FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

sasagmp
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la sasagmp » 14 mar 2012, 15:34

Kme,kme....dokle vise da placete?Sto se nisi javio za proslo kolo da prokomentarises kradju,lopove,sudiju kad nisu svirali penal nad Eduardom u 90om minutu?E tu je razlika izmedju vas i nas.Svoje neuspehe pravdate tudjim stvarima,a ja vidis nisam pomenuo tu scenu.

I opusti se,uzimate titulu 100% to je dogovoreno,tako da nema potrebe za nerviranjem ;).

Bolje ti gledaj svoje dvoriste,svoje igrace,upravu i navijace.Ima i tu dosta bruke koje se treba resiti ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 mar 2012, 16:31

Sigurdsson je napisao/la:Prvo poluvrijeme i opet bruka sudija,bruka saveza i opet brukanje i Partizana i njihovih navijača.Suđenje pa ofsajd prilikom 1 na 1 izlaska Purovića,3 faula na 25 metara suđeno Partizanu od kojih 2 nisu postojala,čist penala na onom momku iz Ekvadora.Ovo je otišlo u 3 lijepe pm,zašto i da se gleda ovo kada neka ekipa ne može dobiti uopšte radi sudijske lakrdije koje nema ni u premier ligi BiH.

Navijanje opet ovi pjevaju ovo,oni ono.Sigurno ćete pitati zašto to mene interesuje i reći da imam neki komplex,međutim da vam dam odmah odgovor da sam i ja pripadnik navijačke scene i vjerni pratioc Jelen superlige.
Jel to ti skonto tek danas ? :lol: sudijska nadoknada 2 minuta :lol:
"Indija,Pakistan..."

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 14 mar 2012, 16:58

soba 39 je napisao/la:
Sigurdsson je napisao/la:Prvo poluvrijeme i opet bruka sudija,bruka saveza i opet brukanje i Partizana i njihovih navijača.Suđenje pa ofsajd prilikom 1 na 1 izlaska Purovića,3 faula na 25 metara suđeno Partizanu od kojih 2 nisu postojala,čist penala na onom momku iz Ekvadora.Ovo je otišlo u 3 lijepe pm,zašto i da se gleda ovo kada neka ekipa ne može dobiti uopšte radi sudijske lakrdije koje nema ni u premier ligi BiH.

Navijanje opet ovi pjevaju ovo,oni ono.Sigurno ćete pitati zašto to mene interesuje i reći da imam neki komplex,međutim da vam dam odmah odgovor da sam i ja pripadnik navijačke scene i vjerni pratioc Jelen superlige.
Jel to ti skonto tek danas ? :lol: sudijska nadoknada 2 minuta :lol:
Prošlu utakmicu kad ne mogu dobiti 7 minuta a sad 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pa ovo više namješteno nego suđenju u Hagu
$ ? $ ? ? " " ".

Skaut
Kontakt:

Post Postao/la Skaut » 14 mar 2012, 17:21

Penal kao kuca.to bi bio drugi zuti karton za Markovica.I ofsajd gol prilika za Purovica.Sramota za srpski fudbal.Ne treba ni da igramo ovu ligu.Mediji to nigde nece spomenuti.OFK je u srpskim medijima strani klub...

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 mar 2012, 17:53

A sta je boraca za pravdu :lol: :lol: :lol:

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 14 mar 2012, 18:14

sasagmp je napisao/la:A sta je boraca za pravdu :lol: :lol: :lol:
Pridruzi im se i ti,vidis da se bore za pravu stvar!!!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 mar 2012, 18:28

Kad ta pravda ne bude selektivna hocu pridruzicu se ;)

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 14 mar 2012, 21:45

sasagmp je napisao/la:A sta je boraca za pravdu :lol: :lol: :lol:
Otići će i Tole ;)
"Indija,Pakistan..."

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 14 mar 2012, 22:15

I sta ce onda biti?

Konacno ce doci do kosmicke pravde gde ce se na derbijima svirati 2 nepostojeca penala umesto dosadasnjeg jednog?

Ponovicu ti,bolje zaviri u svoje dvoriste i njega cisti.Slaba ti vajda od ovih "izgovora" ;)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 14 mar 2012, 23:34

sasagmp je napisao/la:I sta ce onda biti?

Konacno ce doci do kosmicke pravde gde ce se na derbijima svirati 2 nepostojeca penala umesto dosadasnjeg jednog?

Ponovicu ti,bolje zaviri u svoje dvoriste i njega cisti.Slaba ti vajda od ovih "izgovora" ;)
Necemo saznati dok se ne desi. Ko zna, mozda nam nece ponistiti cist gol i ne svirati 2 penala u istoj utakmici (a tek smo na -6 prisli). Mozda necemo morati cekati prestupnu godinu za sviranje penala protiv vas, tesko je reci napamet...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2012, 00:16

Bio sam na Karaburmi danas.Uspeo sam izaci malo ranije sa posla jer se ovakav mec ne propusta.I video se sasvim pristojan fudbal.

I jedni i drugi imali svoje sanse.Partizan uglavnom pretio iz nekih neizgradjenih akcija i prekida,dok je OFK sa druge strane pucao iz veoma kvalitetno izradjenih akcija.Vidi se da je Babic nastavio putem kojim je Svaba krenuo ranije.Samo nazalost jos da to materijalizuje.

Meni ne ide uglavu stvar da Partizan jednostavno nema veznog reda.Apsolutno niti jedan napad nije krsteno kreiran.Nije mi jasno zasto mu ne igra Ilic umesto Vukica i zasto menja Markovica za Smiljanica totalno nerezonska izmena jer je Markovic i ovaj put bio jedan od najboljih na terenu.

OFK Beograd odigrao hrabro,jbg koliko su mogli jer se trkacki ne mogu nositi sa Partizanom.Ali pored gola Batioje nakon lose reakcije Miljkovica,imaju prilike jos jednom Batioje pa Nikolica dva puta,i Purovica ali Stojkovic je odlicno to odradio.

Ono sto ipak udara mrlju na ovu pobedu Partizana osim ponovo ocajne takticke igre Granta su svakako dve izuzetno krupne greske na stetu OFK-e.Prvo svira ofsajd Purovicu iako je Volkov ostao pa najmanje metar blize Stojkovicu.Kako li je Cadjenovic video ofsajd i sta li mu je tada bilo u glavi to verovatno ni on sam ne zna.I na kraju poluvremena Batioja srusen u sesn'est cini mi se od strane Babovica penal cist,ali opet pistaljka ostaje nema.

U nastavku jos par gresaka sudija na obe strane,ali od krupnijih to su jedine dve.

Na tribinama Karaburme nekih 5-5500 gledalaca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 mar 2012, 00:18

slika
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 mar 2012, 00:48

braoolyo je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:I sta ce onda biti?

Necemo saznati dok se ne desi. Ko zna, mozda nam nece ponistiti cist gol i ne svirati 2 penala u istoj utakmici (a tek smo na -6 prisli). Mozda necemo morati cekati prestupnu godinu za sviranje penala protiv vas, tesko je reci napamet...

Jesi siguran da vam je ponisten cist gol?ofsajd nije bio,ali je faul cist tako da ti nema veze sa regularnim golom.

Penal kod povlacenja Mikica bio,isto tako start kod dosudjenog je bio van 16 - kompenzacija.

A ona napucana ruka takodje nije penal,ako cemo se drzati vasih pravila od ranije(primer Smederevo prvi deo,iako je to jos ocigledniji penal) - igrac nije imao nameru da igra rukom.

Ali zajebi pravila,vazno je da se pljunu sudije i da se kaze kako je Zvezda ostecena.To sto Partizanu u derbiju penal nije sviran blizu 20 godina nema veze,gledaju se samo stete na racun Zvezde.

Gde ste moralisti posle utakmica sa Javorom(nedosudjen penal),Banatom("ruka"),posle derbija(penal),posle Smedereva(nedosudjen penal-ako ste za ovo veceras trazili isto)...?Sto tada ne skandirate Toletu lopovu i sto ne pljujete sudije...Citao sam vas forum sticajem okolnosti veceras i tamo ima dosta komentara slicnih meni koji vam sami kazuju da previse sektasite i da kokodacete.Vase dvoriste i rad,rad i samo rad...ne moze vas niko sjebati ako ste bolji,a da ste bolji niste(dokazali derbiji do sada),a i pored toga cete uzeti titulu(visa sila).

Nego da ne trujemo temu FKP-a vasim sudijskim analizama,molim vas....
Zadnja izmjena: sasagmp, dana/u 15 mar 2012, 00:54, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2012, 00:51

@sasa jedno cisto filozofsko pitanje.

Da li znas kako se pokazuje zastavicom ofsajd a kako prekrsaj ? :?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 mar 2012, 00:56

Da znam,pogresio je sudija jer je dizao ofsajd posle duela Borhe i cini mi se Brkovica....ali je pravda donekle zadovoljena jer je gol opravdano ponisten.Demantuj me ako gresim i ako mislis da je gol regularan....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 mar 2012, 00:58

sasagmp je napisao/la:Da znam,pogresio je sudija jer je dizao ofsajd posle duela Borhe i cini mi se Brkovica....ali je pravda donekle zadovoljena jer je gol opravdano ponisten.Demantuj me ako gresim i ako mislis da je gol regularan....
Ofsajd definitivno nije bio,prekrsaj isto tako 90% sam siguran da nije bio,podaleko sam bio udaljen od toga pa cu se tu ograditi,ali i tu vise da nije nego jeste.Kada pogledam nesta vise i kazem o tome.
Do tada predjimo na temu Zvezde. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 mar 2012, 01:00

Demantovace te usporeni snimak i Borhina ruka na odbrambenom igracu.

Nije mi jasno sta se strecate toliko kad uzimate titulu :mrgreen: ...opustite se i uzivajte,nerviranje preostaje nama ;)

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 15 mar 2012, 11:10

Kaže ne svira se penal Partizanu,pa šta se ima svirati penal kad Vam da 10 prekršaja u zoni šuta (nešto kao penal),kad nekom kao OFK svira ofsajd a ide situacija 1 na 1 ,kada se ne svira prekršaj u 16 metara od strane Babovića.

Vidim nešto @sasagmp spominje kao šta će biti posle Toleta,pa da ti kažem da se fudbal igrao i pre i posle ovog najvećeg mrtvaca našeg fudbala.Dok Tole nije došao niste nas dobili na Marakani 11 godina.Isto mi čudno kako može biti predsjednik saveza i aktivni član nekog kluba !? Pa čak i u Bosni,kada je Čeko bio u savezu nije imao pravo da sudjeluje u skupštini Slavije.

Sramota za fudbal Srbije,zato smo došli i na ovakve grane na kojima smo kada nam kolo vode oni koji ne žele dobro.
$ ? $ ? ? " " ".

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 15 mar 2012, 12:15

Sigurdsson je napisao/la:Kaže ne svira se penal Partizanu,pa šta se ima svirati penal kad Vam da 10 prekršaja u zoni šuta (nešto kao penal),kad nekom kao OFK svira ofsajd a ide situacija 1 na 1 ,kada se ne svira prekršaj u 16 metara od strane Babovića.

Vidim nešto @sasagmp spominje kao šta će biti posle Toleta,pa da ti kažem da se fudbal igrao i pre i posle ovog najvećeg mrtvaca našeg fudbala.Dok Tole nije došao niste nas dobili na Marakani 11 godina.Isto mi čudno kako može biti predsjednik saveza i aktivni član nekog kluba !? Pa čak i u Bosni,kada je Čeko bio u savezu nije imao pravo da sudjeluje u skupštini Slavije.

Sramota za fudbal Srbije,zato smo došli i na ovakve grane na kojima smo kada nam kolo vode oni koji ne žele dobro.
Tole je metafora,slika i prilika propadanja naseg drustva i fudbala.

Ali on nije krivac za ukorenjeno zlo u nasem fudbalu vec je karikatura koja ga detaljno opisuje.

Nas fudbal je bio truo i pre nego sto je on dosao na neko od rukovodecih mesta,i ja sam to vec naglasavao.

Ovde se kao polazna tacka raspadanja jednog sistema(ne samo sportskog) navodi uzima raspad velike Jugoslavije ali stvar je u tome sto mnogo toga nije valjalo ni pre toga,samo sto je to bilo zanemareno sa obzirom na to liga bila mnogo kvalitetnija.

Marko Markovic je pre dvadesetak i tridesetak godina u svojim sportskim emisijama ukazivao na neregularno prvenstvo ali je i tad kao i sada vrh saveza naglasavao da za tu tvrdnju nema validnih dokaza.

A tada nije bilo Toleta i njegove ekipe,vec je Miljanic bio alfa i omega,bog i batina naseg fudbala ali to verovatno nije bitno jer Zvezda tih godina bila dominantna. ;)

U svakom slucaju nama je potrebna promena sistema a ne promena pojedinaca.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 15 mar 2012, 16:05

Sigurdsson je napisao/la:Kaže ne svira se penal Partizanu,pa šta se ima svirati penal kad Vam da 10 prekršaja u zoni šuta (nešto kao penal),kad nekom kao OFK svira ofsajd a ide situacija 1 na 1 ,kada se ne svira prekršaj u 16 metara od strane Babovića.

Suvise si neozbiljan i ostrascen da bi ti bilo sta odgovarao,citaj knjige obrazuj se mozda jednog dana i skapiras moje postove.

U svakom slucaju nama je potrebna promena sistema a ne promena pojedinaca.
Objasnio decko.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.