FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

FKKrajina
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la FKKrajina » 11 mar 2012, 00:05

Dezurni svjetski kriticari Messija,ne samo ovi nasi forumasi, uzimaju kao mjerilo to sto nije osvojio titulu svjetskog prvaka s Argentinom, pa su zbog toga neki drugi igraci ispred njega. Sranje zivo , iskreno.

Ajmo to sad gledati ovako... Nagrada zlatna lopta, jedino Messi i Platini osvojili je po 3 puta cini mi se,ali to nije ni bitno. Messi ima veliku priliku osvojiti je 4 put i tako postati jedini igrac koji je najprestizniju nagradu osvojio najmanje 4. puta. Gdje su tu Zidane i Maradona ?

I tad ce zvanicno da postane najbolji svih vremena.

A vi mrzitelji , mozete da kazete da ste gledali nogomet u vrijeme kad je igrao NAJBOLJI SVIH VREMENA, LEO MESSI,ARGENTINA,BARCELONA !!!

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 11 mar 2012, 00:18

mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 mar 2012, 00:19

edohz je napisao/la:mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju
Onda ni peleu nije mjesto ovde.Nije osvoio LP
Visca el Barça ! Mes que un club !

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 mar 2012, 00:20

xaviesta je napisao/la:
Petardaa je napisao/la: a ako se dobro sjećam opet je tu tekmu barca dobila 1 ili 2-0... sjećam se samo da je Eto'o jedan gol dao
Barca dobila 1:2 Onaj hadum Motta dao autogol, pa mu se Terry oduzio. Da bi kamerunski lav donio pobjedu Barci. Messi ih silov'o citavu utakmcu, daleko najbolji na terenu sa samo 18 godina 8-)
Koliko mi je krivo bilo tad sto mu se precka isprijecila da zabije onaj eurogol, al sve je to nadoknadio u godinama poslije.

Jos poslije tekme sa Panathinaikosom 2005. godine sam govorio da ce biti najbolji igrac na svijetu i mozda najbolji svih vremena. Svi su mi se smijali, al eto ispade da nisam bio u krivu. Mogu se pohvalit da sam bio medju prvim Messijevim ultra fanovima u BiH, mozda cak i sire. :)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 mar 2012, 00:22

Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena ;)
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 11 mar 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

groka12
Kontakt:

Post Postao/la groka12 » 11 mar 2012, 00:22

da je najbolji svih vremena, proglasili bi ga najboljim !

ma ljubim dude proteinske ;)

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 11 mar 2012, 00:26

DesimaL je napisao/la:
edohz je napisao/la:mozete plricati sta hocete al dok se neosvoji svjetsko nista od legende, jer ce pele i kompanija uvjek imati slamku spasa i nacin da prigovore mesiju
Onda ni peleu nije mjesto ovde.Nije osvoio LP
pele je smjesan igro u santosu gdje su mu ubrajali u statistiku golove sa treningaa........legende su maradona,messi i zidan a da bi messi bio iznad svih njih mora osvojiti SP ;)

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 mar 2012, 00:39

LBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena ;)
Dobar ti vic :mrgreen: :lol:
SP traje maksimalno 7 utakmica za jedan tim koji ce doci do finala, a Messi se dosad dokazao u preko 200 da je najveci svih vremena.I to sa svoje 24 godine života.
Ponižavao je odbrane Reala (njih redovno ponižava i to ce nastaviti i dalje), Arsenala, Man.Uniteda, Bayerna, Bayera i koga sve ne. A ti sad možeš i dalje nastaviti pricati u prahistoriji Di Stefana, kad nam ni roditelji nisu bili rođeni ;)

HectorLopez
Kontakt:

Post Postao/la HectorLopez » 11 mar 2012, 01:18

LBJ MVP je napisao/la:Messi mora nešto osvojiti s Argentinom(Copa or WC) do tada je Di Stefano najveći igrač svih vremena ;)
Naravno da ne mislim daj e messi najbolji igrac ali bi zelio znati sta je to tako bitno di stefano osvojio sa argentinom?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 11 mar 2012, 01:20

HectorLopez je napisao/la:
Naravno da ne mislim daj e messi najbolji igrac ali bi zelio znati sta je to tako bitno di stefano osvojio sa argentinom?
Copa America ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 mar 2012, 01:20

slika

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 mar 2012, 01:27

"When we don't know what to do, we just give it to Zizou and he works something out." -former teammate Bixente Lizarazu, on Zidane's talent

Najveci svih vremena
Thomas Müller - Fußballgott

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 11 mar 2012, 01:34

Jel to onaj lola sto ne zna jel Spanac,Argentinac ili Kolumbijanac :lol: :lol: :lol: :lol:! Messi izmislio fudbal za ovog kloca!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 11 mar 2012, 02:51

Jbt kralj ko da imaju po 100 godina života i ko da su gledali svaku tekmu Di Stefana uživo 50-tih godina prošlog vijeka kad se igrao poluamaterski fudbal, pa sad kenjaju ko kakve dede " sinko moj, kakav je to igrac bio" :lol: :lol:
Isto važi i za ove što velicaju Pelea.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 mar 2012, 10:37

Gore ste vi ovce koje uvijek na iste provokacije nasjedate. Jedan te isti provokator registruje novi nik i uvijek vas za nos vuce ko ovce ponavljajuci istu pricu o Mesiju i SP. Pa vidi ima 6 postova - zar vam to nije dosta. :shock:

p.s. sve ono sto messi osvoji i postavi nove rekorde to je zadatak za nove generacije. ovi zavidni nek crknu od muke...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 11 mar 2012, 14:08

Mnogi nekontaju kako je bilo igrati fudbal prije 20 ili vise godina. U Maradonino vrijeme (a da nepricamo o onom brazilcu sto sam sebe hvali) je bilo puuuno lakse, igralo se vise tehnicki dok je sad 50% i vise u snagi.
Prije ako te nemoze stici ti ga pretrcis dok sada moze lopte proci ali ne i igrac, i ovaj faktor mora se uzeti u obzir kada pricamo o najboljima.
Da ne idem dalje istog sam misljenja da je Messi najbolji svi vremena i posjeduje ono sto se prije nije vidjalo na terenu.Dalje nema i budite sretni sto zivite u ovo doba i imate priliku uzivati u njegovim magijama i igri Barce uopste.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 11 mar 2012, 14:30

danas opet tekma na B92

i oni znaju koga treba prenositi stalno :D

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 11 mar 2012, 14:54

Petardaa je napisao/la:danas opet tekma na B92

i oni znaju koga treba prenositi stalno :D
HS

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 11 mar 2012, 17:15

FCBarcelona
FCBarcelona Barça's starting XI: Valdés, Alves, Fàbregas, Puyol, Xavi, Iniesta, Messi, Mascherano, Sergio, Pedro and Cuenca. #FCBLive

i opet nema Tella u prvih 11 iako je momak postigao dva gola za onih 20-tak minuta provedenih na terenu u utakmici protiv Bayera...

Ocekujem tesku utakmicu i "silovanje" lopte od strane Pedra i Cuence...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 11 mar 2012, 17:18

slika
Mislim da je vrijeme da tello krene od 1 minute.Pa covjek svaku minutu na terenu maksimalno iskoristi :cry:
Visca el Barça ! Mes que un club !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []