RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pa što odmah kazna?
A na dobrom ste putu bili, još da je onaj pogodio što je izašao sam pred Bilobrka... Mada ni ovo nije loš rezultat, samo da ih sada Široki ne dotuče do kraja.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Titova-Juga
- Kontakt:
Pa je l moguce da smo i ovo fulili

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
S crte izvadise loptu , pa ne vjerujem sta nam se desava . 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hajmo Veleeeeeeeeeeeeeeeež !
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...
Kraj , jao sra**a , nemamo srece nimalo .. jednostavno nece lopta u gol..
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Svaka momcima cast , veliki napredak i za sastav i za igru. Idemo revans 1- 0 i za nas i onda na penale !!! FORZA !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Odlican rezultat, opet dosta problema sa realizacijom ali sta je tu je
- kupus army
- Kontakt:
Realno bolji ste,jos da ste kompletni apsulutno se ne bi plasio za vas prolaz.Kad se igra revans,nadam se punim Vrapcicima i vasem prolazu.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Jao pa trebali smo dobiti ovo sta smo fulali ocami jao jaoooooo
nece nas bas smo posrane srece bili al moze se ovo lako stici akobogda pred fanaticnim navijacima

Samo jedan klub Velež Mostar
- el-fighter
- Kontakt:
Mozemo samo reci steta, ali velika steta. Zaista smo imali 2-3 odlicne prilike za gol, ali lopta jednostavno nije htjela. Sreca nam je danas okrenula ledja, ali nadam se da tako nece biti u uzvratu. Raduje me ova igra nasih, koji su i pored poraza odigrali jako dobro i bit ce dobro ako ovako nastave igrati. Ovo je i dalje dobar rezultat i mislim da u Vrapcicima imamo velike sanse za prolaz. Treba malo realizaciju popraviti, jer se zaista vidi da igramo dobro, ali zavrsnica izostaje.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
joj nemogu da vjerujem joj one sanse neiskoristismo jesmo baksuzi sa go linije izbija ja vamo poludio od radosti kad nema gola dobro smo igrali daje veliku nadu za revans da poderemo Siroki
Rezultat odličan.
Iznad rezultata je igra, borba, taktika, i sve ostalo.
Iznad rezultata je igra, borba, taktika, i sve ostalo.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Nemogu da vjerujem da nismo uspjeli postici gol! Pa ono je nevjerovatno, pa koliki gol treba napraviti da okic prebaci loptu preko gol linije! Odma sam rekao da je Varesanovic pogrijesio kad je otjerao Rovcanina, jer je ovog hajvana trebao izbaciti! Sto se tice igre ja sam a vjerujem i vecina nas zadovoljan,ali brate realizavija katastrofa! al nema predaje, FORZA VELEZ
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
- Rodjeni_BRato
- Kontakt:
Man poderat cemo ih ciku

-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ovo nije povoljan rezultat i ovo nije dobro za nas.
Siroki ce Velezu dat gol u Vrapcicima i mi njima moramo 2.
Da li Velez sa ovim napadom moze dati 2 gola Sirokom? - to je pitanje. I mislim da svi znamo odgovor.
Prilika za prolaz je po meni propustena.
Da li Velez sa ovim napadom moze dati 2 gola Sirokom? - to je pitanje. I mislim da svi znamo odgovor.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
MostaracVelezovac je napisao/la:Ovo nije povoljan rezultat i ovo nije dobro za nas.
Momak napad nam je kakav takav ali mi smo imali 3 najbolje sanse na utakmici 2 puta sami ispred gola i jednom sa linije nam skidaju loptu ...
Ako jos uzmes u obzir da smo igrali bez pola tima onda je ovo za svaku pohvalu ... Kod kuce netreba srljati probati dati gol u prvom poluvremenu i onda laganini ...
Anti Nakarada
Velez igra odlicno slobodno mogu reci trenutno i najbolje i najljepse i najborbenije od svih nasih ekipa jedino ta malo zavrsnica koci al da se i to popravit sigurno... Ma razbit ce ih Velez u revansu siguran sam u to 100% !
Problem je sto cemo i u uzvratu igrati bez ovih igraca koji danas nisu igrali... jedino ce mozda Merzic biti spremniji
-
karaiskakis
- Kontakt:
velika nesreća i šteta. imali smo ih. ne da smo trebali neriješit, trebali smo pobijedit. 3 mrtva zicera, ali neće i neće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.