FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

senci-071
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la senci-071 » 11 mar 2012, 17:21

Sto nam ovo nema kona.? :) Nikad se ne oglase kad nam ide,valjda cekali poraz pa se pritajili. :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 mar 2012, 17:22

ambrozija je napisao/la: Koje je smece od insana ovaj majmun Vovodic, svojevremeno igrao po nasim (bosanskim) klubovima i predstavljo se za veceg Bosanca nego Enes Begovic :) a prije dvije godine vodio Slogu iz Doboja i dosli kod nas (Podrinje Janja)prvo kolo mi im zabili tri komada on na kraju hoce da se tuce sa svom nasom publikom, napada igrace, i na kraju iz autobusa psuje balijsku mater i dize nam tri prsta.
Poslije zvao i izvinjavo se posto je osjetio da bi mogo imati probleme radi toga. Papak.
nije tema ali da je nesto uradio mozd aje iz nekog hira ili ste ga vi vredjali, a on udarao kontru..bez obzira ne opravdavam takve stvari, ali nekako mi ne izgleda to realno jer mu je mati Zumreta, onda sam ga ja licno jednom zvao kad je bio bajram i on ga je proslavljao u drustvu majke i njene rodbine .. sad sta se tu desavalo kod vas necu da ulazim vjerovatno je istina sto kazes, ali vjerujem da je isprovociran i onda je samo tako reagovao.
Ovo sto je danas uraido nije imao razloga, ali vjerovatno je mislio da je pomocni sudija dva put apogrijesio kad je svirao opsajd, ali sudija zapravo i nije pogrijesio jer je bio upravu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nekad^navijac
Kontakt:

Post Postao/la nekad^navijac » 11 mar 2012, 17:24

mod
7 dana
3 vjere 1 nacija .. Tuzla !
Fk Sloboda
Okk Sloboda

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 11 mar 2012, 17:28

Dobro ste izgledali na terenu, nema šta, iako sam bio skeptičan prema 4-3-3 formaciji sa ovim igračima (kontam da bi sa Suljićem to moglo biti bolje). Krpić fizički vrlo moćan. Vrlo dobro ponašanje nakon izgubljene lopte, odmah visok presing u cilju da se ona što brže vrati u posjed.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 mar 2012, 17:31

svaka cast komsije, rijetko ko odnese sva 3 boda sa tusnja, al jos uvijek smo na +6 sto nije mala stvar, a imamo i nesto laksi raspored

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 11 mar 2012, 17:33

gollum je napisao/la:Dobro ste izgledali na terenu, nema šta, iako sam bio skeptičan prema 4-3-3 formaciji sa ovim igračima (kontam da bi sa Suljićem to moglo biti bolje). Krpić fizički vrlo moćan. Vrlo dobro ponašanje nakon izgubljene lopte, odmah visok presing u cilju da se ona što brže vrati u posjed.
Pravi komsija ;) Nego nisam najbolje vidio ko je sve danas sjedio na klupi?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 11 mar 2012, 18:06

Čestitam na pobjedi ali moram reći iskreno nije Sarajevo toliko briljiralo koliko je Sloboda očajna, razlika u fizičkoj snazi ekipe je nevjerovatna. Moram reći danas dosta dobar kod vas Šćepanović. Po mom mišljnju mislim da vam treba jedan dobar ofanzivni vezni koji će znati podvalit loptu, ali eto to je ipak samo moje mišljenje možda i griješim

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 11 mar 2012, 18:18

slika

:lol:

ne ureklo se ;)
FORZA MARŠAL !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 mar 2012, 18:20

Onaj Vojvodic se zali na korner... :lol: :lol:
Zemljo otvori se.... :oops: :oops:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 11 mar 2012, 18:22

cestitam na pobjedi a ovi komentari iz tabora domacina su smjesni :D , vecina ovih nizerazrednih trenera samo se vade na sudije ej cuj kako je sudija svirao kraj poluvremena a nije dopustio korner kaze niigdje nema to na svijetu :lol: :lol: , nek malo okrene na eurosport jbt i vidi koliko njemci produzuju i dali ih boli jel korner ili nesto drugo :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 mar 2012, 18:24

Prvo bez euforije treba samo hladne glave iz utakmice u utakmicu :D drugo ovo danas je pravo dobro izgledalo pogotovo sto me iznenadilo vrlo dobra fizicka spremai trece fakat al ono bas fakat mi nije jasan Vojvodic mislio sam da je lik normalan al poslije ovakvih izjava :roll: o kakvom on sudjenju govori jesmo li mi (gledali)i on bio na istoj utakmici ,izgleda da neki jos se nisu navikli da gosti u nasoj ligi mogu pobijedit pa je ono standradno uvijek neko drugi kriv :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 mar 2012, 18:27

[youtube][/youtube]
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 11 mar 2012, 18:30

Cestitke na pobjedi, bili ste bolji na terenu. Na kraju to je ono sto je bitno.

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 11 mar 2012, 18:40

mma_hz je napisao/la:Onaj Vojvodic se zali na korner... :lol: :lol:
Zemljo otvori se.... :oops: :oops:
Ma jarane poslije ovog poraza su stvarno u teskoj situaciji a raditi trenutno kao trener u Slobodi stvarno je tesko(besparica i ostalo) pa mu nemoj zamjeriti.Cestitke na pobjedi,mozda je cudno ali vasa pobjeda je dobro dosla i nama jer bez obzira na dobru ekipu koju imamo ova vasa pobjeda je i upozorenje da nema opustanja ako hocemo titulu.Zakuhalo se dobro u prvom kolu od 5 prvoplasiranih ekipa cetiri pobjedile a puno bodova do kraja(42) a obzirom na ekipe koje igraju kup i cetvrto mjesto ce ici u Evropu,mozda se posreci i Olimpiku.Pozdrav jarane i sretno u nastavku da osvojite drugo mjesto :D
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 11 mar 2012, 18:42

hodža je napisao/la:slika

:lol:

ne ureklo se ;)
Ovo ono bez euforije :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

jasminko
Kontakt:

Post Postao/la jasminko » 11 mar 2012, 19:10

allo gurbeti iz gradacca gdje ste?sta se se ucutali???

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 11 mar 2012, 19:12

Kao što bi Čala rekao: "Utakmica je bila prava prvenstvena...", pošto sam ja veliki perfekcionista, igrali smo dobro, nije to ono što bih ja želio ali sasvim dovoljno za tri boda, zbog kojih sam ja presretan, kao ovaj gore na animaciji.. :) :)
Ne bih izdvajao ni jednog igrača nešto posebno, bili su dovoljno dobri, vide se rezultati priprema..i ovi novi što su došli za početak su se dobro uklopili, nadam se da će u nastavku sezone biti još bolji....Mislim, moraju!!!!
Ostala dešavanja No Comment, ipak je fudbal na prvom mjestu....
Sad bez euforije lagano od utakmice do utakmice...GOŠK, Čelik...Ima još posla...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 11 mar 2012, 19:13

Cestitam vam na pobjedi, mislim da je zasluzena, necu pricati o opsajdima ko je nama kriv sto nismo znali iskoristi prilike, opet kod nas je pola igraca novih , onaj vas Krpic je odlican igrac.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 11 mar 2012, 19:20

Evo sad dosao iz Tz,utakmica na nivou nase lige,Sarajevo bolje i zasluzeno dobilo.Ne mogu jos da vjerujem da je Adilovic odbranio onu sansu s metar,fakat refleksno je intervenisao.Sa stadiona sam izasao 2 minuta prije kraja,pa mozel mi neko reci sta se desavalo posle,do tad osim par napada na sudiju od strane Vojvodica sve je bilo korektno.Mozel neko od fukara reci zasto je dosta ljudi na poluvremenu otislo s D tribine.Kod Sarajeva Husic najbolji,momak je prevazisao ovu ligu,osim njega Adilovic,Torlak i posebno Matko u drugom poluvremenu.Kod Slobode mi se svidio lijevi stoper ne znam mu ime,Pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 11 mar 2012, 19:22

kupus army je napisao/la:Evo sad dosao iz Tz,utakmica na nivou nase lige,Sarajevo bolje i zasluzeno dobilo.Ne mogu jos da vjerujem da je Adilovic odbranio onu sansu s metar,fakat refleksno je intervenisao.Sa stadiona sam izasao 2 minuta prije kraja,pa mozel mi neko reci sta se desavalo posle,do tad osim par napada na sudiju od strane Vojvodica sve je bilo korektno.Mozel neko od fukara reci zasto je dosta ljudi na poluvremenu otislo s D tribine.Kod Sarajeva Husic najbolji,momak je prevazisao ovu ligu,osim njega Adilovic,Torlak i posebno Matko u drugom poluvremenu.Kod Slobode mi se svidio lijevi stoper ne znam mu ime,Pozz
Ma vazna su 3 boda, sada idemo dalje u pobjednicke vode.Gosk je sljedeci koji ce nastradati. :)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Burberry46, mikimaus i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []