Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
5
19%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
8
30%
4) St.Pauli
5
19%
5) Mainz
4
15%
6) Augsburg
4
15%
7) Union Berlin
1
4%

Ukupno glasova: 27

anton 1983
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2012, 23:41

L-Train je napisao/la:
o da :lol:
O ne :lol:

Sam mi reci kad će ti dosaditi...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2012, 23:42

anton 1983 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
o da :lol:
O ne :lol:

Sam mi reci kad će ti dosaditi...
kad se ispravis 8-)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2012, 23:46

Onda ovak, Atletico i Valencia su jači,a Ath. Bilbao nije. Sad moreš lakše spavat, a ja bum opet stao iza svojih riječi kad kažem da Schalke sad treba, mora, pucat na titulu i da ih na tom pohodu nesmiju zaustaviti strašni španjolci!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2012, 23:49

Bilbao je najjaci od Spanjolskih predstavnika trenutno :mrgreen:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 mar 2012, 23:50

Na papiru je Schalke sigurno bolji od oba Atletika, a sa Valensijom je u pet deka dole gore.Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2012, 23:52

FRANK RIBERY je napisao/la:Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
E s ovakvim razmišljanjem treba podhitno prestati! to smo prerasli!!! Sada u slijedećih 5 godina treba uzeti bar dvije, ako ne i 3 europske titule!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 mar 2012, 23:54

anton 1983 je napisao/la:Onda ovak, Atletico i Valencia su jači,a Ath. Bilbao nije. Sad moreš lakše spavat, a ja bum opet stao iza svojih riječi kad kažem da Schalke sad treba, mora, pucat na titulu i da ih na tom pohodu nesmiju zaustaviti strašni španjolci!
VAlensija mozda jesta, ali MAdrid sigurno nije.Bila je jača Valensija i od BAyera pa je ispala,bila je jača i Sevilla od Hannovera pa je ispala.Sem BArse ostali Španci se lose provode u duelima sa Švabama.Villareal u Lp-u sa BAyernom...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 mar 2012, 23:54

Cestitke Schalke a posebno Hannover na prolasku u narednu fazu takmicenja. Hannover lakse od ocekivanog dosao do ubjeljive pobjede, dok je Schalke takodjer ubjedljivom pobjedom poslao u zaborav nepravdu iz prvog susreta.
Mozda bi sutra najbolje bilo da na izvlacenju dobijemo duel ove dvije ekipe, jer bi to znacilo da imamo sigurnog putnika u 1/2 finale.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 mar 2012, 23:56

FRANK RIBERY je napisao/la:Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
E s ovakvim razmišljanjem treba podhitno prestati! to smo prerasli!!! Sada u slijedećih 5 godina treba uzeti bar dvije, ako ne i 3 europske titule!
KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 15 mar 2012, 23:57

Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda :?

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 mar 2012, 23:58

FRANK RIBERY je napisao/la:Na papiru je Schalke sigurno bolji od oba Atletika, a sa Valensijom je u pet deka dole gore.Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
Dva velika AKO :mrgreen: Istom logikom, a sta AKO Chelsea...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 15 mar 2012, 23:59

FRANK RIBERY je napisao/la:
KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.
daj čitaj stranicu prije dole na dnu moj post! :mrgreen:
L-Train je napisao/la:Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda :?
prestani, niko te ne **** ni 5% i uopće nam se neda tebe demantirati. OK Španjolci su jači i ajd bok¨!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 mar 2012, 00:00

L-Train je napisao/la:Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda :?
United nije nikakvo mjerilo.Mali BAsel im je čitao bukvarče u obje tekme.Atletiko je dobro organizirana momčad no nemaju širinu za osvajanje ovog takmičenja jer se zestoko bore u Primeri za Lp.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2012, 00:03

daj čitaj stranicu prije dole na dnu moj post! :mrgreen:
prestani, niko te ne **** ni 5% i uopće nam se neda tebe demantirati. OK Španjolci su jači i ajd bok¨!

@FRANK RIBERY-znao sam da ces de dotaci Basela :D nema veze vidjecete da ce vas Bilbao demantovati ;)

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 16 mar 2012, 00:57

Hannover i Schalke idu dalje u europa ligi. Odlicna stvar za ova 2 kluba, kao i citavu bundesligu. S obzirom da mog Uniteda nema nigdje vise, Hannover i Schalke su ekipe za koje najvise navijam u ostatku ovog takmicenja i bit ce pravo zadovoljstvo ako se jedan od ova 2 njemacka kluba sastanu sa Bilbaom :)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 00:59

Ukupno 3 kluba u četvrtfinalima evro takmičenja ove sezone. Dobar uspjeh Bundeslige.

A bilo bi svakako super ko što anton kaže da osvoji neko veliko takmičenje....

Kao prvo da kažem da Hannover igra odličan, dinamičan fudbal, brzo dolaze do protivničkog gola i mislim da su za sad u Evropskoj ligi sviju koji su ih gledali zadivili tom igrom. Postigli su i najveći klubski uspjeh plasmanom u četvrtfinale...

Schalke je pokazao da je stabilan, vratio se protiv nezgodnog protivnika, pokazao snagu, a oni i nastavljaju kontinuitet dobrih igara u Evropi: 2007-četvrtfinale LP, prošle sezone polufinale LP, ove sezone četvrtfinale EL (za sad) ali idemo dalje i nadam se da mogu dogurat do kraja u ovom takmičenju...
Ono što je kod Schalkea zanimljivo njega nekako podcijene, bar ovde je bilo mišljenja kada je igrao protiv Valencije prošle sezone da nema šanse, a ja sam tad tvrdio suprotno.
Svakako da su ekipe Valencije, Bilbaoa, Atletico Madrida za respekt ali mislim da bi se s njima ravnopravno Schalke nosio....

A Hannover nas je zadivio, iznenadio dosta, iako sam imao kod njih dobar osjećaj da će grupu proći, ali ovo je sve do sad u velikom stilu. Dal još mogu dalje čudesnih stvari priredit? Mislim da mogu, jer imaju super trenera i neopterećeni su, ali naravno da ih neki protivnik naredni na iskustvo može razbit. A svakako mnogo su napravili, pa da vidimo dalje....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2012, 01:00

Uvjerenja sam da se Schalke i Hannover mogu ravnopravno nositi sa špancima, Bilbao jest dobro odigrao ali moramo priznati da je Man Utd teški krš kad ih je otresao Basel onda znate o čemu pričam, što se tiče Atletica imaju finu ekipu pogotovo taj napadački red ali odbrana je sito i rešeto.Valenica je već imala iskustva ove godine sa njemcima i izvukla deblji kraj tako da...Bundesliga se polako približava poziciji 2. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 01:03

Nisam nešto siguran u ovo imaju tu dvije ekipe koje nemaju problem s gostovanjima na Allianzu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 mar 2012, 01:11

LBJ MVP je napisao/la:
Nisam nešto siguran u ovo imaju tu dvije ekipe koje nemaju problem s gostovanjima na Allianzu...
Koliko znam Real je u prošlosti prolazio kao bos po trnju kad su za protivnika imali Bayern, prema tome Mourinho s razlogom želi izbjeći bavarskog giganta. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 01:14

Saurman je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Koliko znam Real je u prošlosti prolazio kao bos po trnju kad su za protivnika imali Bayern, prema tome Mourinho s razlogom želi izbjeći bavarskog giganta. :D
Ja sam mislio na Borussije :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.