RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Mozemo samo reci steta, ali velika steta. Zaista smo imali 2-3 odlicne prilike za gol, ali lopta jednostavno nije htjela. Sreca nam je danas okrenula ledja, ali nadam se da tako nece biti u uzvratu. Raduje me ova igra nasih, koji su i pored poraza odigrali jako dobro i bit ce dobro ako ovako nastave igrati. Ovo je i dalje dobar rezultat i mislim da u Vrapcicima imamo velike sanse za prolaz. Treba malo realizaciju popraviti, jer se zaista vidi da igramo dobro, ali zavrsnica izostaje.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
joj nemogu da vjerujem joj one sanse neiskoristismo jesmo baksuzi sa go linije izbija ja vamo poludio od radosti kad nema gola dobro smo igrali daje veliku nadu za revans da poderemo Siroki
Rezultat odličan.
Iznad rezultata je igra, borba, taktika, i sve ostalo.
Iznad rezultata je igra, borba, taktika, i sve ostalo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nemogu da vjerujem da nismo uspjeli postici gol! Pa ono je nevjerovatno, pa koliki gol treba napraviti da okic prebaci loptu preko gol linije! Odma sam rekao da je Varesanovic pogrijesio kad je otjerao Rovcanina, jer je ovog hajvana trebao izbaciti! Sto se tice igre ja sam a vjerujem i vecina nas zadovoljan,ali brate realizavija katastrofa! al nema predaje, FORZA VELEZ
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Man poderat cemo ih ciku

-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ovo nije povoljan rezultat i ovo nije dobro za nas.
Siroki ce Velezu dat gol u Vrapcicima i mi njima moramo 2.
Da li Velez sa ovim napadom moze dati 2 gola Sirokom? - to je pitanje. I mislim da svi znamo odgovor.
Prilika za prolaz je po meni propustena.
Da li Velez sa ovim napadom moze dati 2 gola Sirokom? - to je pitanje. I mislim da svi znamo odgovor.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo nije povoljan rezultat i ovo nije dobro za nas.
Momak napad nam je kakav takav ali mi smo imali 3 najbolje sanse na utakmici 2 puta sami ispred gola i jednom sa linije nam skidaju loptu ...
Ako jos uzmes u obzir da smo igrali bez pola tima onda je ovo za svaku pohvalu ... Kod kuce netreba srljati probati dati gol u prvom poluvremenu i onda laganini ...
Anti Nakarada
Velez igra odlicno slobodno mogu reci trenutno i najbolje i najljepse i najborbenije od svih nasih ekipa jedino ta malo zavrsnica koci al da se i to popravit sigurno... Ma razbit ce ih Velez u revansu siguran sam u to 100% !
Problem je sto cemo i u uzvratu igrati bez ovih igraca koji danas nisu igrali... jedino ce mozda Merzic biti spremniji
-
karaiskakis
- Kontakt:
velika nesreća i šteta. imali smo ih. ne da smo trebali neriješit, trebali smo pobijedit. 3 mrtva zicera, ali neće i neće...
Jedna od onih utakmica koja mi vraca nadu da BH fudbal nije na razini termina koje moze igrati svaki amater .
Fer i korektna partija , dosta sansi , odlicno sudenje , iako smo mi propustili sanse koje nismo smjeli , ja sam licno jako sretan . Remi je bio najrealniji ishod , ali sta je tu je , u uzvratu treba krenuti polako , ne ici po gol po svaku cijenu , jer njihov gol bi ubio sve nase sanse .
Najbolja utakmica Veleza u posljednje vrijeme !
Fer i korektna partija , dosta sansi , odlicno sudenje , iako smo mi propustili sanse koje nismo smjeli , ja sam licno jako sretan . Remi je bio najrealniji ishod , ali sta je tu je , u uzvratu treba krenuti polako , ne ici po gol po svaku cijenu , jer njihov gol bi ubio sve nase sanse .
Najbolja utakmica Veleza u posljednje vrijeme !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
joj tata, bice vrapcic arena prepuna protiv sirokog. 
Solidan broj na ispraćaju danas, ja doduše nisam bio (predavanja), al' drago mi je da se tradicija ispraćaja igrača nastavila i danas. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
ako nam Siroki zabije gol u Vrapcicima tada im mi moramo dati, ne 2, nego 3 gola za prolazMostaracVelezovac je napisao/la:Ovo nije povoljan rezultat i ovo nije dobro za nas.
Dobra i otvorena igra Rodjenih danas,samo realizacija nula bodova,to moraju popraviti do revansa
FORZa VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Eagles_OldSchool je napisao/la:Eagles_OldSchool je napisao/la:Zasto smo se odlucili na ovaj nacin:
najednostavniji, najbrzi i najsigurniji ... zasto paypal Nasa djeca: nosilac paypala je Davorka *******, zivi i radi u Londonu, pomaze Djeciji dom .... ovaj paypal ima humanitarni karakter i kao takav je registrovan, radi poreza (**** ga tako je na Zapadu) ...
razmilsjali smo da otvorimo nas paypal ali bi nam uzimali veliku proviziju (onda bolje da i tu proviziju damo za kupovinu autobusa) zato koristimo ovaj paypal (NE MORAMO PLACATI POREZ)
uskoro i u KLUBU NaVIJACA RED ARMY prodaja kupona (priznanica) ....
eto nadam se da je malo jasnije oko paypala ...dole ispod mozete naci nacin uplate ....
Za sve one koji svoje donacije zele uplatiti mogu to uciniti na paypal adresu:
[email protected]
sa naznakom Rodjenim za rodjendan
P.S.
S obzirom da je puno nejasnoca oko uplate preko paypala, ovim putem vas obavjestavamo sljedece:
Otvorite account, svoj account preko paypala, u zemlji u kojoj ste nalazite (ne znam je li moguce u Bosni i Hercegovni) i na jeziku zemlje u kojoj se nalazite .... Paypal je najbezbolnij (bez provizije) i najbrzi nacin uplate sredstava, pratite instrukcije i sackajte da vam paypal potvrdi vas account (mozda dan-dva) .... Sami cete napraviti svoj kode , kod uplate pratite instrukcije, sredstva se prebacuju ili kao partikulier ili poslovno (naravno vi ste partikulier) morate upissati iznos i e-mail koji smo vec stavili i ........ ne bi trebali biti problema.
Izvolite ko hoce ...
Anti Nakarada
Odigrali dobro, zrelo.
Šanse za prolaz su nam sada 50:50, ja se iskreno nadam dobro popunjenim tribinama u Mostaru.
Ovo što je Varešanović složio ne izgleda loše , čak naprotiv!
Šanse za prolaz su nam sada 50:50, ja se iskreno nadam dobro popunjenim tribinama u Mostaru.
Ovo što je Varešanović složio ne izgleda loše , čak naprotiv!
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Još koja slika od danas 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kad znam da su dali sve od sebe i da nisu imali sreće, pa i ne moraju proći. Jbg, to je viša sila. Raduje ta igra i borba i nadam se da će ovako i nastaviti.
Who dares, wins !
Prema pisanju ss.ba vidim da ste bili ravnopravni cak i bolji, steta za poraz, siroki je dobra ekipa i mi smo se napatili na grbavici s njima tako da znajte da nece nista lakse biti u Mostaru...Puno srece u revansu i prizeljkujem nase finale
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
I opet revnosni webmajstor video reportazu postavlja kada sav normalan svijet spava. Svaka cast za oficijalnu !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.