FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestitke na pobjedi, bili ste bolji na terenu. Na kraju to je ono sto je bitno.
Ma jarane poslije ovog poraza su stvarno u teskoj situaciji a raditi trenutno kao trener u Slobodi stvarno je tesko(besparica i ostalo) pa mu nemoj zamjeriti.Cestitke na pobjedi,mozda je cudno ali vasa pobjeda je dobro dosla i nama jer bez obzira na dobru ekipu koju imamo ova vasa pobjeda je i upozorenje da nema opustanja ako hocemo titulu.Zakuhalo se dobro u prvom kolu od 5 prvoplasiranih ekipa cetiri pobjedile a puno bodova do kraja(42) a obzirom na ekipe koje igraju kup i cetvrto mjesto ce ici u Evropu,mozda se posreci i Olimpiku.Pozdrav jarane i sretno u nastavku da osvojite drugo mjestomma_hz je napisao/la:Onaj Vojvodic se zali na korner...![]()
![]()
Zemljo otvori se....![]()

Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Ovo ono bez euforijehodža je napisao/la:
![]()
ne ureklo se

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
allo gurbeti iz gradacca gdje ste?sta se se ucutali???
Kao što bi Čala rekao: "Utakmica je bila prava prvenstvena...", pošto sam ja veliki perfekcionista, igrali smo dobro, nije to ono što bih ja želio ali sasvim dovoljno za tri boda, zbog kojih sam ja presretan, kao ovaj gore na animaciji..
Ne bih izdvajao ni jednog igrača nešto posebno, bili su dovoljno dobri, vide se rezultati priprema..i ovi novi što su došli za početak su se dobro uklopili, nadam se da će u nastavku sezone biti još bolji....Mislim, moraju!!!!
Ostala dešavanja No Comment, ipak je fudbal na prvom mjestu....
Sad bez euforije lagano od utakmice do utakmice...GOŠK, Čelik...Ima još posla...

Ne bih izdvajao ni jednog igrača nešto posebno, bili su dovoljno dobri, vide se rezultati priprema..i ovi novi što su došli za početak su se dobro uklopili, nadam se da će u nastavku sezone biti još bolji....Mislim, moraju!!!!
Ostala dešavanja No Comment, ipak je fudbal na prvom mjestu....
Sad bez euforije lagano od utakmice do utakmice...GOŠK, Čelik...Ima još posla...
Cestitam vam na pobjedi, mislim da je zasluzena, necu pricati o opsajdima ko je nama kriv sto nismo znali iskoristi prilike, opet kod nas je pola igraca novih , onaj vas Krpic je odlican igrac.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- kupus army
- Kontakt:
Evo sad dosao iz Tz,utakmica na nivou nase lige,Sarajevo bolje i zasluzeno dobilo.Ne mogu jos da vjerujem da je Adilovic odbranio onu sansu s metar,fakat refleksno je intervenisao.Sa stadiona sam izasao 2 minuta prije kraja,pa mozel mi neko reci sta se desavalo posle,do tad osim par napada na sudiju od strane Vojvodica sve je bilo korektno.Mozel neko od fukara reci zasto je dosta ljudi na poluvremenu otislo s D tribine.Kod Sarajeva Husic najbolji,momak je prevazisao ovu ligu,osim njega Adilovic,Torlak i posebno Matko u drugom poluvremenu.Kod Slobode mi se svidio lijevi stoper ne znam mu ime,Pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Ma vazna su 3 boda, sada idemo dalje u pobjednicke vode.Gosk je sljedeci koji ce nastradati.kupus army je napisao/la:Evo sad dosao iz Tz,utakmica na nivou nase lige,Sarajevo bolje i zasluzeno dobilo.Ne mogu jos da vjerujem da je Adilovic odbranio onu sansu s metar,fakat refleksno je intervenisao.Sa stadiona sam izasao 2 minuta prije kraja,pa mozel mi neko reci sta se desavalo posle,do tad osim par napada na sudiju od strane Vojvodica sve je bilo korektno.Mozel neko od fukara reci zasto je dosta ljudi na poluvremenu otislo s D tribine.Kod Sarajeva Husic najbolji,momak je prevazisao ovu ligu,osim njega Adilovic,Torlak i posebno Matko u drugom poluvremenu.Kod Slobode mi se svidio lijevi stoper ne znam mu ime,Pozz

-
- Kontakt:
Sve i jedan opsajd je bio opsajd.I to svaki po pola metra i vise.Ne znam je li jedan bio da je ono bare bare
KAd smo kod ofsajda, zašto niko ne spominje Matkov ofsajd, koji je jedini bio sumnjiv na tekmi. Ako em sjećanje dobro služi?samosarajvo je napisao/la:Sve i jedan opsajd je bio opsajd.I to svaki po pola metra i vise.Ne znam je li jedan bio da je ono bare bare
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
cestitam na pobjedi u gostima 

-
- Kontakt:
zaslužena pobjeda, ekipa dobro i fizički i taktički pripremljena, biće ovo dobro proljeće, žao mi je Slobode ali vjerujem da u juniorima imaju boljih igrača od Hadžića i Rizvanovića, može Vojvodić pričati šta hoće ali bez baznih priprema nema ništa, pa igrači mu jedva stoje, totalno ne pripremljeni, možda je veliki motivator ali onim ponašanjem je baš dao primjer svojim mladim igračima i sad je vadi za sasvim ok suđenje
oo komsija ,cestitke na pobjedi protiv Sirokog na onakvom terenu..dino lj je napisao/la:Ma jarane poslije ovog poraza su stvarno u teskoj situaciji a raditi trenutno kao trener u Slobodi stvarno je tesko(besparica i ostalo) pa mu nemoj zamjeriti.Cestitke na pobjedi,mozda je cudno ali vasa pobjeda je dobro dosla i nama jer bez obzira na dobru ekipu koju imamo ova vasa pobjeda je i upozorenje da nema opustanja ako hocemo titulu.Zakuhalo se dobro u prvom kolu od 5 prvoplasiranih ekipa cetiri pobjedile a puno bodova do kraja(42) a obzirom na ekipe koje igraju kup i cetvrto mjesto ce ici u Evropu,mozda se posreci i Olimpiku.Pozdrav jarane i sretno u nastavku da osvojite drugo mjestomma_hz je napisao/la:Onaj Vojvodic se zali na korner...![]()
![]()

ehh kad bi bilo da DO naseg derbija u ligi vi budete prvi ,a mi drugi i da nam bjezite 1 do 2 boda..

eh koliko bi se raje iskupilo,pravi dernek bi bio i mi vas dobijemo 1:0 ..meni dosta ehhehe..
al to je ono sta bi bilo ,kad bi bilo...

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
svaka cast na pobjedi,al realno tesko ce ko Želju sticimma_hz je napisao/la:oo komsija ,cestitke na pobjedi protiv Sirokog na onakvom terenu..dino lj je napisao/la:Ma jarane poslije ovog poraza su stvarno u teskoj situaciji a raditi trenutno kao trener u Slobodi stvarno je tesko(besparica i ostalo) pa mu nemoj zamjeriti.Cestitke na pobjedi,mozda je cudno ali vasa pobjeda je dobro dosla i nama jer bez obzira na dobru ekipu koju imamo ova vasa pobjeda je i upozorenje da nema opustanja ako hocemo titulu.Zakuhalo se dobro u prvom kolu od 5 prvoplasiranih ekipa cetiri pobjedile a puno bodova do kraja(42) a obzirom na ekipe koje igraju kup i cetvrto mjesto ce ici u Evropu,mozda se posreci i Olimpiku.Pozdrav jarane i sretno u nastavku da osvojite drugo mjestomma_hz je napisao/la:Onaj Vojvodic se zali na korner...![]()
![]()
![]()
ehh kad bi bilo da DO naseg derbija u ligi vi budete prvi ,a mi drugi i da nam bjezite 1 do 2 boda..![]()
![]()
eh koliko bi se raje iskupilo,pravi dernek bi bio i mi vas dobijemo 1:0 ..meni dosta ehhehe..
al to je ono sta bi bilo ,kad bi bilo...![]()
ugl sretno vam u svim takmicenjima..al samo ispod FKS..

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Bas obratno,klupa Sarajeva dugo dugo jaca nije bila i sama konkurencija nije bila jaca , posebno u veznom redu i napadu,e za odbranu se mogu sloziti jel recimo ima samo jedna zamjena za stopera...pa eto i za tog lijevog beka zamjena u vidu Trebinjca je nesto losija,ostali su svi bare bare znaci garantujem da ima 16 igraca koji su u 5 deka i da se u svakom trenutku moze nadoknaditi odsustvo 1-2-3 igracaaleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao tekmu, no pobjeda u Tuzli je svakako za pohvaliti. Sarajevo je ovom pobjedom najavilo dobro proljece, no mislim da bi moglo biti problema sredinom prvenstva, odnosno kada na naplatu dodju kartoni i povrede jer po mom misljenju tanak je igracki kadar, mislim na sirinu istog.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 11 mar 2012, 19:54, ukupno mijenjano 2 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Strašno će biti protiv Gabeljana 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- diplomatija
- Kontakt:
komijam cestitka za pobjedu, dvije klase ste iznad njih
imamo Tatomirovica koji moze igrati na stoperu ,a i Zrnanovica..Trebinjac lijevo....veza dobra(Suljic,K.Handzic,Bajraktarevic..napad dobar(Haskic)..miky_hz je napisao/la:Bas obratno,klupa Sarajeva dugo dugo jaca nije bila i sama konkurencija nije bila jaca , posebno u veznom redu i napadu,e za odbranu se mogu sloziti jel recimo ima samo jedna zamjena za stopera...pa eto i za tog lijevog beka zamjena u vidu Trebinjca je nesto losija,ostali su svi bare bare znaci garantujem da ima 18 igraca koji su u 5 deka i da se u svakom trenutku moze nadoknaditi odsustvo 1-2-3 igracaaleksandar_veliki je napisao/la:Nisam gledao tekmu, no pobjeda u Tuzli je svakako za pohvaliti. Sarajevo je ovom pobjedom najavilo dobro proljece, no mislim da bi moglo biti problema sredinom prvenstva, odnosno kada na naplatu dodju kartoni i povrede jer po mom misljenju tanak je igracki kadar, mislim na sirinu istog.
mislim da nemamo nimalo tanku klupu,al et otom potom..
FK SARAJEVO.
cestitam na pobjedi,gledao sam drugo poluvrijeme i mogu reci sasvim zasluzeno,igrali ste sta vise lijepo za oko dosta guranja lopte na strane,pogotovo lijeva strana,sve u svemu dosta sam iznenadjen ovom igrom,jos jednom cestitam komsije i da budete drugi na kraju ako Bog da iza nas 

Cestitke Jovicu i igracima na pobjedi. Sasvim solidna partija, mada se nije trebalo dozvoliti nekakav klimavi egal pored toliko sansi, ali nema veze.
Mirsad dedic
mnogi su pitali zbog cega on nije ostao u FKS nakon kraja karijere. valjda ste se sad uvjerili o kome se radi 
Mirsad dedic