O neL-Train je napisao/la:
o da
Sam mi reci kad će ti dosaditi...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
O neL-Train je napisao/la:
o da
kad se ispravisanton 1983 je napisao/la:O neL-Train je napisao/la:
o da![]()
Sam mi reci kad će ti dosaditi...
E s ovakvim razmišljanjem treba podhitno prestati! to smo prerasli!!! Sada u slijedećih 5 godina treba uzeti bar dvije, ako ne i 3 europske titule!FRANK RIBERY je napisao/la:Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
VAlensija mozda jesta, ali MAdrid sigurno nije.Bila je jača Valensija i od BAyera pa je ispala,bila je jača i Sevilla od Hannovera pa je ispala.Sem BArse ostali Španci se lose provode u duelima sa Švabama.Villareal u Lp-u sa BAyernom...anton 1983 je napisao/la:Onda ovak, Atletico i Valencia su jači,a Ath. Bilbao nije. Sad moreš lakše spavat, a ja bum opet stao iza svojih riječi kad kažem da Schalke sad treba, mora, pucat na titulu i da ih na tom pohodu nesmiju zaustaviti strašni španjolci!
KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.anton 1983 je napisao/la:E s ovakvim razmišljanjem treba podhitno prestati! to smo prerasli!!! Sada u slijedećih 5 godina treba uzeti bar dvije, ako ne i 3 europske titule!FRANK RIBERY je napisao/la:Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
Dva velika AKOFRANK RIBERY je napisao/la:Na papiru je Schalke sigurno bolji od oba Atletika, a sa Valensijom je u pet deka dole gore.Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
daj čitaj stranicu prije dole na dnu moj post!FRANK RIBERY je napisao/la:
KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.
prestani, niko te ne **** ni 5% i uopće nam se neda tebe demantirati. OK Španjolci su jači i ajd bok¨!L-Train je napisao/la:Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda
United nije nikakvo mjerilo.Mali BAsel im je čitao bukvarče u obje tekme.Atletiko je dobro organizirana momčad no nemaju širinu za osvajanje ovog takmičenja jer se zestoko bore u Primeri za Lp.L-Train je napisao/la:Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda
anton 1983 je napisao/la:daj čitaj stranicu prije dole na dnu moj post!FRANK RIBERY je napisao/la:
KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.![]()
prestani, niko te ne **** ni 5% i uopće nam se neda tebe demantirati. OK Španjolci su jači i ajd bok¨!L-Train je napisao/la:Jel ko gledao od vas Bilbao u ove dvije utakmice protiv Uniteda
Nisam nešto siguran u ovo imaju tu dvije ekipe koje nemaju problem s gostovanjima na Allianzu...FRANK RIBERY je napisao/la:KAd smo kod titula zasto ne već ove sezone.BAyern na Alianz Areni je favorit protiv svake ekipe, a Schalke je dovoljno moćan da moze uzeti Euroligu.anton 1983 je napisao/la:E s ovakvim razmišljanjem treba podhitno prestati! to smo prerasli!!! Sada u slijedećih 5 godina treba uzeti bar dvije, ako ne i 3 europske titule!FRANK RIBERY je napisao/la:Od sljedeće sezone Bundesliga druga u Evropi? Da li je to realno? Ako se BAyern uspije ugurati u finale i ako u Euroligi se isto desi sa jednim od njemačkih predstavnika Premiership će biti ozbiljno ugrožen.Trenutna razlika je 9,5 poena.Na kraju sezone odbijaju se bodovi iz 2007/2008 gdje su Englezi imali 4,375 bodova više sto znači da je razlika nešto veća od 5 bodova.Sa scenarijom koji sam spomenuo ona će se skoro istopiti.Kapitalizam je unistio svijet, a sve su prilike i Premiership.Tuzno!
Koliko znam Real je u prošlosti prolazio kao bos po trnju kad su za protivnika imali Bayern, prema tome Mourinho s razlogom želi izbjeći bavarskog giganta.LBJ MVP je napisao/la:
Nisam nešto siguran u ovo imaju tu dvije ekipe koje nemaju problem s gostovanjima na Allianzu...
Ja sam mislio na BorussijeSaurman je napisao/la:Koliko znam Real je u prošlosti prolazio kao bos po trnju kad su za protivnika imali Bayern, prema tome Mourinho s razlogom želi izbjeći bavarskog giganta.LBJ MVP je napisao/la:
Nisam nešto siguran u ovo imaju tu dvije ekipe koje nemaju problem s gostovanjima na Allianzu...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.