FK Slavija

ultra_slavija
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la ultra_slavija » 11 mar 2012, 22:12

Tribalian je napisao/la:A reci mi jel igrao Vidic? :)
" је $ у 8. " " % & " " " $ " ? ? ' ?...? ' $ је & $ $ " претјерано ? је " $ " & ' ? :)
& НЕ $ &, $ $ " СЕ ЗА & !!! ? 2001
http://i.imgur.com/MFxVM.jpg

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 12 mar 2012, 00:11

Nista puno se nije moglo videti na pregledu koji je servirao BHT,ali odma' mi je zapala za oku neuigranost u odbrani.Svaka prilika GOSK-a dosla je nakon poprilicno tromih reakcija odbrane Slavije.Tu ce morati ozbiljno da se poradi u nastavku,ne bi smeli olako golovi da se primaju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 12 mar 2012, 00:35

Devil je napisao/la:Nista puno se nije moglo videti na pregledu koji je servirao BHT,ali odma' mi je zapala za oku neuigranost u odbrani.Svaka prilika GOSK-a dosla je nakon poprilicno tromih reakcija odbrane Slavije.Tu ce morati ozbiljno da se poradi u nastavku,ne bi smeli olako golovi da se primaju.
Па " $ " & " пуно " " $ ? " ' $ се " пуно тога ? на $ на ? ? " % су вјероватно $ " него % су ?.....

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 12 mar 2012, 09:05

ova pobjeda je značajna za opstanak ali neče ništa značiti ako se i slijedeča utakmica nedobije... naravno sa dvije pobjedeje i uhvaćen priključak za opstanak...

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 12 mar 2012, 10:21

Bistrik je napisao/la:ova pobjeda je značajna za opstanak ali neče ništa značiti ako se i slijedeča utakmica nedobije... naravno sa dvije pobjedeje i uhvaćen priključak za opstanak...
100% " управу, & не $ у $ ? ? " " $ све се $ / по ', ? " не & $ & % " ? ? ' $ $ тренутно " " "....

SarcofagoVenom
Kontakt:

Post Postao/la SarcofagoVenom » 12 mar 2012, 14:30

Cestitam Slaviji na vaznoj pobjedi koja joj daje nadu za opstanak u ligi no morace da tako nastavi i u narednim kolima.Mislim da postoje realne sanse za opstanak .
Ulaz besplatan izlaz se plaća

Hard Bass
Kontakt:

Post Postao/la Hard Bass » 12 mar 2012, 19:44

ultra_slavija je napisao/la:
Hard Bass je napisao/la:nastimano.
$ " овај & ¥ $ " "....
? $ " &... ;)
[youtube][/youtube]
Sprdam se jarane :mrgreen:
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )

VOLIM ŽELJEZNIČAR!

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 12 mar 2012, 20:57

Hard Bass je napisao/la:
Hard Bass je napisao/la:nastimano.
$ " овај & ¥ $ " "....
? $ " &... ;)
[youtube][/youtube]
Sprdam se jarane :mrgreen:
Па $ твој $ " пост " " $ & :) ? супер & је ' $.......? & ова " " ? " " $ & - " ? $...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 mar 2012, 21:02

Ostaje je vam velika borba za opstanak uz Kozaru, Leotar, Travnik.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 12 mar 2012, 22:15

Elegant je napisao/la:Ostaje je vam velika borba za opstanak uz Kozaru, Leotar, Travnik.
" је $ " %....? - " "....

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 mar 2012, 22:34

Zna li neko da li je Peljto na posudbi u Slaviji ili je došao kao slobodan igrač ?
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 12 mar 2012, 22:48

dzenan01 je napisao/la:Zna li neko da li je Peljto na posudbi u Slaviji ili je došao kao slobodan igrač ?
$ & $ "...

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 13 mar 2012, 11:04

dzenan01 je napisao/la:Zna li neko da li je Peljto na posudbi u Slaviji ili je došao kao slobodan igrač ?
$ & $ "...
Hvala ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ultra_slavija
Kontakt:

Post Postao/la ultra_slavija » 13 mar 2012, 11:11

У ? $ % $ $ " " &, " ' % & не '....& $ :)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 15 mar 2012, 11:28

Devile šta nam može reći o ovom novom "pojačanju" Slavije ?
$ ? $ ? ? " " ".

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 15 mar 2012, 12:15

Srbijanski fudbalski internacionalac Željko Kovačević nova je akvizicija premijerligaša iz Lukavice, Slavije.

Kovačević igra na poziciji štopera, a u Slaviju dolazi iz mađarske ekipe Nyiregyhaza Spartacus.

Profesionalnu karijeru počeo je u Borcu iz Čačka, a nastupao je i za Smederevo, Rabotnički i Vardar. :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 mar 2012, 00:30

Sigurdsson je napisao/la:Devile šta nam može reći o ovom novom "pojačanju" Slavije ?
Pa ne znam koliko mogu biti relevantan govornik po pitanju Kovacevica,jer ga stvarno nisam gledao dok je igrao u Madjarskoj.Mogu da pricam o Kovacevicu koji je igrao u Smederevu par sezona ali odakle je otisao pa ima sigurno 2-3 godine.
Bio je jedan kvalitetan back-up stoper koji uleti kada je potrebno.Visok,pravi toranj,cini mi se da je negde oko 2 metra visine i logicno nije bas "lagan" na lopti.Ako bude na tom nivou iz Smedereva vrlo 'lako moze da pomogne Slaviji,no opet kazem stvarno ne znam u kakvoj je formi sada.
Njegovim dovodjenjem Slavija sada ima 5 stopera,mislim malo previse ali dobro.

Isto tako danas sam cuo informaciju od rodjaka koji mi je rekao da je Tomovic veoma blizu odlaska,kao posvadjao se sa upravom oko neke plate ili premija ne znam sada tacno i da je trenutno na cekanju da se vidi da li ce naci zajednicki jezik.U isto vreme u klub je dosao neki golman e sad nije mi znao reci da li iz Rudara Prijedor ili Rudara iz Ugljevika.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 17 mar 2012, 15:36

Devil je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Devile šta nam može reći o ovom novom "pojačanju" Slavije ?
Pa ne znam koliko mogu biti relevantan govornik po pitanju Kovacevica,jer ga stvarno nisam gledao dok je igrao u Madjarskoj.Mogu da pricam o Kovacevicu koji je igrao u Smederevu par sezona ali odakle je otisao pa ima sigurno 2-3 godine.
Bio je jedan kvalitetan back-up stoper koji uleti kada je potrebno.Visok,pravi toranj,cini mi se da je negde oko 2 metra visine i logicno nije bas "lagan" na lopti.Ako bude na tom nivou iz Smedereva vrlo 'lako moze da pomogne Slaviji,no opet kazem stvarno ne znam u kakvoj je formi sada.
Njegovim dovodjenjem Slavija sada ima 5 stopera,mislim malo previse ali dobro.

Isto tako danas sam cuo informaciju od rodjaka koji mi je rekao da je Tomovic veoma blizu odlaska,kao posvadjao se sa upravom oko neke plate ili premija ne znam sada tacno i da je trenutno na cekanju da se vidi da li ce naci zajednicki jezik.U isto vreme u klub je dosao neki golman e sad nije mi znao reci da li iz Rudara Prijedor ili Rudara iz Ugljevika.
Hvala na ovome što si rekao o ovom igraču.Ja kako sam čuo teška letva je to u odbrani,ali šta ćemo nemamo baš neke ni kvalitetne odbrambrene igrače osim donekle Papaza.

Off topic. Odakle Slobodi pravo više da sudjeluje ?! Sjećam se pre 2 godine kada je Slavija morala uplatiti ganjali su svaki dinar od građana da bi uplatili a ove boli k i igrat će dok ne skupe. Tuga i čemer u Savezu,a i kako neće biti kad Srbe predstavlja i Milorad Lale najveća ulizica onima sa druge strane,i grobar svega dobrog u Istočnom dijelu.
$ ? $ ? ? " " ".

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 mar 2012, 13:13

Sigurdsson je napisao/la: Hvala na ovome što si rekao o ovom igraču.Ja kako sam čuo teška letva je to u odbrani,ali šta ćemo nemamo baš neke ni kvalitetne odbrambrene igrače osim donekle Papaza.

Ja se ovog Kovačevića sjećam kad su ono nekad davno igrali sarajevo i tadašnji sartid smederevo u kupu uefa. tada je on na koševu zabio autogol za 1:1 :lol: , a za 0:1 pogodio milosavljević. dobru ekipu imalo smederevo tada. pantelić, milosavljević, mudrinić, antunović, kocić...
Elem, visok je što je vrlo bitno za stopera i nadam se da će biti pojačanje u pravom smislu riječi.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 19 mar 2012, 14:03

Sta reci za rezultat sad je tek jasno da je u ono u Gabeli bila jedna velika prevara!!! aj valjda se barem neko opario :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.