Sportski komentatori

Wisey
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Wisey » 15 mar 2012, 23:50

Admir_Sa je napisao/la: adis rece sada napad izgleda ovako, dzeko sredina, aguero desno, a mancini lijevo :mrgreen:
Na isto izađe, ako me razumiješ. ;)

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 16 mar 2012, 00:00

Wisey je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la: adis rece sada napad izgleda ovako, dzeko sredina, aguero desno, a mancini lijevo :mrgreen:
Na isto izađe, ako me razumiješ. ;)
Podsjetilo me na facu i komentar Mr. Beana, na koji obavezno ide ovaj:
slika :mrgreen:

Večeras sam Cityja gledala na streamu bez ikakvog komentatora, odlično! Samo huk publike i moji nagli komentari se čuli. :D
Adis je inače solidan komentator, ali kao i svi ostali, i on dosta griješi. Često u njegovom glasu osjetim neugodnost kad Saša nešto provali, pa sam kontala da će večeras biti svoj na svom, ali kako čitam vaše komentare, nije se baš proslavio. A, to da je prevaga išla na stranu Cityja je sasvim jasno. Kad imaš igrača svoje zemlje u jednoj ekipi, onda je to tako. Jest da se ne bi to trebalo ispoljavati u tolikoj mjeri, ali to je tako otkako je svijeta i vijeka. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2012, 09:00

Kad onaj dobi zuti,kaze:
i Mario Baloteli nece igrati u revansu
:lol:

Uigrana akcijaaaa ... slabo su je uigrali

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 mar 2012, 12:01

Narin je napisao/la:Ovom Adisu na čelu pise da navija za city. :D
primjeti se da mu ne vidis celo hahaha, lik je deklarisani navijac Juventusa, a ovo nije navijanje za Siti nego za Dzeku, razumljivo donekle :D

a sta sad ne valja ni ovo sinoc, 4 sata bez prekida lik prenosio i potkrala se koja greska te se strucnjaci odmah nasli.Majku mu da vas vidim da 4 sata pricate bez prekida smisljene recenice :mrgreen: momak fantasticno prenosi, i nema ga boljeg trenutno u BiH, sad sto ovdje ljudima niko ne moze ugodit...a ono "uigrana akcija, slabo su je uigrali" je bas bilo smijesno. "Mancini lijevo" je bio lapsus nakon 3 sata rada, ali je i taj lapsus za nas u BiH bio " na mjestu" , kao sto ovaj rece you know what I mean :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 mar 2012, 13:02

@ultrasstyle_tz- potpisujem!

4 sata prijenosa plus vjerovatno cijeli dan priprema i strucnjaci mu nasli zamjeriti koji lapsus kao eto sto je navijao za naseg igraca i njegovu ekipu, a realno sa istim odusevljenjem popratio i golove Sportinga! Uostalom, Evropa liga je prakticno poklon OBN-a, njima ne placas pretplatu pa da se imas osnove zalit! Ha ya ;)
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 mar 2012, 13:14

ultrasstyle_tz je napisao/la:
Narin je napisao/la:Ovom Adisu na čelu pise da navija za city. :D
primjeti se da mu ne vidis celo hahaha, lik je deklarisani navijac Juventusa, a ovo nije navijanje za Siti nego za Dzeku, razumljivo donekle :D

a sta sad ne valja ni ovo sinoc, 4 sata bez prekida lik prenosio i potkrala se koja greska te se strucnjaci odmah nasli.Majku mu da vas vidim da 4 sata pricate bez prekida smisljene recenice :mrgreen: momak fantasticno prenosi, i nema ga boljeg trenutno u BiH, sad sto ovdje ljudima niko ne moze ugodit...a ono "uigrana akcija, slabo su je uigrali" je bas bilo smijesno. "Mancini lijevo" je bio lapsus nakon 3 sata rada, ali je i taj lapsus za nas u BiH bio " na mjestu" , kao sto ovaj rece you know what I mean :mrgreen:
Znao sam da ce neko komentarisati i da mu se ne vidi celo.. :D
Al ne iskreno,prenosi manchester united i 1:0 za Bilbao,on govori manchester ima jos neke male sanse,zabio bilbao 2 gol i govori u 60 minuti bilbao prolazi dalje,a isti broj golova unitedu je trebao i kod 1:0 i kod 2:0 da ne ispadne (znaci da igra produzetke ili da prodje)..
Ne kazem ja da je on los komentator,ali jednostavno kod njega se bas vidi kako se uzivi kad igra City (vjerovatno zbog dzeke kao sto si rekao),a mene kao navijaca uniteda to nervira.. :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2012, 21:14

Onaj s Eurosporta:
Salihovic je otisao iz Zvornika sa 17 godina zbog onih desavanja (tj.rata)

Znaci 1992 :lol: 2012 godina
Salihovic ima 37 godina :lol:

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 mar 2012, 21:49

Ova 2 sa eurosporta su najjaci.. :D
Kaze jedan od njih ja ne znam kako onaj balotelli igra u cityu,jest on dobar sa loptom i sve,al brate on je lud.. :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 mar 2012, 22:32

Hajnal,da li je visi on ili korner zastavica :lol: :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 16 mar 2012, 23:54

Narin je napisao/la:Ova 2 sa eurosporta su najjaci.. :D
Kaze jedan od njih ja ne znam kako onaj balotelli igra u cityu,jest on dobar sa loptom i sve,al brate on je lud.. :D

Jasta, nema ih ludjih, kakve su samo provale imali dok je bilo SP za zene u nogometu...
Stvarno su OSVJEZENJE za usi!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 20 mar 2012, 15:28

Evo gledam pregled Fulham - Swensea i komentarise gojko i kaže,pogrebnjak suta ostro,precizno,ali neprecizno..:D

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 24 mar 2012, 21:21

Ne znam koji je komentator, uglavnom Arena 3, Real Madrid- Real Sociedad... I sad kamera pokazuje neke azijate na tribinama: ...evo sada vidimo navijace azijskog porijekla na tribinama, ne mogu sada da pogodim jesu li iz Kine ili Japana! :lol: :lol: :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 mar 2012, 11:23

Consigliere je napisao/la:Ne znam koji je komentator, uglavnom Arena 3, Real Madrid- Real Sociedad... I sad kamera pokazuje neke azijate na tribinama: ...evo sada vidimo navijace azijskog porijekla na tribinama, ne mogu sada da pogodim jesu li iz Kine ili Japana! :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
prosuh kafu po sobi
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 25 mar 2012, 15:17

nažalost sve je to teletabizacija ;) ,o stručnosti i profi komentatorima nema ih, nula bodova coma,užas kakav kadar na tim TV vladaju!!!!

...kaže Luka Modrić vuče ozljedu u Bayernu, oprostite mislim na Olića nikakve veze s tom pričom poveznicom o utakmici!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 25 mar 2012, 18:16

koji je mail ovih na eurosprtu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 mar 2012, 18:37

Ja stvarno moram da primetim da BIH na drzavnim televizijama ima mnogo bolje komentatore nego Srbija.Zaista i prijatni glas imaju i barataju sa dosta informacija.Prvenstveno tu mislim na BHT.I ovaj momak sto je danas radio Velez-Sarajevo,to je Kristic ako se ne varam bio,zaista nakon sto sam gledao Hajduk-Partizan i (polu)mrtvog Stanisica,Kristic mi je izgledao kao olicenje komentarisanja. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 25 mar 2012, 18:38

Devil je napisao/la:Ja stvarno moram da primetim da BIH na drzavnim televizijama ima mnogo bolje komentatore nego Srbija.Zaista i prijatni glas imaju i barataju sa dosta informacija.Prvenstveno tu mislim na BHT.I ovaj momak sto je danas radio Velez-Sarajevo,to je Kristic ako se ne varam bio,zaista nakon sto sam gledao Hajduk-Partizan i (polu)mrtvog Stanisica,Kristic mi je izgledao kao olicenje komentarisanja. :mrgreen:
imas neobicnu srecu pa ih ne slusas svakodnevno :mrgreen:
Za zivot cijeli!

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 25 mar 2012, 18:40

Mislim da je Velid Spaho radio danasnji prenos Velez-Sarajevo a ne Igor Kristic ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 mar 2012, 14:59

''Ne skidam potpis dok Velid Spaho ne trepne kad priča''

:lol: :mrgreen:
nečiji potpis bio na ovom forumu
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 15:08

ramiral je napisao/la:''Ne skidam potpis dok Velid Spaho ne trepne kad priča''

:lol: :mrgreen:
nečiji potpis bio na ovom forumu
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.