I opusti se,uzimate titulu 100% to je dogovoreno,tako da nema potrebe za nerviranjem

Bolje ti gledaj svoje dvoriste,svoje igrace,upravu i navijace.Ima i tu dosta bruke koje se treba resiti

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jel to ti skonto tek danas ?Sigurdsson je napisao/la:Prvo poluvrijeme i opet bruka sudija,bruka saveza i opet brukanje i Partizana i njihovih navijača.Suđenje pa ofsajd prilikom 1 na 1 izlaska Purovića,3 faula na 25 metara suđeno Partizanu od kojih 2 nisu postojala,čist penala na onom momku iz Ekvadora.Ovo je otišlo u 3 lijepe pm,zašto i da se gleda ovo kada neka ekipa ne može dobiti uopšte radi sudijske lakrdije koje nema ni u premier ligi BiH.
Navijanje opet ovi pjevaju ovo,oni ono.Sigurno ćete pitati zašto to mene interesuje i reći da imam neki komplex,međutim da vam dam odmah odgovor da sam i ja pripadnik navijačke scene i vjerni pratioc Jelen superlige.
Prošlu utakmicu kad ne mogu dobiti 7 minuta a sad 2soba 39 je napisao/la:Jel to ti skonto tek danas ?Sigurdsson je napisao/la:Prvo poluvrijeme i opet bruka sudija,bruka saveza i opet brukanje i Partizana i njihovih navijača.Suđenje pa ofsajd prilikom 1 na 1 izlaska Purovića,3 faula na 25 metara suđeno Partizanu od kojih 2 nisu postojala,čist penala na onom momku iz Ekvadora.Ovo je otišlo u 3 lijepe pm,zašto i da se gleda ovo kada neka ekipa ne može dobiti uopšte radi sudijske lakrdije koje nema ni u premier ligi BiH.
Navijanje opet ovi pjevaju ovo,oni ono.Sigurno ćete pitati zašto to mene interesuje i reći da imam neki komplex,međutim da vam dam odmah odgovor da sam i ja pripadnik navijačke scene i vjerni pratioc Jelen superlige.sudijska nadoknada 2 minuta
Pridruzi im se i ti,vidis da se bore za pravu stvar!!!sasagmp je napisao/la:A sta je boraca za pravdu![]()
![]()
Otići će i Tolesasagmp je napisao/la:A sta je boraca za pravdu![]()
![]()
Necemo saznati dok se ne desi. Ko zna, mozda nam nece ponistiti cist gol i ne svirati 2 penala u istoj utakmici (a tek smo na -6 prisli). Mozda necemo morati cekati prestupnu godinu za sviranje penala protiv vas, tesko je reci napamet...sasagmp je napisao/la:I sta ce onda biti?
Konacno ce doci do kosmicke pravde gde ce se na derbijima svirati 2 nepostojeca penala umesto dosadasnjeg jednog?
Ponovicu ti,bolje zaviri u svoje dvoriste i njega cisti.Slaba ti vajda od ovih "izgovora"
braoolyo je napisao/la:Necemo saznati dok se ne desi. Ko zna, mozda nam nece ponistiti cist gol i ne svirati 2 penala u istoj utakmici (a tek smo na -6 prisli). Mozda necemo morati cekati prestupnu godinu za sviranje penala protiv vas, tesko je reci napamet...sasagmp je napisao/la:I sta ce onda biti?
Konacno ce doci do kosmicke pravde gde ce se na derbijima svirati 2 nepostojeca penala umesto dosadasnjeg jednog?
Ponovicu ti,bolje zaviri u svoje dvoriste i njega cisti.Slaba ti vajda od ovih "izgovora"
Ofsajd definitivno nije bio,prekrsaj isto tako 90% sam siguran da nije bio,podaleko sam bio udaljen od toga pa cu se tu ograditi,ali i tu vise da nije nego jeste.Kada pogledam nesta vise i kazem o tome.sasagmp je napisao/la:Da znam,pogresio je sudija jer je dizao ofsajd posle duela Borhe i cini mi se Brkovica....ali je pravda donekle zadovoljena jer je gol opravdano ponisten.Demantuj me ako gresim i ako mislis da je gol regularan....
Tole je metafora,slika i prilika propadanja naseg drustva i fudbala.Sigurdsson je napisao/la:Kaže ne svira se penal Partizanu,pa šta se ima svirati penal kad Vam da 10 prekršaja u zoni šuta (nešto kao penal),kad nekom kao OFK svira ofsajd a ide situacija 1 na 1 ,kada se ne svira prekršaj u 16 metara od strane Babovića.
Vidim nešto @sasagmp spominje kao šta će biti posle Toleta,pa da ti kažem da se fudbal igrao i pre i posle ovog najvećeg mrtvaca našeg fudbala.Dok Tole nije došao niste nas dobili na Marakani 11 godina.Isto mi čudno kako može biti predsjednik saveza i aktivni član nekog kluba !? Pa čak i u Bosni,kada je Čeko bio u savezu nije imao pravo da sudjeluje u skupštini Slavije.
Sramota za fudbal Srbije,zato smo došli i na ovakve grane na kojima smo kada nam kolo vode oni koji ne žele dobro.
Sigurdsson je napisao/la:Kaže ne svira se penal Partizanu,pa šta se ima svirati penal kad Vam da 10 prekršaja u zoni šuta (nešto kao penal),kad nekom kao OFK svira ofsajd a ide situacija 1 na 1 ,kada se ne svira prekršaj u 16 metara od strane Babovića.
Vidim nešto @sasagmp spominje kao šta će biti posle Toleta,pa da ti kažem da se fudbal igrao i pre i posle ovog najvećeg mrtvaca našeg fudbala.Dok Tole nije došao niste nas dobili na Marakani 11 godina.Isto mi čudno kako može biti predsjednik saveza i aktivni član nekog kluba !? Pa čak i u Bosni,kada je Čeko bio u savezu nije imao pravo da sudjeluje u skupštini Slavije.
Sramota za fudbal Srbije,zato smo došli i na ovakve grane na kojima smo kada nam kolo vode oni koji ne žele dobro.
Objasnio decko.U svakom slucaju nama je potrebna promena sistema a ne promena pojedinaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.