FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo će biti repriza jesenjeg dijela prvenstva kada ste u prvih 5-6 kola dobili slaviju,gošk i počeli bajke o plišeku sačekajte da dođu ekipe koje su bile na pripremama 
¸za tvoju info mi smo vec igrali sa ekipama koje su vec bile na pripremama pa smo odlicno parirali u pripremnim utakmicama vjeruj da cemo biti u igri za titulu do zadnjeg kola nije nemoguce ni titula da sleti na kosevo odavno sarajevo nije bolje stajalo na terenu
Hvala stari,odigrali smo solidno a Boga mi imali smo i srece kod one sanse Sirokog.Igracima se stvarno mora odati priznanje za igru po onom terenu,a sto se tice titule neka je namamma_hz je napisao/la:oo komsija ,cestitke na pobjedi protiv Sirokog na onakvom terenu..dino lj je napisao/la:Ma jarane poslije ovog poraza su stvarno u teskoj situaciji a raditi trenutno kao trener u Slobodi stvarno je tesko(besparica i ostalo) pa mu nemoj zamjeriti.Cestitke na pobjedi,mozda je cudno ali vasa pobjeda je dobro dosla i nama jer bez obzira na dobru ekipu koju imamo ova vasa pobjeda je i upozorenje da nema opustanja ako hocemo titulu.Zakuhalo se dobro u prvom kolu od 5 prvoplasiranih ekipa cetiri pobjedile a puno bodova do kraja(42) a obzirom na ekipe koje igraju kup i cetvrto mjesto ce ici u Evropu,mozda se posreci i Olimpiku.Pozdrav jarane i sretno u nastavku da osvojite drugo mjestomma_hz je napisao/la:Onaj Vojvodic se zali na korner...![]()
![]()
Zemljo otvori se....![]()
![]()
ehh kad bi bilo da DO naseg derbija u ligi vi budete prvi ,a mi drugi i da nam bjezite 1 do 2 boda..![]()
![]()
eh koliko bi se raje iskupilo,pravi dernek bi bio i mi vas. dobijemo 1:0 ..meni dosta ehhehe..
al to je ono sta bi bilo ,kad bi bilo...![]()
ugl sretno vam u svim takmicenjima..al samo ispod FKS..
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- SarajlijaTM
druze,ja prvi bi bio najsretniji da se titula odlucuje na derbiju,al ovo je ipak bila sloboda,a pripremne utakmice su skroz nesto drugo.znam da ce me napasti,ali ove sezone,sarajevu ce evropa biti ko titula.ne potcjenjujem nikoga,ali je puno promjena u timu koji misli uzeti trofej,a da mu na tom putu stoje zeljo,siroki,borac,pa i zrinski nije za odbaciti,koji ceka gresku ili vas ili borcakolonija je napisao/la:¸za tvoju info mi smo vec igrali sa ekipama koje su vec bile na pripremama pa smo odlicno parirali u pripremnim utakmicama vjeruj da cemo biti u igri za titulu do zadnjeg kola nije nemoguce ni titula da sleti na kosevo odavno sarajevo nije bolje stajalo na terenu
uglavnom cestitke na pobjedi,dok god ste iza nas sve vam pobjede zelim do derbija
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad ste vi zadnji put dobili slobodu na tusnju?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Čestitam našim momcima na zasluženoj pobjedi a ko se boji taj ima pravo da ga ...se boji
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBJEDI !!!
A SAD SARAJEVO IGRAJ I POBJEDI !!!
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Samo onaj Krpić danas ko Drogba .
Sjećam se samo Guve iz Želje - desetak godina - da je bio nako heben u zraku, i inače u duelu.
Sjećam se samo Guve iz Želje - desetak godina - da je bio nako heben u zraku, i inače u duelu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

- CristianoRonaldo7
- Kontakt:
Vrlo vazna pobjeda protiv Slobode. Moglo je svega da bude, bilo je otvoreno s obje strane. Adilovic je bio fenomenalan danas, bravo! Idemo do titule aBd.
halo pašaaa...ugledaj se malo na dinu, na diplomatiju, na acu...ako vec pises na temi ne moras odmah omalovazavati pobjedu i provocirati...sloboda nam je neugodan protivnik sa ili bez priprema...nismo im zabili gol na tusnju od 2006 i to je dovoljan pokazatelj da nam ne leze...hajde sad pozdravnidi je napisao/la:Ovo će biti repriza jesenjeg dijela prvenstva kada ste u prvih 5-6 kola dobili slaviju,gošk i počeli bajke o plišeku sačekajte da dođu ekipe koje su bile na pripremama
Mi nikada odustati necemo...
HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
sve je ovo ok,pobjedili u gostima ,tesko gostovanje,al nemojmo se zanositi i zaboravljati nase prioritet
a to je Evropa..ja bi najsretniji bio kad bi govorili o tituli,al daleko smo mi od toga...Zeljo je trenutno najkompaktniji tim u ligi,sa najboljim unutrasnjim uredzenjem ... da ne govorim o njihovom rasporedu...
naravno ne treba se predavat,al treba realno sagledavati stvari...jedina ekipa koja bi mogla uzeti Zelji titulu je Siroki,a ja ni u snu ne zelim da je oni dole uzmu..
sto se mene tice ako mi ne mozemo nek je uzme Zeljo..naravno ako je zasluzi
radije bi da mi se raduje po familije,nego da mi titulu uzmu oni koji promovisu druge drzave ,samo ne svoju..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Evo malo da se nasmijete !
Ko je gledao utakmicu preko Tv zna o cemu je rijec !
To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
Uzas jedan je ovo stvarno i on na ovoj slici izgleda ponosan.!kanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
Jok ba, pošto nije bilo signalne table za izmjene i dodatno vrijeme, ulogu signalizacije je preuzeo čo'ek sa slike.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Nista drugo nego sramota...Najgore od svega sto ovakvi pojedinci stave u drugi plan i osramote grad, grupu i mjestane tog grada uopste!!!SIR je napisao/la:Uzas jedan je ovo stvarno i on na ovoj slici izgleda ponosan.!kanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c![]()
- molotovljev
Moram priznati da me je odusevila jucerasnja igra Sarajeva,rekao bih,Blic izdanje!
Pitamo se,da li je Sloboda mjerilo..naravno da jeste.Sloboda,tradicionalno nezgodan protivnik,posebno na Tusnju.
Nisam ocekivao dominaciju svih 90 minuta...Istakao bih golmana..Adi djeluje poprilicno siguran na golu.
Malo me zabrinjava realizacija..Emir je fulio onaj zicer..pored toga,vidi se da nemamo ubitacnog špic igraca.
Godinama pricam o tome,pa da ponovim:Nama treba ekstra napadac,klasa napadac,iznad prosjeka nase lige.
Nesto kao Eduardo dok je igrao za Dinamo,ili Diara iz Partizana...znate sta hocu da kazem.
Pitamo se,da li je Sloboda mjerilo..naravno da jeste.Sloboda,tradicionalno nezgodan protivnik,posebno na Tusnju.
Nisam ocekivao dominaciju svih 90 minuta...Istakao bih golmana..Adi djeluje poprilicno siguran na golu.
Malo me zabrinjava realizacija..Emir je fulio onaj zicer..pored toga,vidi se da nemamo ubitacnog špic igraca.
Godinama pricam o tome,pa da ponovim:Nama treba ekstra napadac,klasa napadac,iznad prosjeka nase lige.
Nesto kao Eduardo dok je igrao za Dinamo,ili Diara iz Partizana...znate sta hocu da kazem.
F.K.SARAJEVO
I ja se pitam kad vidim sta se desava u glavnom gradu.. hajd makar nikog nije izbo,ili ne daj Boze zaklao kao u glavnom gradu,sve u olimpijskom duhu.. pocistite u svojoj avliji pa pricajte o tudjojkanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja ne znam šta vam čovjek smeta, nije on kriv što je morao rezati drva, pa ušao u kadar kamere sa stadiona.kanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
voltron30 je napisao/la:Ja ne znam šta vam čovjek smeta, nije on kriv što je morao rezati drva, pa ušao u kadar kamere sa stadiona.kanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa i 12 gostiju.