NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Bojim se ista ti odgovoriti,trebat ce mi sati da sve uspijem procitati.S vecinom tog tvog napisanog se ne slazem,al ima i dobrih stvari,po meni.To za Bandovića je smijesno.Sto nije Šilić plakao kad jedini nije htio Škripare pozdraviti???Uzimas samo primjere koji tebi odgovaju.Ja se nadam da ja griješim i da cemo mi ove sezone napraviti neki veci uspjeh.Nogometu bi kosarka trebala biti uzor,HKK Široki.Znam da si to jednom objašnjavao,pa ne moras opet,kako je to velika razlika,bla,bla bla....Napisao bih ti jos nesto sto sam zaključio iz tvog pisanja,al ti to ne bi leglo.Pozdrav!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A ne shvacas sta hocu da ti docaram. Al eto. Kriterij nije i ne moze biti isti za neke stvari, niti su polazne tocke iste za stvari s kojima ti nogomet u BiH usporedjujes. Nisu, ne mogu biti. Ja ti govorim sta bi Široki mogao, kako bi smanjio taj neki jaz, a to da on moze opstati na nacin na koji si zamislio, s ogranicenom bazom igraca i iskljucivosti, mogao bi, zasto ne. U zupanijskoj ligi.
...Život za Široki...
Pozdrav za sve navijače Širokog !
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Širokog igranih u Širokom Brijegu.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvalan da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
Ja sam iz Brčkog i odnedavno sam počeo da skupljam ulaznice sa fudbalskih utakmica.
Nemam niti jednu sa neke od utakmica Širokog igranih u Širokom Brijegu.
Ako neko ima ulaznicu sam bilo koje utakmice bio bih mu zahvalan da mi je pošalje.
Možete mi se javiti na mail [email protected]
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
ŠIROKI BRIJEG - Pred sami nastavak proljetnog dijela Premijer lige u prostorijama kluba NK Široki Brijeg održana je tiskovna konferencija na kojoj su se pojavili trener Karačić, te stoper Širokobriježana Slavko Brekalo i novopridošli Brazilac, otprije poznati Ricardo Bajano.
„Veći pritisak je ipak na Željezničaru, oni moraju razmišljati o tomu što ako im se dogodi poraz. Ovo, naravno, nije prijetnja, ali veliki su izgledi na našoj strani zbog toga manjeg pritiska u derbiju. Rasterećeni možemo dobiti jako puno“, kazao je na konferenciji za novinare Branko Karačić.

Šef stručnog stožera dodao je kako Široki Brijeg „bez straha odlazi na Grbavicu, iako uz puni respekt Osimu i njegovoj momčadi“. „Mislim da je start vrlo bitan, ali ne i presudan. Težak teren će biti problem za obje momčadi, jer gajimo kombinatoriku, s puno kratkih dodavanja, a to neće biti moguće u subotu. Džidić sigurno neće igrati, Marciana ćemo pokušati osposobiti za nastup nakon preležane gripe, a svi ostali su na raspolaganju. Svjesni smo da Željo ima izuzetno kvalitetne pojedince poput Zebe, Bešlije, Smajića, zatim i neugodnog Adilovića, a izuzetno su opasni u prekidima. Ako uspješno riješimo skok igru, sigurno će i naši izgledi za pozitivan rezultat narasti“, zaključio je Karačić.
Slavko Brekalo je kazao da je atmosfera u momčadi vedra, „radili smo mnogo, sada to treba pokazati u derbiju“. Izrazio je uvjerenje da će uspješno zamijeniti Džidića i istaknuo, kao i Karačić, kako Široki ovom utakmicom može „puno dobiti“.
Glasnogovornik Mario Marušić istaknuo je kako NK Široki Brijeg očekuje u derbiju korektne uvjete za igru, na razini onih kakve je imao Željezničar, kao i sve druge momčadi koje su gostovale na Pecari.
Na kraju pressice službeno je predstavljen povratnik Ricardo Bajano koji je izrazio zadovoljstvo što je ponovno u Širokom i što će zaigrati zajedno s bratom Wagnerom u, vjeruje, šampionskoj momčadi.

„Veći pritisak je ipak na Željezničaru, oni moraju razmišljati o tomu što ako im se dogodi poraz. Ovo, naravno, nije prijetnja, ali veliki su izgledi na našoj strani zbog toga manjeg pritiska u derbiju. Rasterećeni možemo dobiti jako puno“, kazao je na konferenciji za novinare Branko Karačić.

Šef stručnog stožera dodao je kako Široki Brijeg „bez straha odlazi na Grbavicu, iako uz puni respekt Osimu i njegovoj momčadi“. „Mislim da je start vrlo bitan, ali ne i presudan. Težak teren će biti problem za obje momčadi, jer gajimo kombinatoriku, s puno kratkih dodavanja, a to neće biti moguće u subotu. Džidić sigurno neće igrati, Marciana ćemo pokušati osposobiti za nastup nakon preležane gripe, a svi ostali su na raspolaganju. Svjesni smo da Željo ima izuzetno kvalitetne pojedince poput Zebe, Bešlije, Smajića, zatim i neugodnog Adilovića, a izuzetno su opasni u prekidima. Ako uspješno riješimo skok igru, sigurno će i naši izgledi za pozitivan rezultat narasti“, zaključio je Karačić.
Slavko Brekalo je kazao da je atmosfera u momčadi vedra, „radili smo mnogo, sada to treba pokazati u derbiju“. Izrazio je uvjerenje da će uspješno zamijeniti Džidića i istaknuo, kao i Karačić, kako Široki ovom utakmicom može „puno dobiti“.
Glasnogovornik Mario Marušić istaknuo je kako NK Široki Brijeg očekuje u derbiju korektne uvjete za igru, na razini onih kakve je imao Željezničar, kao i sve druge momčadi koje su gostovale na Pecari.
Na kraju pressice službeno je predstavljen povratnik Ricardo Bajano koji je izrazio zadovoljstvo što je ponovno u Širokom i što će zaigrati zajedno s bratom Wagnerom u, vjeruje, šampionskoj momčadi.
...Život za Široki...
Mi za godinu dana ne mozemo napadača kupiti.Pa ovaj Roskam nigdje ne moze igrati napadača,3 prekrsaja napravi u napadu,to moze samo glup igrač.S Kvesićem sam odigrao 300 utakmica i steta je sto nije kod nas,al ....
Ivanković,Zakarić,Ćorić,ispade nasi iz Širokog najgori.Majko mila komu mi placu dajemo.Uprava dade Blato Velezu,lijep potez al koliko nas mrze a vi im to omogucujete je sramota.A kad su u upravi isti kao i oni sto zvijezdu nose!!ŠB.TRN je napisao/la:Mi za godinu dana ne mozemo napadača kupiti.Pa ovaj Roskam nigdje ne moze igrati napadača,3 prekrsaja napravi u napadu,to moze samo glup igrač.S Kvesićem sam odigrao 300 utakmica i steta je sto nije kod nas,al ....
Jefton,Roskam,Ivankovic brate mili tarabe zive,nastavite li ovako nepise vam se dobro....
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Šteta za poraz, parirali smo Želji u 2.poluvremenu, imali smo kontrolu igre ali nije išlo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Dobro je Široki odigrao. Najbolji u širokom su bili stoper (broj 8. čini mi se Ješe), Marciano i golman.
Ti nisi ni gledao utakmicu... Kakav Marciano, covjek nije ni igrao...ublehas je napisao/la:Dobro je Široki odigrao. Najbolji u širokom su bili stoper (broj 8. čini mi se Ješe), Marciano i golman.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
da li je igrao Mladen Jurcevic za siroki? 
- slogauskoplje
- Kontakt:
jenkvitez je napisao/la:da li je igrao Mladen Jurcevic za siroki?
Sloga Uskoplje
Svaka cast na otvorenoj igri,na onom terenu je bilo tesko hodati a kamoli igrati.Pobjedili smo ali i viste mogli do boda,onaj je promasio vec vidjen go.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Imal kod vas još ovih kao Kvesić ?
Jel br.16 Ćorić,igrao na desnom krilu? nešto ga naši baš nahvališe
Jel br.16 Ćorić,igrao na desnom krilu? nešto ga naši baš nahvališe
Einigkeit und Recht und Freiheit
Bolje da nije, ne zna aut da izvedenkvitez je napisao/la:da li je igrao Mladen Jurcevic za siroki?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Svaka cast na otvorenoj igri
. Prava je steta sto je teren bio katastrofalan na danasnjoj utakmici gdje su igrale ekipe koje po meni u ligi igraju najljepsi fudbal, i koje u svojim redovima imaju veliki broj igraca zbog cijih se bravura i poteza dolazi na utekmice ... Steta... ali eto, bitno je da nije bilo povreda ni kod vas, ni kod nas 
Do mene. Dobar im je bio onaj crnac što im je igrao zadnjeg veznog (čini mi se broj 11), ja sam mislio da je Marciano. Jak u duelu, uzeo je dosta lopti.Arogantni je napisao/la:Ti nisi ni gledao utakmicu... Kakav Marciano, covjek nije ni igrao...ublehas je napisao/la:Dobro je Široki odigrao. Najbolji u širokom su bili stoper (broj 8. čini mi se Ješe), Marciano i golman.
Pohvale kadetima i juniorima na danasnjim pobjedama protiv Željezničara.
[youtube][/youtube]
Za one pristalice Širokog, koji nisu gledali utakmicu.
Za one pristalice Širokog, koji nisu gledali utakmicu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
VELEZDOGROBA
- Kontakt:
u koliko sati je utakmica kupa???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.