Sportski komentatori

voltron30
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la voltron30 » 27 mar 2012, 17:05

Kad smo već kod Spahe, ovu zadnju utakmicu Velež-Sarajevo koju je komentarisao izvali ovo: ''FK Sarajevo osvajač titule vicešampiona BiH''. Ne znam kada su se to dijelile titule za drugo mjesto, ali mogao je jednostavno reći vicešampion, ovako baš blesav ispade.(što za osobu s njegovim IQ i nije teško) :D

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 27 mar 2012, 20:46

A sada spektakl! :oops:

Benfika iz grada Benfike! :lol: :lol: :lol:

ojjj hljebe! :D

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 27 mar 2012, 21:35

Covjek zastane na svaku trecu rijec. :? Borise, Borise...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Gazda
Kontakt:

Post Postao/la Gazda » 27 mar 2012, 21:40

http://sc" onclick="window.open(this.href);return false; sport.ba/v2/tekst.php?ID=34685 (sastaviti link :D)

A vidi reko što je Bilić malo popravio komentarisanje, ubacio je pokoju zanimljivost, kad ono... Otvorio sc sport i čita hahahahaha :lol:

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 27 mar 2012, 22:12

Gazda je napisao/la:http://sc sport.ba/v2/tekst.php?ID=34685 (sastaviti link :D)

A vidi reko što je Bilić malo popravio komentarisanje, ubacio je pokoju zanimljivost, kad ono... Otvorio sc sport i čita hahahahaha :lol:
e pa stvarno..............kada sam pomislio da ne može gore i da je dotakao dno a ja vidim ovaj tekst :lol: Ja samo ne znam koliko oni u FTV-u dobiju mailova kritike za ovog klempu koji jednostavno nije za komentatora! Izgleda da dobiju veoma malo jer da ga kudi mnogo ljudi onda bi ga ovi iz FTV-a i skinuli. Da ne bude zabune, ne bih želio da dobije otkaz (nisu vremena za takvo nešto) jer to bi bilo prestrogo, ali dajte ljudi ako neko nema kvalitet pa koji ga qurac forsirate i dalje u ulozi komentatora i to utakmica Lige Prvaka!?!? On se trudi ali jednostavno nije za etera i komentarisanja utakmica!

Gazda
Kontakt:

Post Postao/la Gazda » 27 mar 2012, 22:17

To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju :|

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 22:22

ma nek vlazi grlo onom ahmetovicu da mu se ne susi, samo nek vise ne komentarise hljeba mu...pardon, kruha...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 27 mar 2012, 22:46

Gazda je napisao/la:To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju :|
Znam i ja dosta o fudbalu, ali nemam pojma o komentarisanju. Isto kao i on. :D On ako je takav ''znalac'' neka brate dragi ide u pisane medije, ovako blamira i sebe i tu televiziju.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 mar 2012, 22:52

Boris je promasena profesija,gledam nocas na NOVA TV tekmu i bas komentator Zeljko Vela me je odusevio nacinom prenosenja.Nema covjek neki extra glas,ali ima dosta informacija i zna se pravilno izraziti za razliku od nasih kvazi komentatora.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 27 mar 2012, 22:53

najljepsi dio vecerasnje tekme su biliceve sljedece rijeci: "dovidjenja, prijatno" :!: :!:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 mar 2012, 23:20

Gazda je napisao/la:To je problem, nije za etera. Ja lično znam Bokija i mogu reći da stvarno voli fudbal i mnogo zna o istom, ali se izgubi na TV-u, a uz to nema dovoljno širok vokabular. Valjda ga postave na neku drugu poziciju :|
Dobar je kao voditelj ,ali nek se okani komentarisanja za njegovo dobro . Ofira se .
Valjda ovi komentari sve govore :mrgreen:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 mar 2012, 09:53

Kaže Boki sinoć ''Ekipa Benfike u takmičenju ima 14 pobjeda te po osam remija i neriješenih rezultata''

:lol: ja oplak'o

I pred kraj kaže ''Da vidimo šta će se desiti, ništaa, prekršaj Tagliaventa'' ... a dotični sudija...
:lol: :lol: :lol:
stari i ja pali sa sećije....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 mar 2012, 11:16

:lol: :lol: Pred kraj utakmice kamera prikazuje navijace kako idu sa stadiona, Boris kaze: evo i igraci Benfike napustaju stadion :lol: :lol:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 28 mar 2012, 13:35

ramiral je napisao/la:Kaže Boki sinoć ''Ekipa Benfike u takmičenju ima 14 pobjeda te po osam remija i neriješenih rezultata''

:lol: ja oplak'o

I pred kraj kaže ''Da vidimo šta će se desiti, ništaa, prekršaj Tagliaventa'' ... a dotični sudija...
:lol: :lol: :lol:
stari i ja pali sa sećije....
Otkin'o sam na ovo jbt :lol: :lol:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 01 apr 2012, 00:14

Danas ja msm Kemo rece,da Villa nije dobila City na Etihadu od '98,a ovaj 2003 poceo funkcionisat,primarno,kao fudbalski stadion,... :oops:

Sigurno je mislio na domaci teren,a nije provjeravao zamjene stadiona... ;)
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 apr 2012, 12:13

ona dvojica sa eurosporta prekucala u petak dortmund-stutgart :lol: kad pocese pricati o okupljanju navijaca bayerna u jablanici i gdje se najbolje jede u jablanici :mrgreen:
nema potpisa

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 01 apr 2012, 19:01

Admir_Sa je napisao/la:ona dvojica sa eurosporta prekucala u petak dortmund-stutgart :lol: kad pocese pricati o okupljanju navijaca bayerna u jablanici i gdje se najbolje jede u jablanici :mrgreen:
Ahaa :lol: :lol:
Najjace je kad kazu ''Vedade,Vedade jos ga ne dade..'' :D :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 apr 2012, 19:20

Sta kaze ovaj brat sto je prenosio Sarajevo-Slavija..."Evo Filipa Osmana,prezimenjaka Leona koji igra za Everton,ali nista nisu u rodu". :lol: :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 03 apr 2012, 18:13

Eto nama veselja sa kolegom Hadžićem i Sašom Vugdalićem :lol: ,inače,kakva nesposobnost javnih emitera,no,ionako je dobro,bolje je slušati Adisa i Sašu od Spahe,Šuke isl. ;)

UEFA je danas na svojoj službenoj web stranici objavila listu TV stanica iz zemalja bivše Jugoslavije koje su otkupile medijska prava Lige prvaka u periodu od 2012. do 2015. godine.

Televizija OBN je otkupila medijska prava u BiH za takozvanu best-pick utakmicu Lige prvaka, odnosno jednu utakmicu najatraktivnijeg fudbalskog takmičenja u Evropi srijedom. Pored emitovanja jedne utakmice OBN će emitovati i preglede Lige prvaka.

Već ranije smo objavili kako su BHRT i OBN najozbiljniji kandidati za zemaljska prava emitovanja utakmica Lige prvaka srijedom u naredne tri godine. UEFA je danas potvrdila da je OBN vlasnik ovih prava te se zahvalila dosadašnjem vlasniku TV prava BHRT-u za sve doprinose o Ligi prvaka u Bosni i Hercegovini.
Detaljene informacije o prodaji preostalog paketa medijskih prava Lige prvaka u BiH kao i Evropa lige u periodu od 2012. do 2015. godine biće poznate u dogledno vrijeme.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2012, 18:28

Javni emiteri se mogu komotno gasiti :x
Sad ih pogotovo neću gledati.
Sportsku redakciju ugasiti, šta će im kad će se samo pojavljivati 5 minuta u Dnevniku :P :P

Federalna i RTRS ostaju bez ikakvog sporta. :x
Ovi će ostati na našoj ligi :lol: :lol:
Jedino da ne čuvaju pare za neku od liga petice al u đavolu :lol: :lol:

Bitno da će prenositi trku uz stepenice, eeeeee moja ranooooooooo :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.