FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 sep 2009, 21:20

isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN

ljubomoran si kume, čim tako pišeš
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 sep 2009, 21:27

Mirza_Hordas je napisao/la:
isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN

imal ijedan tvoj post s dvije il vise recenica osim kad copy vijesti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2009, 00:05

Transferni rok je zavrsen, ali opet se pojavilo u medijima da ce Ribery 2010 godine preci u Real. Prvo se govorilo da Ribery nije u dobrim odnosima sa trenerom, pa zatim Marca pise da ce slijedece godine preci u Real. Napokon je neko stao iza svega ovoga, i vise zavrsio sa ovom pricom.
"Nismo se uopste dogovarali sa Realom oko Riberya, i ne znam odakle medijima to pravo da pisu da ce slijedece godine za Real igrati. Sve sto mediji izvjestavaju o Riberyu su bajke, zele privuci sebi paznju. Kada smo dogovorili transfer Robbena u Bayern, nismo se ni malo s Realom o Riberyu dogovarali. Istina je kad sam prvi put tamo nazvao, pitali su me ima li kakve sanse da prijedje Ribery kod njih, moj odgovor je bio glasan i jasan NE. Rekao je Karl Heinz Rummenige!!!!! Nijemce je zainteresovalo je li Bayern sada zapao u finansijsku krizu nakin kupovine Robbena. Sve sto je Rummenige rekao jeste: nikad bolje finansijski nismo stajali. Kod nas nema nikakvih problema!!!!!

Hajmo ba sad novi ugovor!!!!!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2009, 00:54

Navijači Reala na ovom forumu su stalno govorili da će Bilal preći kod njih, a na kraju se ispostavilo da uopšte Real nije slao ponude za njega, jer je Rumennige tu mogućnost odbacio na samom početku prelaznog roka, tako da je sva ova euforija oko dovođenja Riberija od strane Reala samo novinarska patka i ništa više.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 02 sep 2009, 01:22

Joj sto mi idete na onu stvar vise, stvarno smarate hvala bogu pa se zavrsio prelazni rok da ne smaraju vise ovi Realovci, krvio vam je sto smo vam maznuli Robbena za to vam je kriva uprava sto ga je tako lahko pustila i za male pare ipak je on veliki igrac istina da ga zezaju povrede ali nije ni Ribery puno bolji sto se tice tih povreda.
Idemo u Dortmund po nova 3 boda Robbery ce to odraditi profesionalno kao protiv vukova, i zamolio bih ADMINE da malo budu strozi, jer bih bilo manje spama i manje provokacija u zadnje vrijeme se pise sve i svasta bez ikakvih posljedica.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 sep 2009, 06:16

Ne odobravam nimalo ovo ponašanje Patriota prema Bilalu. Bilal je u Bayern 2 godine i ova mu je treća i on nešto sada pokušaje da mu nametne, neku diciplinu a Bilal je jedini i koji vrijedi nešto u Bayernu. Dešava se isto ko i u BArceloni dok je on vodao taj tim. Prvo je otjerao Ronalda, paa je otjerao Rivalda, sada u nas hoće Bilala. Nadam se da se varam.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 sep 2009, 18:51

nisam ljubomoran nemam bit zbog cega,,,ha ha ha ha,,bilal ostao nas ,,maznuli vam robena ajmeeee,,,eto vidise jedan mali deportivo vam nalije 2 komada he he a toliko se prosipali novcima i ponovo vehto,,uhrpajte se malo bolje,,VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 02 sep 2009, 18:55

al su fakat ovi realovci dosadni na ovom forumu,ejjj znate sta bude kad real osvoji spansku ligu UGASITE SONY PLAYSTATION
VOLIM BAYERN

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 18:59

isakovich je napisao/la:

nisam ljubomoran nemam bit zbog cega,,,ha ha ha ha,,bilal ostao nas ,,maznuli vam robena ajmeeee,,,eto vidise jedan mali deportivo vam nalije 2 komada he he a toliko se prosipali novcima i ponovo vehto,,uhrpajte se malo bolje,,VOLIM BAYERN
Postoje pametni ljudi....postoji provokatori....ako sam ja prenijeo informaciju za Riberia...to se tiče i vas....
A ovaj što spominje ADMINA....dokad više....trebalo bi mi izbrisat ovaj post jer nisam napisao da volim Bayern..
A ti isti mudraci prosipaju pamet na Realovoj stranici.....zar moraš navijat za Bayern da bi pisao po ovoj stranici...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 02 sep 2009, 19:07

Jao Lella kretencine. Nije se javljao na mob. a zvala ga uprava Stokea. Ljudi bili spremni ponuditi 3 mil!!!!! Joj jest kreten, pa dodatno bi pojacao Bayern da je otisao!!!! A svakako mu ovako sad valja igrati za Bayern II. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 sep 2009, 19:09

Bilal nije prešao kod vas u Madrid i o tome nemamo više šta pričati.

Sada imamo odličan tandem na sredini terena, solidnu odbranu, dobar napad, tako da možemo očekivati da se Bayern vrati na stare staze slave.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 02 sep 2009, 19:18

isakovich je napisao/la:

A jos manji Mainz vam dade 2 gola i dobije vas :D :D :D :D :D :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2009, 19:39

predlazem da se raul64 i onaj petokolonas geronimo posalju u BANoviche :lol:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 02 sep 2009, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 sep 2009, 19:53

Puno se ovo ljeto pricalo o Riberyu, i Reala su bili sigurni da ce Ribery biti njihov, ali ja sam davno napisao da oni dovolno ne poznaju Bundesligu i crvenu lampicu zvana Uli Henes. Ako zelite Ulija malo da bolje upoznate procitajte njegovu biografiju pa ce te vidjeti sta je covijek dosad sve odbijao, nije on ko Slivio da poleti na prvu ponudu, a ih kad sam gledao utakmicu Real - Deportivo Kaka se Bogami fino udebljao ili mu ne stoji onaj dres Reala, valjda ko tamo predje mora dobiti na kilazi od jada i tih muka, istit je bio slucaj i s Ronaldom kad je presao iz Intera u Real.

Jos bih dodao da je Franz Beckebauer izajvio i Kickeru (print izdanje) bit ce za par dana na njihovoj stranici da je Florentino Perez glup covijek.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2009, 20:08

ma taj bayern je jedno veliko selo(slusaj ih kako pricaju) a to nije izmislio secer nego govore njemci koji zive van bayerna.
da je nabogatija oblast u njemackoj to stoji, ali imaju onaj svoj yebeni mentalitet i sa njima nema zayebancije.
cvrsto sam ubjedjen da je perez ponudio i 100 miliona oni ribije nebi pustili.
takav narod..
takodje ne vjerujem da je kajzer rekao kako je perez glup..nije to njegov nacin :) iako nema dlake na jeziku pa radilo se cak i o bayernu 8-)
franc, respekt 8-)
nego, amerosm, kakva su ti predvidjanja za duel hsv-bay nakon dolaska robbena?
a za ovoga iznad..rekordmeister.. 8-)

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 sep 2009, 20:10

Heh, Njemci i mentalitet. Živio sam tamo nekoliko godina, i vjeruj mi njima je do 1 feninga a ne još kada su milioni u pitanju. Nisu škrti, već štede i paze na novac. Mislim da je to dobra stvar.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 02 sep 2009, 20:24

secer je napisao/la:predlazem da se raul64 i onaj petokolonas geronimo posalju u BANoviche :lol:
Bio sam u Banovichama....ako odem opet u BANoviche...nebi me čudilo...Ipak Riberi(neču ga više spomenuti Allaha mi)igra još u Bayernu...svi zadovoljni...navijači.....moderatori....Šečer što si gorak :cry:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 02 sep 2009, 20:48

Ja se vratio iz banovica poslije 12 dana :D A ne mislim vise Pisat Psowke i prepirat se sa budalama :D
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2009, 20:59

Raul_64 je napisao/la:
secer je napisao/la:predlazem da se raul64 i onaj petokolonas geronimo posalju u BANoviche :lol:
Bio sam u Banovichama....ako odem opet u BANoviche...nebi me čudilo...Ipak Riberi(neču ga više spomenuti Allaha mi)igra još u Bayernu...svi zadovoljni...navijači.....moderatori....Šečer što si gorak :cry:
nemoj ba tako :cry:
ti si moj jaran i kakav crni ban..salim se.
yebo i byern i ostalo..preci mi je bosnjo ;)
u potpisu
bosnjo hardlajner..nacionalista prve klase :)
nemoj sastavljat je i be u kontekstu sa drugim clanovima, a sto se tice riberija vodi ga sad pa makar jedino mogao igrati na male sa perezom, zidanom, alfredom i co :D
ps
ova tema je mila majka(vidi se da smo se integrisali u evropu :lol: ) u poredjenju sa drugima, posebno onoj o ciri i ostalim vezanim za repku.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 02 sep 2009, 22:16

koliko vas je to bilo u BANovichima :D :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.