" је $ у 8. " " % & " " " $ " ? ? ' ?...? ' $ је & $ $ " претјерано ? је " $ " & ' ?Tribalian je napisao/la:A reci mi jel igrao Vidic?

" је $ у 8. " " % & " " " $ " ? ? ' ?...? ' $ је & $ $ " претјерано ? је " $ " & ' ?Tribalian je napisao/la:A reci mi jel igrao Vidic?
Па " $ " & " пуно " " $ ? " ' $ се " пуно тога ? на $ на ? ? " % су вјероватно $ " него % су ?.....Devil je napisao/la:Nista puno se nije moglo videti na pregledu koji je servirao BHT,ali odma' mi je zapala za oku neuigranost u odbrani.Svaka prilika GOSK-a dosla je nakon poprilicno tromih reakcija odbrane Slavije.Tu ce morati ozbiljno da se poradi u nastavku,ne bi smeli olako golovi da se primaju.
100% " управу, & не $ у $ ? ? " " $ све се $ / по ', ? " не & $ & % " ? ? ' $ $ тренутно " " "....Bistrik je napisao/la:ova pobjeda je značajna za opstanak ali neče ništa značiti ako se i slijedeča utakmica nedobije... naravno sa dvije pobjedeje i uhvaćen priključak za opstanak...
Sprdam se jaraneultra_slavija je napisao/la:$ " овај & ¥ $ " "....Hard Bass je napisao/la:nastimano.
? $ " &...
[youtube][/youtube]
Па $ твој $ " пост " " $ &Hard Bass je napisao/la:Sprdam se jaraneultra_slavija je napisao/la:$ " овај & ¥ $ " "....Hard Bass je napisao/la:nastimano.
? $ " &...
[youtube][/youtube]
" је $ " %....? - " "....Elegant je napisao/la:Ostaje je vam velika borba za opstanak uz Kozaru, Leotar, Travnik.
$ & $ "...dzenan01 je napisao/la:Zna li neko da li je Peljto na posudbi u Slaviji ili je došao kao slobodan igrač ?
Hvalaultra_slavija je napisao/la:$ & $ "...dzenan01 je napisao/la:Zna li neko da li je Peljto na posudbi u Slaviji ili je došao kao slobodan igrač ?
Pa ne znam koliko mogu biti relevantan govornik po pitanju Kovacevica,jer ga stvarno nisam gledao dok je igrao u Madjarskoj.Mogu da pricam o Kovacevicu koji je igrao u Smederevu par sezona ali odakle je otisao pa ima sigurno 2-3 godine.Sigurdsson je napisao/la:Devile šta nam može reći o ovom novom "pojačanju" Slavije ?
Hvala na ovome što si rekao o ovom igraču.Ja kako sam čuo teška letva je to u odbrani,ali šta ćemo nemamo baš neke ni kvalitetne odbrambrene igrače osim donekle Papaza.Devil je napisao/la:Pa ne znam koliko mogu biti relevantan govornik po pitanju Kovacevica,jer ga stvarno nisam gledao dok je igrao u Madjarskoj.Mogu da pricam o Kovacevicu koji je igrao u Smederevu par sezona ali odakle je otisao pa ima sigurno 2-3 godine.Sigurdsson je napisao/la:Devile šta nam može reći o ovom novom "pojačanju" Slavije ?
Bio je jedan kvalitetan back-up stoper koji uleti kada je potrebno.Visok,pravi toranj,cini mi se da je negde oko 2 metra visine i logicno nije bas "lagan" na lopti.Ako bude na tom nivou iz Smedereva vrlo 'lako moze da pomogne Slaviji,no opet kazem stvarno ne znam u kakvoj je formi sada.
Njegovim dovodjenjem Slavija sada ima 5 stopera,mislim malo previse ali dobro.
Isto tako danas sam cuo informaciju od rodjaka koji mi je rekao da je Tomovic veoma blizu odlaska,kao posvadjao se sa upravom oko neke plate ili premija ne znam sada tacno i da je trenutno na cekanju da se vidi da li ce naci zajednicki jezik.U isto vreme u klub je dosao neki golman e sad nije mi znao reci da li iz Rudara Prijedor ili Rudara iz Ugljevika.
Sigurdsson je napisao/la: Hvala na ovome što si rekao o ovom igraču.Ja kako sam čuo teška letva je to u odbrani,ali šta ćemo nemamo baš neke ni kvalitetne odbrambrene igrače osim donekle Papaza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.