isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
ljubomoran si kume, čim tako pišeš
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
imal ijedan tvoj post s dvije il vise recenica osim kad copy vijestiMirza_Hordas je napisao/la:isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
Mirza_Hordas je napisao/la:isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
Postoje pametni ljudi....postoji provokatori....ako sam ja prenijeo informaciju za Riberia...to se tiče i vas....isakovich je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
nisam ljubomoran nemam bit zbog cega,,,ha ha ha ha,,bilal ostao nas ,,maznuli vam robena ajmeeee,,,eto vidise jedan mali deportivo vam nalije 2 komada he he a toliko se prosipali novcima i ponovo vehto,,uhrpajte se malo bolje,,VOLIM BAYERN
A jos manji Mainz vam dade 2 gola i dobije vasisakovich je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:isakovich je napisao/la:ja sam rekao ko se zadnji smije najsladje se smije HAHAHAHAHAHAHA,,,REALOVCI CRKNITE EBO VAS KRISTIJANO ****,,,,,VOLIM BAYERN
nisam ljubomoran nemam bit zbog cega,,,ha ha ha ha,,bilal ostao nas ,,maznuli vam robena ajmeeee,,,eto vidise jedan mali deportivo vam nalije 2 komada he he a toliko se prosipali novcima i ponovo vehto,,uhrpajte se malo bolje,,VOLIM BAYERN
Bio sam u Banovichama....ako odem opet u BANoviche...nebi me čudilo...Ipak Riberi(neču ga više spomenuti Allaha mi)igra još u Bayernu...svi zadovoljni...navijači.....moderatori....Šečer što si goraksecer je napisao/la:predlazem da se raul64 i onaj petokolonas geronimo posalju u BANoviche
nemoj ba takoRaul_64 je napisao/la:Bio sam u Banovichama....ako odem opet u BANoviche...nebi me čudilo...Ipak Riberi(neču ga više spomenuti Allaha mi)igra još u Bayernu...svi zadovoljni...navijači.....moderatori....Šečer što si goraksecer je napisao/la:predlazem da se raul64 i onaj petokolonas geronimo posalju u BANoviche
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.