Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Polo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Polo » 15 mar 2012, 23:55

Akhenaten je napisao/la:Dobro to jeste rizik jer Mario je cudan, al' kad igra igra brate.
I ne mislim da ce ga nogirati samo zato sto ima lose ponasanje, jer cesto zabija i logicno bi bilo sacekati i vidjeti hoce li se njegovo ponasanje poboljsati. A mislim da hoce....

Nisam gledao cijelu tekmu, negdje od 70-te minute...a Dzeko je bio odlican, samo je jos gol falio. Mislim da City igra bolje sa tri napadaca, a taj Mancini uvijek nekako kukavicki pripremi ekipu u PL.
Po meni je previse bezobrazan i samo stava i trazi konflikte to je nekad i C Ronaldo radio ali on nije priblizan tom kvalitetu igraca.

Dzeko bi trebao promjenit sredinu ako zeli napredovati u karijeri ako zeli puniti dzep i racun onda je na pravom mjestu i moze ovako dangubit sezonu dvije tri.

On kada je usao igra je bila bolja ali i dalje sam misljenja da Aguero igra sam za sebe isto tako i Silva da nedaje Dzeki lopte ali te neke ljubomre ima u svim klubovima kod pojedini igraca.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 16 mar 2012, 06:54

Akhenaten je napisao/la:Sta je problem u Baloteliju ?

Ne gotivim ga, nit ga mrzim al' zar on u ''evropskim krugovima'' ne vazi za jednog od najboljih mladih napadaca ? Cisto sumljam da ce ga nogirati iz kluba sve da i otjeraju Mancinija.

Na kraju krajeva mislim da ce City uzeti prvenstvo, Mancini ostati bas kao i nas Dzeko.

City sigurno nece sad uzet prvenstvo, jer je i United ispao iz svih mogucih natjecanja ;)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 mar 2012, 07:57

Juce Barry nije bio ni u timu? Izgleda da je to zbog one zamjene u Swanseu...

City prvo poluvrijeme uzasan, katastrofalan, najbolji pojedinac Pizaro bio , visak iz Rome.. :lol:

Silva, neprepoznatljiv.
Aguero, mozda 2 puta pipno loptu,
Balo katastrofa.
Ekipa nije stvorila niti jednu priliku za 45 minuta.

2 poluvrijeme.
Aguero najbolji pojedinac na terenu.
Balo los, katastrofalan mec, cak je kriv i za gol Sportinga.
Dzeko, bolje da nije nikako ulazio! Jeste unio agresivnost, al bojim se da niej poboljsao status. Jedna asistencija je premalo za Mancinija koji se odlucio forsirati Baloteliju u nedogled, dok ovaj sam sebe ne izbaci sa nekim svojim gluposcima...

Mancini je gotov u Citiju.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 16 mar 2012, 08:56

Bio je dobar Dzeko kad je usao, i upisao jednu asistenciju plus sto je izborio loptu koja je startala napad koji je dao prvi gol za City.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 16 mar 2012, 11:14

Boga mi prije bobby manc kako ga od milja zovu u cityu leti nego dzeko :D
Unica grande amore

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 mar 2012, 11:16

Sta kazu danas na bluemoonu, Edin flop of the match...

Citao sam tamo priej par dana dosta tema....Nemogu da vjerujem kako navijaci mrze dzeku i njemu bi najradije vidjeli ledja....Dok u Baloteliju se apsolutno nista negativno ne pise, ja stvarno nista ne kontam?

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 mar 2012, 11:25

Edo_77 je napisao/la:Sta kazu danas na bluemoonu, Edin flop of the match...

Citao sam tamo priej par dana dosta tema....Nemogu da vjerujem kako navijaci mrze dzeku i njemu bi najradije vidjeli ledja....Dok u Baloteliju se apsolutno nista negativno ne pise, ja stvarno nista ne kontam?
Neka njima samo Baloteli, od kad ih je Mancini uvjerio da je Balioali Mesi, sve je krenulo nizbrdo. U zadnje dvije utakmice bio je užasan. Sinoc cijelo vrijeme na rubu crvenog, nabija loptu, pa oni njegovi ludacki pogledi, em uze da puca penal koji nije trebao. Niko mu ništa ne smije jer znaju da bi ga prenosi pukli. Koliko su ti navijaci realni, kao Džeko van, a žele Mesija, Ronalda,Inijestu....

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 mar 2012, 11:27

Mancini za ESPN kaze da je razocaran sto je Baloteli napravio bezpotreban prekrsaj kod 1:0, al kaze da nije Balotelijeva greska sto su izgubili....

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 16 mar 2012, 11:46

Edo_77 je napisao/la:Mancini za ESPN kaze da je razocaran sto je Baloteli napravio bezpotreban prekrsaj kod 1:0, al kaze da nije Balotelijeva greska sto su izgubili....
Ma naravno da nije njegova greska sto je stavio Balu u igru njegova glavana greska je sto je odlucio postati trener!
Drzati Dzeku na klupi moze samo mentalno ogranicena osoba...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 11:56

Kako moze neko reci da je Balotelli kriv za poraz? Pa ljudi dragi, fudbal se igra sa 11 igraca. Jucer i u zadnjih par utakmica svi redom su bili ocajni. Mario je totalno drugi tip igraca nego Edin, i Mario se vise uklapa u tu strukturu ekipe, i zbog toga ima prednost nad Edinom. Edin blista u ekipi gdje se igra na krilo i onda centriranje, dok to u Man City-u nije slucaj. Nadam se da je ljudima to jasno da ce Dzeko biti "dzoker sa klupe" do kraja sezone.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 16 mar 2012, 12:05

AÐ_Official je napisao/la:Kako moze neko reci da je Balotelli kriv za poraz? Pa ljudi dragi, fudbal se igra sa 11 igraca. Jucer i u zadnjih par utakmica svi redom su bili ocajni. Mario je totalno drugi tip igraca nego Edin, i Mario se vise uklapa u tu strukturu ekipe, i zbog toga ima prednost nad Edinom. Edin blista u ekipi gdje se igra na krilo i onda centriranje, dok to u Man City-u nije slucaj. Nadam se da je ljudima to jasno da ce Dzeko biti "dzoker sa klupe" do kraja sezone.
Zato City nece ništa ni osvojiti, Balo je dobar, ali odigra i užasno, pa ako vec na klupi imaš dobrog napadaca daj i njemu šansu, al Mancini je umislio da je Balo Mesi i nema druge. Elem je uvijek na rubu incidenta, 7 žutih, 2 crvena, tuce se i svada sa saigracima, ne poštuje karantin, e pa takav igrac kod bilo kojeg ozbiljnog trenera ne bi igrao ispred Džeke.Nije Mancini samo Džeku dotukao psihicki nego i Berya, Milnera, Nasrija..

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 12:18

ZOI84 je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Kako moze neko reci da je Balotelli kriv za poraz? Pa ljudi dragi, fudbal se igra sa 11 igraca. Jucer i u zadnjih par utakmica svi redom su bili ocajni. Mario je totalno drugi tip igraca nego Edin, i Mario se vise uklapa u tu strukturu ekipe, i zbog toga ima prednost nad Edinom. Edin blista u ekipi gdje se igra na krilo i onda centriranje, dok to u Man City-u nije slucaj. Nadam se da je ljudima to jasno da ce Dzeko biti "dzoker sa klupe" do kraja sezone.
Zato City nece ništa ni osvojiti, Balo je dobar, ali odigra i užasno, pa ako vec na klupi imaš dobrog napadaca daj i njemu šansu, al Mancini je umislio da je Balo Mesi i nema druge. Elem je uvijek na rubu incidenta, 7 žutih, 2 crvena, tuce se i svada sa saigracima, ne poštuje karantin, e pa takav igrac kod bilo kojeg ozbiljnog trenera ne bi igrao ispred Džeke.Nije Mancini samo Džeku dotukao psihicki nego i Berya, Milnera, Nasrija..
Trebamo isto realno pogledat na situaciju sa nacionalne strane. Pogledaj samo na ovoj temi, svi volimo Edina i zelimo mu uspjeh, stalno da igra. Eh, tako je i kod Mancini-a, on je talijan i on sigurno malo vise se naginje prema Balotelli-u. Svi znamo da kad bi, sticajem okolnosti, mi bili treneri Man City-a kod nas bi Dzeko konstanto igrao, nebitno jel' odigrao lose ili dobro. Tako je isto kod Roberta. Edin se moze nadat' vecoj minutazi samo i slucaju da pocne zabijat redovno, nebitno usao u 89' ili u 45'.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 16 mar 2012, 12:24

Zabijao je redovno! 3 tekme od pocetka zaredom 3 gola, pa 2 tekem na klupi bez ulazka, pa dviej tekme sa klupe 2 gola, pa opet klupa, i onda 4 meca bez gola gdje je samo jednu od pocetka igrao!

U biti 5 tekmi zaredom je zabio i opet na klupu ga posadio! Mislim da je Dzeko gotov, mislim da se psihicki pomirio sa sudbinom i da zeli ici dalje, naravno on to nikada nece izjaviti novinarima, al poznajem dovoljno Dzeku da znam kako mu je!

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 12:39

Edo_77 je napisao/la:Zabijao je redovno! 3 tekme od pocetka zaredom 3 gola, pa 2 tekem na klupi bez ulazka, pa dviej tekme sa klupe 2 gola, pa opet klupa, i onda 4 meca bez gola gdje je samo jednu od pocetka igrao!

U biti 5 tekmi zaredom je zabio i opet na klupu ga posadio! Mislim da je Dzeko gotov, mislim da se psihicki pomirio sa sudbinom i da zeli ici dalje, naravno on to nikada nece izjaviti novinarima, al poznajem dovoljno Dzeku da znam kako mu je!
Koliko unazad ti gledas sa tim golovima? ja, po statistici soccernet-a, vidim 3 gola u zadnja 3 mjeseca. Isto tako vidim dosta utakmica gdje je ulazio sa klupe. Ja probam reci da jedini nacin kako bi mogao natjerat Mancinija da redovno Edin igra je da zabija u svakoj utakmici, nebitno usao na poluvremenu ili u zadnjoj minuti. Ovako ce ga samo ignorisat. I naravno se slazem sa tobom oko Edinovog transfera na ljeto.

Na pocetku sezone ga je Mancini totalno izradio jer je u sred sjajne forme bio prikovan za klupu. Donekle krivica tome je broj kvalitetnih igraca/napadaca u ekipi i broj utakmica. Mancini je mislio da malo Edina odmori i da on bude svjez, a ustvari je to imalo kontra efekat, jer svi znamo da Edin mora redovno igrat da odrzi formu. To ocigledno Mancini nerazumije, i mislim da ga to licno i neinteresuje jer ima veliki broj dobrih igraca a i veliki pritisak od uprave kluba i navijaca da osvoji titulu.

Dzeko je sjajan napadac, al' njemu nije mjesto u ekipi sa velikom konkurencijom na poziciji napadaca, jer to odmah je znak da ce biti rotacije, a to je, ponavljam ponovo, za Edina kobno. Njemu treba situacija kao sto je bila u Wolfsburgu, gdje ima jos jedan izuzetno dobar napadac pored njega i gdje ce Edin stalno igrat i sam sebe kroz nastupe izvlacit iz krize. A ne kao sto je sada situacija gdje se on mora izvlacit iz krize ulaskom sa klupe i tako samo se veci pritisak stvar jer zna ako ne pogodi za tih 5 minuta sto provede na terenu da u sljedecem kolu mu nema ni zagrijavanja.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 mar 2012, 13:00

Pogađati nezavisno od toga da li ušao pred kraj..10 ili 15 minuta...pa to može samo Hudini ili neki bolji čarobnjak

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 16 mar 2012, 15:32

sve gostujuce pobjede koje je city ostvario su zahvaljujuci dzeki.
dzeku i kad ne ide, na terenu svojom igrom otvara prostor drugom napadacu. niko ne gleda kako dzeko uvijek ima 2-3 igraca na ledjima...pa kako je aguero onoliko natrpa? pa i sinoc je ulaskom dzeke odbrana visila na njemu dok su drugi trpali. aguero se nije cuo do ulaska dzeke... upravo je to kljuc koji mancini ne zna koristiti...on samo vidi ono krkanski tipa: jes dao gol ili nisi...ako nisi ides na klupu! zato, otkako je na klupi nit se aguero vidi na terenu, nit city koga moze dobiti!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2012, 15:35

Iskreno se nadam da ce startovati protiv Chelsea, zasluzio je. Ili ce pak gledati sa klupe kako povratink Tevez igra.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 16 mar 2012, 15:45

Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da ce startovati protiv Chelsea, zasluzio je. Ili ce pak gledati sa klupe kako povratink Tevez igra.
Cisto sumnjam,jer Balo je imao prednost i u zadnjoj tekmi uprkos sutiranju s centra protiv Svonsija ili kako vec,tek nadolazi decko,iz prgavog pogleda dogurao je do ludjackog te ce biti zanimljivo manciniju da vidi koliko daleko talijanski Mesi moze dogurati.
S obzirom na povratak odbjeglog rokera na klupu ili cak u prvih 11(kod Manc nije nista nemoguce) vjerujem da nas Edin nece dobiti priliku nikako.S jedne strane bih to i volio jer bih onda u miru mogao gledati tekmu i navijati da ih Celsi razvali....

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 15:49

Elegant je napisao/la:Iskreno se nadam da ce startovati protiv Chelsea, zasluzio je. Ili ce pak gledati sa klupe kako povratink Tevez igra.
Mancini ce samo potvrdit njegov nedostatak mozga ako bude stavio Teveza od prve minute. Vjerujem da ce Dzeko dobit sansu zadnjih pola sata igre i da ce Tevez uci zadnjih desetak minuta.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2012, 15:51

Ko kaže da će Mancini ikako biti na klupi protiv Chelsea? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Hafiz00 i 18 gostiju.