Glavni grad svima trn u oku!harry_90 je napisao/la:I ja se pitam kad vidim sta se desava u glavnom gradu.. hajd makar nikog nije izbo,ili ne daj Boze zaklao kao u glavnom gradu,sve u olimpijskom duhu.. pocistite u svojoj avliji pa pricajte o tudjojkanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
THC je napisao/la:Glavni grad svima trn u oku!harry_90 je napisao/la:I ja se pitam kad vidim sta se desava u glavnom gradu.. hajd makar nikog nije izbo,ili ne daj Boze zaklao kao u glavnom gradu,sve u olimpijskom duhu.. pocistite u svojoj avliji pa pricajte o tudjojkanidja87 je napisao/la:To je ta koreografija...gdje mi zivimo jbt.c c c

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
[youtube][/youtube]
A vi će te ostati, takvi kakvi ste zaostali za glavnim gradom BiH!
A vi će te ostati, takvi kakvi ste zaostali za glavnim gradom BiH!
Zaostajemo u pucanju,bacanju bombi,rafalima,zaklanim ljudima,izbost covjeka bez razloga itd.. ...sve to u olimpijskom duhu

Samo nek nema "navijača" pored stadiona sa motornim pilama! 
Bolje i pored stadiona nego na tribini izbost "brata"THC je napisao/la:Samo nek nema "navijača" pored stadiona sa motornim pilama!
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 05578.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jbg da ne bi zaradili ban djaba,bolje da prestanemo..
A što jest jest Hari, mislim veći je seljak onaj koji sječe drvo nego onaj koji ubije čovjeka. Mislim stvarno i ti svašta pričaš.harry_90 je napisao/la:Bolje i pored stadiona nego na tribini izbost "brata"THC je napisao/la:Samo nek nema "navijača" pored stadiona sa motornim pilama!
http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/N ... 05578.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Sve to u olimpijskom duhu,nema staaVolimTz je napisao/la:A što jest jest Hari, mislim veći je seljak onaj koji sječe drvo nego onaj koji ubije čovjeka. Mislim stvarno i ti svašta pričaš.harry_90 je napisao/la:Bolje i pored stadiona nego na tribini izbost "brata"THC je napisao/la:Samo nek nema "navijača" pored stadiona sa motornim pilama!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tesko poraze prezivljavate 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
I ja to kazemSarajlijc@ je napisao/la:Tesko poraze prezivljavate
[youtube][/youtube]Sarajlijc@ je napisao/la:Tesko poraze prezivljavate
Ma raspad sistema.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
- molotovljev
ljudi pusti te se rasprava ja sam juce bio na utakmici i mogu reci da su ovi iz tuzle obicni seljaci pljuju gospodina presjednika selimovica kad smao dali go gadjaju jovica covjeka koji za 90 min nije pogledao u tribine a vojvodic i za njega bi reko gospodin u subotu ali nakon juce sto sam vidio ni on nije gospodin a dedic je jedna obicna budala on igrao za sarajevo galami na igrace na klupi unosi se nesto u lice jovicu...najteze mi je bilo kad je sarajevo dalo go a ja ipak nisam imao hraborsti da slavim go jer su gamad sve okolo a i moja dva jarana su me cijelo vrijeme drzali kod sansi za sarajevo da nebi poceo slavit a na kraju meca sam se sa selimovicem pozzz on samo ono ramenima kao dobro je......a ovo sto pisu kao sta ste se digli sloboda je slaba i to ja ne mislim da je slaba nego da je moje sarajevo veoma kompaktna ekipa i zaista ih je jovic sve sjajno uklopio pa cemo da vidimo ko ce to jos da na tsunju kontroslise igru 90 min i da ccak pobijedi...i moram reci aj sam veliki navijac sarajeva inace sam iz zivinica nemam sansu cesto da gledam sarajevo sa tribina iskljucivo problem je finansijski...ovako reci cu vam svi su igraci ektra odigrali od adilovic joj kad ono odbrani ja sam mislio go svaka mu cast inace podsjetio me na manuela nojera odbranu slicnu je imao protiv leverkusena
dupovac je dobar ima tu amterijala za napredak desis e po koja greska ali sve u granicama dozvoljenog torlak iskreno susic treba obratit panju na njega comor ja nezz sta da kazem vi navijaci se na njega zalite ali taj covjek ostavlja srce na terenu njemu samo fali samopouzdanja a inace mislim da je vrlo dobar igrac a beli koji je nivo iznad nase lige ali mu fali borbenosti jednostavno bilo je par lopti koje je mogao tuci udarit kada uklizu protivnicki igraci ali kao da se boji duela.....husic najkvaliteniji na sredini od svih trojce sesar i scepanovic veoma borbeni i dobri matija matko joj kako je matko nervirao fukare ehheh joj kralj je ali je i paklen igrac obuca standardno imao je neke prilike koje trebao iskoristit i na kraju krpic kako je on paklen igrac svaki vazdusni duel je dobio jos kako spusta lopte glavvom podsjeca me na dzeku
.....iiii moram reci diata dok se zagrijavao na njega samo ja i moji prijatelji obracali paznju joj kako mi izgleda startan i brz eeheh....pozzz iz zivinica
Samo Sarajevo
kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se rasprava ja sam juce bio na utakmici i mogu reci da su ovi iz tuzle obicni seljaci .pozzz iz zivinica
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
djecacic iz Zivinica dodje i karakterise Tuzlake kao gamad i seljake
ode ovo sve u 3pm
ode ovo sve u 3pm
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
meni je zaista zao tebe zato sto si iz tuzle i sto si se nasao tu u mojoj konstataciji.....VolimTz je napisao/la:kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se rasprava ja sam juce bio na utakmici i mogu reci da su ovi iz tuzle obicni seljaci .pozzz iz zivinica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo Sarajevo
ali vjeruj da jeste nebih ovo rekao da nije tako a ovo djecacic neka bude takoIo_Sono_Interista je napisao/la:djecacic iz Zivinica dodje i karakterise Tuzlake kao gamad i seljake![]()
![]()
ode ovo sve u 3pm
Samo Sarajevo
Lijepo je vidjeti i cuti da nas ima svugdje!!! Pozz za Zivinice!!!
Imama jedan prijedlog za tebe!!! Ja trenutno nisam u Sarajevu
posto mi supruga i djete zive vani,ali kada sam u Sarajevu
nepropustam tekmu!!!! Sta kazes na to da ti posaljem vesterunionom
na tvoje ime i prezime 100km,pa da odes na tekmu u Sarajevu!!!
Ako ti je zelja a nisi u mogucnosti materijalnoj!!!
Ozbiljan sam!!! Nije zajebancija!!! Kanarinac!!!!!
Zadnja izmjena: bordo, dana/u 12 mar 2012, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
Izgradile se Živinice nema šta. Meni je žao vas, tebe boli šta je sa tvojim Slavenom iz Živinica i gdje će ti dijete sutra trenirat fudbal, neće u Sarajevu garant ipak je "malo" daleko.kanarinac je napisao/la:meni je zaista zao tebe zato sto si iz tuzle i sto si se nasao tu u mojoj konstataciji.....VolimTz je napisao/la:kanarinac je napisao/la:ljudi pusti te se rasprava ja sam juce bio na utakmici i mogu reci da su ovi iz tuzle obicni seljaci .pozzz iz zivinica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Sarajlijc@
- Kontakt:
¸bordo je napisao/la:Lijepo je vidjeti i cuti da nas ima svugdje!!! Pozz za Zivinice!!!
Posalji meni
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.