FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Dezurni svjetski kriticari Messija,ne samo ovi nasi forumasi, uzimaju kao mjerilo to sto nije osvojio titulu svjetskog prvaka s Argentinom, pa su zbog toga neki drugi igraci ispred njega. Sranje zivo , iskreno.
Ajmo to sad gledati ovako... Nagrada zlatna lopta, jedino Messi i Platini osvojili je po 3 puta cini mi se,ali to nije ni bitno. Messi ima veliku priliku osvojiti je 4 put i tako postati jedini igrac koji je najprestizniju nagradu osvojio najmanje 4. puta. Gdje su tu Zidane i Maradona ?
I tad ce zvanicno da postane najbolji svih vremena.
A vi mrzitelji , mozete da kazete da ste gledali nogomet u vrijeme kad je igrao NAJBOLJI SVIH VREMENA, LEO MESSI,ARGENTINA,BARCELONA !!!
Ajmo to sad gledati ovako... Nagrada zlatna lopta, jedino Messi i Platini osvojili je po 3 puta cini mi se,ali to nije ni bitno. Messi ima veliku priliku osvojiti je 4 put i tako postati jedini igrac koji je najprestizniju nagradu osvojio najmanje 4. puta. Gdje su tu Zidane i Maradona ?
I tad ce zvanicno da postane najbolji svih vremena.
A vi mrzitelji , mozete da kazete da ste gledali nogomet u vrijeme kad je igrao NAJBOLJI SVIH VREMENA, LEO MESSI,ARGENTINA,BARCELONA !!!
mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju
Onda ni peleu nije mjesto ovde.Nije osvoio LPedohz je napisao/la:mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Donnie Darko
- Kontakt:
Koliko mi je krivo bilo tad sto mu se precka isprijecila da zabije onaj eurogol, al sve je to nadoknadio u godinama poslije.xaviesta je napisao/la:Barca dobila 1:2 Onaj hadum Motta dao autogol, pa mu se Terry oduzio. Da bi kamerunski lav donio pobjedu Barci. Messi ih silov'o citavu utakmcu, daleko najbolji na terenu sa samo 18 godinaPetardaa je napisao/la: a ako se dobro sjećam opet je tu tekmu barca dobila 1 ili 2-0... sjećam se samo da je Eto'o jedan gol dao
Jos poslije tekme sa Panathinaikosom 2005. godine sam govorio da ce biti najbolji igrac na svijetu i mozda najbolji svih vremena. Svi su mi se smijali, al eto ispade da nisam bio u krivu. Mogu se pohvalit da sam bio medju prvim Messijevim ultra fanovima u BiH, mozda cak i sire.
Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena 
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 11 mar 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
da je najbolji svih vremena, proglasili bi ga najboljim !
ma ljubim dude proteinske
ma ljubim dude proteinske
pele je smjesan igro u santosu gdje su mu ubrajali u statistiku golove sa treningaa........legende su maradona,messi i zidan a da bi messi bio iznad svih njih mora osvojiti SPDesimaL je napisao/la:Onda ni peleu nije mjesto ovde.Nije osvoio LPedohz je napisao/la:mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju
Dobar ti vicLBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena
SP traje maksimalno 7 utakmica za jedan tim koji ce doci do finala, a Messi se dosad dokazao u preko 200 da je najveci svih vremena.I to sa svoje 24 godine života.
Ponižavao je odbrane Reala (njih redovno ponižava i to ce nastaviti i dalje), Arsenala, Man.Uniteda, Bayerna, Bayera i koga sve ne. A ti sad možeš i dalje nastaviti pricati u prahistoriji Di Stefana, kad nam ni roditelji nisu bili rođeni
-
HectorLopez
- Kontakt:
Naravno da ne mislim daj e messi najbolji igrac ali bi zelio znati sta je to tako bitno di stefano osvojio sa argentinom?LBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena
Copa AmericaHectorLopez je napisao/la:Naravno da ne mislim daj e messi najbolji igrac ali bi zelio znati sta je to tako bitno di stefano osvojio sa argentinom?LBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
LBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena

"When we don't know what to do, we just give it to Zizou and he works something out." -former teammate Bixente Lizarazu, on Zidane's talent
Najveci svih vremena
Najveci svih vremena
Thomas Müller - Fußballgott
Jel to onaj lola sto ne zna jel Spanac,Argentinac ili KolumbijanacLBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Jbt kralj ko da imaju po 100 godina života i ko da su gledali svaku tekmu Di Stefana uživo 50-tih godina prošlog vijeka kad se igrao poluamaterski fudbal, pa sad kenjaju ko kakve dede " sinko moj, kakav je to igrac bio"
Isto važi i za ove što velicaju Pelea.
Isto važi i za ove što velicaju Pelea.
Gore ste vi ovce koje uvijek na iste provokacije nasjedate. Jedan te isti provokator registruje novi nik i uvijek vas za nos vuce ko ovce ponavljajuci istu pricu o Mesiju i SP. Pa vidi ima 6 postova - zar vam to nije dosta.
p.s. sve ono sto messi osvoji i postavi nove rekorde to je zadatak za nove generacije. ovi zavidni nek crknu od muke...
p.s. sve ono sto messi osvoji i postavi nove rekorde to je zadatak za nove generacije. ovi zavidni nek crknu od muke...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Mnogi nekontaju kako je bilo igrati fudbal prije 20 ili vise godina. U Maradonino vrijeme (a da nepricamo o onom brazilcu sto sam sebe hvali) je bilo puuuno lakse, igralo se vise tehnicki dok je sad 50% i vise u snagi.
Prije ako te nemoze stici ti ga pretrcis dok sada moze lopte proci ali ne i igrac, i ovaj faktor mora se uzeti u obzir kada pricamo o najboljima.
Da ne idem dalje istog sam misljenja da je Messi najbolji svi vremena i posjeduje ono sto se prije nije vidjalo na terenu.Dalje nema i budite sretni sto zivite u ovo doba i imate priliku uzivati u njegovim magijama i igri Barce uopste.
Prije ako te nemoze stici ti ga pretrcis dok sada moze lopte proci ali ne i igrac, i ovaj faktor mora se uzeti u obzir kada pricamo o najboljima.
Da ne idem dalje istog sam misljenja da je Messi najbolji svi vremena i posjeduje ono sto se prije nije vidjalo na terenu.Dalje nema i budite sretni sto zivite u ovo doba i imate priliku uzivati u njegovim magijama i igri Barce uopste.
danas opet tekma na B92
i oni znaju koga treba prenositi stalno
- PatrickBateman
- Kontakt:
HSPetardaa je napisao/la:danas opet tekma na B92
FCBarcelona
FCBarcelona Barça's starting XI: Valdés, Alves, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro and Cuenca. #FCBLive
i opet nema Tella u prvih 11 iako je momak postigao dva gola za onih 20-tak minuta provedenih na terenu u utakmici protiv Bayera...
Ocekujem tesku utakmicu i "silovanje" lopte od strane Pedra i Cuence...
FCBarcelona Barça's starting XI: Valdés, Alves, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro and Cuenca. #FCBLive
i opet nema Tella u prvih 11 iako je momak postigao dva gola za onih 20-tak minuta provedenih na terenu u utakmici protiv Bayera...
Ocekujem tesku utakmicu i "silovanje" lopte od strane Pedra i Cuence...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...

Mislim da je vrijeme da tello krene od 1 minute.Pa covjek svaku minutu na terenu maksimalno iskoristi
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.