Sve u svemu Rudar zasluženo došao do boda u Bihaću.
Hvala ti na informacijama.juventus 0244 je napisao/la:Rudar dosao po bod u Bihac i uspjeli su ga odnijeti, prije svega gruba utakmica na obje strane, sudija je na startu pogriješio jer nije pokazao žuti karton prvo igraču Jedinstva koji je sa leđa divljacki startao na jednog igraca Rudara, a kasnije se na obje strane nastavilo sa slicnim startovima. Jedinstvo je više napadalo dok je Rudar igrao na kontre, mislim da su igrali malo otvorenije da su mogli i do sva tri boda, jer je odbrana Jedinstva djelovala nesigurno, prije svega zbog neuigranosti. Kad vas su dobro odigrali igrači sa brojem 9 i 10 (par puta se poigrao sa domaćim igračima), 9-ka također dobro odigrala. Duro je nazad odigrao dobru utakmicu, ali to za njega nije nista novo.
Sve u svemu Rudar zasluženo došao do boda u Bihaću.
Ma to je normalno i u mnogo jacim ligama od Prve lige FBiHBHF994 je napisao/la:I jesu se valjali bkte. Previše su simulirali. ://
Znam samo da je odigrao cijelu utakmicu. Garant je trener bio zadovoljan s njimkimbo je napisao/la:Znali ko kako je Durakovic odigrao ?
Jesu se valjali, ali vala i igrači Jedinstva su u nekim momentima igrali baš u kostBHF994 je napisao/la:I jesu se valjali bkte. Previše su simulirali. ://
Niko ovdje nije rekao da je Rudar bio boljiBHF994 je napisao/la: Nije zasluženo jednom ošutati na go,i dati go i onda pričati,mi smo bili i bolji. Niste bkte. Ali nema veze,opet,svaka čast
Nisam ja iz Kaknja niti imam veze sa Rudarom, nego kao neutralni posmatrač pišem. Jedinstvo jeste imalo loptu više u nogama, ali nisu imali neke izrazite šanse da možeš reći kako su zaslužili pobjedu, ili možda nismo gledali istu utakmicuBHF994 je napisao/la:Navijam za Jedinstvo,tako da pratim ovu ligu. I sve je u redu što se tiče tog valjanja i zadržavanja. Ali onda ne možete pričati kako je zasluženo. Nije zasluženo jednom ošutati na go,i dati go i onda pričati,mi smo bili i bolji. Niste bkte. Ali nema veze,opet,svaka čast
Nisam ja iz Kaknja niti imam veze sa Rudarom, nego kao neutralni posmatrač pišem. Jedinstvo jeste imalo loptu više u nogama, ali nisu imali neke izrazite šanse da možeš reći kako su zaslužili pobjedu, ili možda nismo gledali istu utakmicu . Jedinstvu je problem što su neuigrani, zbog toga su i gol primili, u odbrani se najviše vidjela ta nesigurnost i ponavljam da je Rudar igrao malo ofanzivnije mogli su i do pobjede.
BHF994 je napisao/la:
Nisu imali šanse dobre jer nemamo napad. Fikro igra. Pa ja ću odigrati bolje od njega kad god treba.
Nismo uigrani,ali oni moraju pobjedjivati. Rudaru želim sreću,neka udju u Premier Ligu. Dobro su opet odigrali. Jer mislim da će ostati jedini koji su uzeli bodove ovde.
Nemam neki komentar na utakmicu i rezultat.Samo Buza j... te kovac a ti njega. Mislim da se u svakoj utakmici mora ici na pobjedu.L' Imperator je napisao/la:Nogometaši Rudara opravdali su očekivanja. Uspjeli su remizirati u dvoboju protiv čvrste i borbene ekipe Jedinstva, koja se neočekivano našla u opasnoj zoni. Upravo iz tih razloga ovo gostovanje u Bihaću imalo je otežavajuću okolnost za izabranike trenera Buze, koji su borbenom i discipliniranom igrom uspjeli ostvariti željeni cilj. U 38.minuti novajlija Adis Čulov, koji je i najviše zadavao problema odbrani Jedinstva, uspio je savladati golmana Harbaša. Međutim, u 57. minuti domaći poravnavaju rezultat, koji je možda i najrealniji premda su "zeleno-crni" imali priliku da osvoje sva tri boda. Ponovo je u glavnoj ulozi bio Adis Čulov, koji je umakao odbrani Jedinstva, ali su dva igrača Rudara zakasnila na njegov centaršut i nisu realizirali šansu utakmice.
Susret je protekao u borbenoj igri, koja može dobiti solidnu ocjenu, pogotovo kada je riječ o Rudaru, čiji su igrači djelovali zrelije i opasnije. Domaći su isuviše respektirali "zeleno-crne" i stekao se utisak da im je bilo najvažnije da ne pretrpe poraz.
Vodstvo Rudara nema primjedbi na suđenje, premda je u drugom poluvremenu Mujić promijenio kriterij, ali ne može se reći da je uticao na rezultat. Igrači Jedinstva igrali su oštro, čvrsto, ali ne i grubo. Zbog ozljede igru je napustio Admir Kubat i njemu je u bihaćkoj bolnici stavljena langeta, međutim, što je najvažnije, ne radi se o težoj ozljedi jer nije bilo loma.
Trener Buza koristio je usluge ovih igrača: Kemal Hadžić, Kenan Nemeljaković, Amel Hrustanović, Semir Kubat, Admir Kubat (Armin Topalović), Samir Duro, Dženan Duraković, Zlatan Gafurović, Mirza Kovač (Saša Prkić), Adis Čulov, Bajro Spahić (Eldin Murić).
budimo_realni je napisao/la: Nemam neki komentar na utakmicu i rezultat.Samo Buza j... te kovac a ti njega. Mislim da se u svakoj utakmici mora ici na pobjedu.
Kovac je broj 9Kad vas su dobro odigrali igrači sa brojem 9 i 10 (par puta se poigrao sa domaćim igračima), 9-ka također dobro odigrala.
Prejak mi je avatarlegenda reala je napisao/la:Vidi u Imperatora, avatra![]()
![]()
I opet mu ne znate prezime, nije Čulov jbm mu miša Ćulov
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.