FK Rudar Kakanj

Padovan
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Padovan » 10 mar 2012, 20:14

Rudar dosao po bod u Bihac i uspjeli su ga odnijeti, prije svega gruba utakmica na obje strane, sudija je na startu pogriješio jer nije pokazao žuti karton prvo igraču Jedinstva koji je sa leđa divljacki startao na jednog igraca Rudara, a kasnije se na obje strane nastavilo sa slicnim startovima. Jedinstvo je više napadalo dok je Rudar igrao na kontre, mislim da su igrali malo otvorenije da su mogli i do sva tri boda, jer je odbrana Jedinstva djelovala nesigurno, prije svega zbog neuigranosti. Kad vas su dobro odigrali igrači sa brojem 9 i 10 (par puta se poigrao sa domaćim igračima), 9-ka također dobro odigrala. Duro je nazad odigrao dobru utakmicu, ali to za njega nije nista novo :mrgreen: .

Sve u svemu Rudar zasluženo došao do boda u Bihaću.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2012, 20:19

juventus 0244 je napisao/la:Rudar dosao po bod u Bihac i uspjeli su ga odnijeti, prije svega gruba utakmica na obje strane, sudija je na startu pogriješio jer nije pokazao žuti karton prvo igraču Jedinstva koji je sa leđa divljacki startao na jednog igraca Rudara, a kasnije se na obje strane nastavilo sa slicnim startovima. Jedinstvo je više napadalo dok je Rudar igrao na kontre, mislim da su igrali malo otvorenije da su mogli i do sva tri boda, jer je odbrana Jedinstva djelovala nesigurno, prije svega zbog neuigranosti. Kad vas su dobro odigrali igrači sa brojem 9 i 10 (par puta se poigrao sa domaćim igračima), 9-ka također dobro odigrala. Duro je nazad odigrao dobru utakmicu, ali to za njega nije nista novo :mrgreen: .

Sve u svemu Rudar zasluženo došao do boda u Bihaću.
Hvala ti na informacijama.
Po ovim forumasima iz Bihaca, igraci Rudara su se samo valjali po terenu :?
#samoRudar #zauvijek

BHF994
Kontakt:

Post Postao/la BHF994 » 10 mar 2012, 22:23

I jesu se valjali bkte. Previše su simulirali. ://

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2012, 22:29

BHF994 je napisao/la:I jesu se valjali bkte. Previše su simulirali. ://
Ma to je normalno i u mnogo jacim ligama od Prve lige FBiH :D al' eto covjek kaze da smo opet zasluzeno uzeli bod.
#samoRudar #zauvijek

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 mar 2012, 22:31

Znali ko kako je Durakovic odigrao ?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2012, 22:32

kimbo je napisao/la:Znali ko kako je Durakovic odigrao ?
Znam samo da je odigrao cijelu utakmicu. Garant je trener bio zadovoljan s njim ;)
#samoRudar #zauvijek

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 10 mar 2012, 22:37

BHF994 je napisao/la:I jesu se valjali bkte. Previše su simulirali. ://
Jesu se valjali, ali vala i igrači Jedinstva su u nekim momentima igrali baš u kost :D, naravno i gosti su igrali grublje (naravno da se igraci Jedinstva u takvim situacijama nisu ostajali dugo na zemlji, jer rezultat nije bio povoljan za njih ;) ), ali kako sam pisao sudija je kriv za to, jer nije odmah kartonima na početku presjekao krkansku igru. I ne znam koliko pratis ovu ligu, to je normalno ako gosti imaju rezultat, da se na sve načine pokušava ukrasti koji minut. A golman Rudara je profesionalac u tome, lopta otisla iza gola, a on lagano trci do lopte, iako mu ona djeca daju drugu loptu :mrgreen: .

FC Ljuta Krajina

BHF994
Kontakt:

Post Postao/la BHF994 » 10 mar 2012, 23:17

Navijam za Jedinstvo,tako da pratim ovu ligu. I sve je u redu što se tiče tog valjanja i zadržavanja. Ali onda ne možete pričati kako je zasluženo. Nije zasluženo jednom ošutati na go,i dati go i onda pričati,mi smo bili i bolji. Niste bkte. Ali nema veze,opet,svaka čast

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2012, 23:26

BHF994 je napisao/la: Nije zasluženo jednom ošutati na go,i dati go i onda pričati,mi smo bili i bolji. Niste bkte. Ali nema veze,opet,svaka čast
Niko ovdje nije rekao da je Rudar bio bolji ;)
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 mar 2012, 23:41

Nogometaši Rudara opravdali su očekivanja. Uspjeli su remizirati u dvoboju protiv čvrste i borbene ekipe Jedinstva, koja se neočekivano našla u opasnoj zoni. Upravo iz tih razloga ovo gostovanje u Bihaću imalo je otežavajuću okolnost za izabranike trenera Buze, koji su borbenom i discipliniranom igrom uspjeli ostvariti željeni cilj. U 38.minuti novajlija Adis Čulov, koji je i najviše zadavao problema odbrani Jedinstva, uspio je savladati golmana Harbaša. Međutim, u 57. minuti domaći poravnavaju rezultat, koji je možda i najrealniji premda su "zeleno-crni" imali priliku da osvoje sva tri boda. Ponovo je u glavnoj ulozi bio Adis Čulov, koji je umakao odbrani Jedinstva, ali su dva igrača Rudara zakasnila na njegov centaršut i nisu realizirali šansu utakmice.

Susret je protekao u borbenoj igri, koja može dobiti solidnu ocjenu, pogotovo kada je riječ o Rudaru, čiji su igrači djelovali zrelije i opasnije. Domaći su isuviše respektirali "zeleno-crne" i stekao se utisak da im je bilo najvažnije da ne pretrpe poraz.

Vodstvo Rudara nema primjedbi na suđenje, premda je u drugom poluvremenu Mujić promijenio kriterij, ali ne može se reći da je uticao na rezultat. Igrači Jedinstva igrali su oštro, čvrsto, ali ne i grubo. Zbog ozljede igru je napustio Admir Kubat i njemu je u bihaćkoj bolnici stavljena langeta, međutim, što je najvažnije, ne radi se o težoj ozljedi jer nije bilo loma.

Trener Buza koristio je usluge ovih igrača: Kemal Hadžić, Kenan Nemeljaković, Amel Hrustanović, Semir Kubat, Admir Kubat (Armin Topalović), Samir Duro, Dženan Duraković, Zlatan Gafurović, Mirza Kovač (Saša Prkić), Adis Čulov, Bajro Spahić (Eldin Murić).
#samoRudar #zauvijek

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 10 mar 2012, 23:42

Ali realno ni Jedinstvo nista nije posebno odigralo. Bio sam na onoj suncanoj tribini i realni ljudi kazu da Jedinstvo ima losu ekipu i da je teska polusezona pred njima.

A i Rudar stvarno ima loseg golmana ili je ovu utakmicu bio los. Direktni krivac za gol,otplivao u prazno,a ince da je ostao na crti, uhvatio bi zivu loptu, po sredini gola.

Najbolji igrac Jedinstva Mehadzic,neko napisa 36,37 godina. On vuce, bori se, sve se vrti oko njega. Tooliko o ostalim igracima :D

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 10 mar 2012, 23:47

Duro je odigrao iskusno i puno je vrsio pritisak na sudije i jos je samo falilo da mu preda pištu :D Najbolji vas igrac bio je Culov i igrali ste iskusno, sto je i normalno zbog pojacanja iz Premier lige. Pogodak ste postigli zbog katastrofalne greske nase zadnje linije. Imali ste jos jedan sut pored stative i dva ostra prizemna centarsuta koji su prosla kroz peterac i to je sve.

Ali iskreno bas sam stopao vrijeme izlezavanja na mobu (jer je krenulo izlezavanje od prve minute) i punih 15min su bili na podu, stim da je prvo poluvrijeme nadoknađeno 3min, a drugo 4min.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 11 mar 2012, 01:35

BHF994 je napisao/la:Navijam za Jedinstvo,tako da pratim ovu ligu. I sve je u redu što se tiče tog valjanja i zadržavanja. Ali onda ne možete pričati kako je zasluženo. Nije zasluženo jednom ošutati na go,i dati go i onda pričati,mi smo bili i bolji. Niste bkte. Ali nema veze,opet,svaka čast
Nisam ja iz Kaknja niti imam veze sa Rudarom, nego kao neutralni posmatrač pišem. Jedinstvo jeste imalo loptu više u nogama, ali nisu imali neke izrazite šanse da možeš reći kako su zaslužili pobjedu, ili možda nismo gledali istu utakmicu :roll: . Jedinstvu je problem što su neuigrani, zbog toga su i gol primili, u odbrani se najviše vidjela ta nesigurnost i ponavljam da je Rudar igrao malo ofanzivnije mogli su i do pobjede.

FC Ljuta Krajina

BHF994
Kontakt:

Post Postao/la BHF994 » 11 mar 2012, 02:26

Nisam ja iz Kaknja niti imam veze sa Rudarom, nego kao neutralni posmatrač pišem. Jedinstvo jeste imalo loptu više u nogama, ali nisu imali neke izrazite šanse da možeš reći kako su zaslužili pobjedu, ili možda nismo gledali istu utakmicu . Jedinstvu je problem što su neuigrani, zbog toga su i gol primili, u odbrani se najviše vidjela ta nesigurnost i ponavljam da je Rudar igrao malo ofanzivnije mogli su i do pobjede.

Nisu imali šanse dobre jer nemamo napad. Fikro igra. Pa ja ću odigrati bolje od njega kad god treba.
Nismo uigrani,ali oni moraju pobjedjivati. Rudaru želim sreću,neka udju u Premier Ligu. Dobro su opet odigrali. Jer mislim da će ostati jedini koji su uzeli bodove ovde.

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 11 mar 2012, 10:56

BHF994 je napisao/la:

Nisu imali šanse dobre jer nemamo napad. Fikro igra. Pa ja ću odigrati bolje od njega kad god treba.
Nismo uigrani,ali oni moraju pobjedjivati. Rudaru želim sreću,neka udju u Premier Ligu. Dobro su opet odigrali. Jer mislim da će ostati jedini koji su uzeli bodove ovde.

Ja to ne mislim. Realno ste jedna od losijih ekipa u ligi i mislim da bi moglo biti bodova u Bihacu,ako bude normalno sudjenje,jer vam fale 2 napadaca i odbrana vam je losa. Ali ovo je tema Rudara pa ne bih o tome :) Ne mislim sva odbrana,nego mislim na 1 od 2 stopera. A to je dovoljna rupa. Golman i bocni su sasvim ok.

F.G.R. HARMANI
Kontakt:

Post Postao/la F.G.R. HARMANI » 11 mar 2012, 13:18

Utakmica kako i odgovara kvalitetu ove lige. Nista posebno. Rudar zasluzeno uzeo bod, i mislim da realno i imaju kvalitet za sami vrh i ulazak u Pl.
Tu su Duro, Culov, Nemeljakovic i onaj iz Veleza sto je po imenima sasvim dovoljno. Igraci koji mogu nositi klub kroz polusezonu do kraja.
MENI MOJE, A VAMA VASE

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 11 mar 2012, 14:47

L' Imperator je napisao/la:Nogometaši Rudara opravdali su očekivanja. Uspjeli su remizirati u dvoboju protiv čvrste i borbene ekipe Jedinstva, koja se neočekivano našla u opasnoj zoni. Upravo iz tih razloga ovo gostovanje u Bihaću imalo je otežavajuću okolnost za izabranike trenera Buze, koji su borbenom i discipliniranom igrom uspjeli ostvariti željeni cilj. U 38.minuti novajlija Adis Čulov, koji je i najviše zadavao problema odbrani Jedinstva, uspio je savladati golmana Harbaša. Međutim, u 57. minuti domaći poravnavaju rezultat, koji je možda i najrealniji premda su "zeleno-crni" imali priliku da osvoje sva tri boda. Ponovo je u glavnoj ulozi bio Adis Čulov, koji je umakao odbrani Jedinstva, ali su dva igrača Rudara zakasnila na njegov centaršut i nisu realizirali šansu utakmice.

Susret je protekao u borbenoj igri, koja može dobiti solidnu ocjenu, pogotovo kada je riječ o Rudaru, čiji su igrači djelovali zrelije i opasnije. Domaći su isuviše respektirali "zeleno-crne" i stekao se utisak da im je bilo najvažnije da ne pretrpe poraz.

Vodstvo Rudara nema primjedbi na suđenje, premda je u drugom poluvremenu Mujić promijenio kriterij, ali ne može se reći da je uticao na rezultat. Igrači Jedinstva igrali su oštro, čvrsto, ali ne i grubo. Zbog ozljede igru je napustio Admir Kubat i njemu je u bihaćkoj bolnici stavljena langeta, međutim, što je najvažnije, ne radi se o težoj ozljedi jer nije bilo loma.

Trener Buza koristio je usluge ovih igrača: Kemal Hadžić, Kenan Nemeljaković, Amel Hrustanović, Semir Kubat, Admir Kubat (Armin Topalović), Samir Duro, Dženan Duraković, Zlatan Gafurović, Mirza Kovač (Saša Prkić), Adis Čulov, Bajro Spahić (Eldin Murić).
Nemam neki komentar na utakmicu i rezultat.Samo Buza j... te kovac a ti njega. Mislim da se u svakoj utakmici mora ici na pobjedu.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 mar 2012, 15:41

Vidi u Imperatora, avatra :lol: :lol:
I opet mu ne znate prezime, nije Čulov jbm mu miša Ćulov :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 mar 2012, 15:42

budimo_realni je napisao/la: Nemam neki komentar na utakmicu i rezultat.Samo Buza j... te kovac a ti njega. Mislim da se u svakoj utakmici mora ici na pobjedu.
Kad vas su dobro odigrali igrači sa brojem 9 i 10 (par puta se poigrao sa domaćim igračima), 9-ka također dobro odigrala.
Kovac je broj 9 :D
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 11 mar 2012, 15:45

legenda reala je napisao/la:Vidi u Imperatora, avatra :lol: :lol:
I opet mu ne znate prezime, nije Čulov jbm mu miša Ćulov :lol:
Prejak mi je avatar :D
Ruzan je momak, al' je igracina :lol:
#samoRudar #zauvijek

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.