguran.anonimni je napisao/la:te plavo-bijele nemaju (bar u Sa), ali imaju bijele sa crnim linijama i Adidas logom i crne sa ovim bijelim stvarima. Nema ih u Primasportu kod nas, ali su u Sport Life-u 129 KM, koliko znam
Najlijepse i najbolje patike za kosarku sto se mene tice...Narin je napisao/la:Imam iste,samo umjesto plave boje,crna je..
Samo sto ih ja nosam po skoli za sada,kad se malo izližu onda cu basketa,imam druge za basketa,Najkuše..Pirke je napisao/la:Najlijepse i najbolje patike za kosarku sto se mene tice...Narin je napisao/la:Imam iste,samo umjesto plave boje,crna je..
Trenutno korisnika/ca: ASD, Jabroni, rio_Ferdy88 i 20 gostiju.