Bolje da nije, ne zna aut da izvedenkvitez je napisao/la:da li je igrao Mladen Jurcevic za siroki?

Bolje da nije, ne zna aut da izvedenkvitez je napisao/la:da li je igrao Mladen Jurcevic za siroki?

. Prava je steta sto je teren bio katastrofalan na danasnjoj utakmici gdje su igrale ekipe koje po meni u ligi igraju najljepsi fudbal, i koje u svojim redovima imaju veliki broj igraca zbog cijih se bravura i poteza dolazi na utekmice ... Steta... ali eto, bitno je da nije bilo povreda ni kod vas, ni kod nas
. Prava je steta sto je teren bio katastrofalan na danasnjoj utakmici gdje su igrale ekipe koje po meni u ligi igraju najljepsi fudbal, i koje u svojim redovima imaju veliki broj igraca zbog cijih se bravura i poteza dolazi na utekmice ... Steta... ali eto, bitno je da nije bilo povreda ni kod vas, ni kod nas 
Do mene. Dobar im je bio onaj crnac što im je igrao zadnjeg veznog (čini mi se broj 11), ja sam mislio da je Marciano. Jak u duelu, uzeo je dosta lopti.Arogantni je napisao/la:Ti nisi ni gledao utakmicu... Kakav Marciano, covjek nije ni igrao...ublehas je napisao/la:Dobro je Široki odigrao. Najbolji u širokom su bili stoper (broj 8. čini mi se Ješe), Marciano i golman.
18VELEZDOGROBA je napisao/la:u koliko sati je utakmica kupa???

po ovom bi i invalid znao pas odigratKevin je napisao/la:
 , dobar je teren pravo
 , dobar je teren pravo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.