Gled'o sam prosle sedmice ovako slicne tene u Sport Life Skenderija.Nisam siguran jesu li kostale 99 ili 109 maraka.Tada je bila akcija kupis jedne,dobijes druge tene gratis po toj istoj cjeni.Samo izbor bio pravo los.Bosco je napisao/la:Snižene za 60, bile su oko 169 kad sam gledao prije par sedmica, jučer naletim 109.I dalje su skupe jbg, ali snaci cu se nekako.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Hoj mora da se zezaš, čuj druge gratis.
Možeš li ikako provjrit postoji li još ta akcija da ja doletim u Sarajevo. 

Da druge gratis.Recimo uzmes tene od 120 maraka druge dobijas djaba po toj istoj cijeni.Problem je u tome sto to akcija ne vazi za sve modele nego recimo za njih desetak.Pa tako da je izbor jako los.I da akcija vazi samo u Sport Life Skenderija.Bosco je napisao/la:Hoj mora da se zezaš, čuj druge gratis.Možeš li ikako provjrit postoji li još ta akcija da ja doletim u Sarajevo.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Da meni stari govorio,nafurao se,otisao da vidi sta ima,kaze kritican izbor,sve one najgore modele stavili..Henry je napisao/la:Gled'o sam prosle sedmice ovako slicne tene u Sport Life Skenderija.Nisam siguran jesu li kostale 99 ili 109 maraka.Tada je bila akcija kupis jedne,dobijes druge tene gratis po toj istoj cjeni.Samo izbor bio pravo los.Bosco je napisao/la:Snižene za 60, bile su oko 169 kad sam gledao prije par sedmica, jučer naletim 109.I dalje su skupe jbg, ali snaci cu se nekako.

Ma sve i da nađeš patike da ti se sviđaju, obicno nema odgovarajucih brojeva jedino ako nosiš broj 37 ili 46 

Don't hate what you don't understand.
Upravo taj. :ugeek:xaviesta je napisao/la:Ma sve i da nađeš patike da ti se sviđaju, obicno nema odgovarajucih brojeva jedino ako nosiš broj 37 ili 46
- SiggiSmallz
- Kontakt:
To dodje negdje oko 580 KM a ne 650 KM,a i ne mislim da kosta toliko jer realno dizajnerske jakne ne kostaju toliko.afa97 je napisao/la:275 funti ili ti ga 650 KMIlPrincipe je napisao/la:Kolko para ?afa97 je napisao/la:

Ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darovao, već prodao.
Dostojevski
Dostojevski
- the scouser
- Kontakt:
Ma evo kako kaže @Henry, stave modele od prije par sezona na prodaju, i onda ako se proda, proda. To uglavnom uzimaju ljudi tene za rekreaciju gdje nije bitan neki dizajn i to, ili neki penzosi bez ukusaHenry je napisao/la:Gled'o sam prosle sedmice ovako slicne tene u Sport Life Skenderija.Nisam siguran jesu li kostale 99 ili 109 maraka.Tada je bila akcija kupis jedne,dobijes druge tene gratis po toj istoj cjeni.Samo izbor bio pravo los.Bosco je napisao/la:Snižene za 60, bile su oko 169 kad sam gledao prije par sedmica, jučer naletim 109.I dalje su skupe jbg, ali snaci cu se nekako.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Može l' neko postavit nekih dobrih trenerki (iz vlastitog iskustva
)?

Čelik Zenica 1945
Nimla_RZ je napisao/la:Može l' neko postavit nekih dobrih trenerki (iz vlastitog iskustva)?
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4387_n.jpg
http://www.011shop.rs/Content/Images/Pr ... rs_1_2.jpg
Ove tri trenutno ja nosim(gornji i donji deo).

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@SiggySmallz
Datum kursne liste: 2012-03-16
275 GBP = 645.68193 BAM
275 BAM = 117.12423 GBP
http://shop.adidas.co.uk/product/SS892/ ... 1928555434" onclick="window.open(this.href);return false;
Datum kursne liste: 2012-03-16
275 GBP = 645.68193 BAM
275 BAM = 117.12423 GBP
http://shop.adidas.co.uk/product/SS892/ ... 1928555434" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- Slatinash_7
- Kontakt:
@Devil
Joj moderatora huligana
i samo mi nemoj reci da uz ovaj gornji dio nike trenerke ne nosis dole one maxice sto imaju onaj "gel" preko citavog donjeg dijela patike,po mogucnosti zelene boje da ti se slaze uz zelenu na trenerci
to bi za mene bilo olicenje huliganskog neukusa.Dobre maxice podrzavam(nosim) i trenerke naravno al samo bez ovih novih modela maxica molio bih i trenerki sto sljaste...
Joj moderatora huligana

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina

za 650 svadbu otarasit
Naravno da ne nosim,te su mi ocajne.Od Maxerica nosim ove...Slatinash_7 je napisao/la:@Devil
Joj moderatora huliganai samo mi nemoj reci da uz ovaj gornji dio nike trenerke ne nosis dole one maxice sto imaju onaj "gel" preko citavog donjeg dijela patike,po mogucnosti zelene boje da ti se slaze uz zelenu na trenerci
![]()
to bi za mene bilo olicenje huliganskog neukusa.Dobre maxice podrzavam(nosim) i trenerke naravno al samo bez ovih novih modela maxica molio bih i trenerki sto sljaste...

Postavljao sam ih i na temi,evo sada sam gledao kupljene otprilike 8-9 juna.Inace do tada ih nisam hteo nosati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja neki dan dobio ove samo bijele boje sa sivim znakom i plavim "gelom"
i drama su mi dobre,onako za farmerica,inace sam imao stereotip o Maxericama kao patikama samo za trenerku,a za tekme nosam takve kao tvoje samo drugacijih boja,sa crvenim znakom...

I dobio neku Nike jaknu,slab sam sa trazenjem tih slika uglavnom 2 lica,ni suskavac ni zimska jakna,plavo crno lice cesce nosim i kombinaciji sa kacketom crnim,plavim ili ovim ST bijelim,uzeo na exkurziji,25 eura platio,nisam imo da pijem al ne zalim,one of a kind u BiH

EDIT: Evo i jakne(samo malo svjetlija plava boja)

I samo da kazem da je drama dobra ova adidaska al brate dragi jest preskupa,nije jedna od 10 te vrste pa da kazes,al da je dobra,predobra je

I dobio neku Nike jaknu,slab sam sa trazenjem tih slika uglavnom 2 lica,ni suskavac ni zimska jakna,plavo crno lice cesce nosim i kombinaciji sa kacketom crnim,plavim ili ovim ST bijelim,uzeo na exkurziji,25 eura platio,nisam imo da pijem al ne zalim,one of a kind u BiH

EDIT: Evo i jakne(samo malo svjetlija plava boja)

I samo da kazem da je drama dobra ova adidaska al brate dragi jest preskupa,nije jedna od 10 te vrste pa da kazes,al da je dobra,predobra je
Slatina Bog i batina
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ja ove "napuhane" jakne ne mogu nikako
Sto se trenerki tice,nike i adidas al pretezno sa "steznjakom" mada imam i obicnih
Ove sto je devil postavio su dobre,patike adidas i pici dalje
@nimla
imas u bbi fp duxa 2 stoje

Sto se trenerki tice,nike i adidas al pretezno sa "steznjakom" mada imam i obicnih

@nimla
imas u bbi fp duxa 2 stoje

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
danas uz'o

EDIT:desni klik,open in new tab

Zadnja izmjena: alacious, dana/u 16 mar 2012, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
Koliko repa i gdje uzeti u rajvosa?

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Eno ti po BBI i New Yorker, Alta.. da biras... milion dezena, boja...retro je napisao/la:
Koliko repa i gdje uzeti u rajvosa?
Imam bruku nekakvih košulja, baš svih fazona. Nekad furao, sad s vremena na vrijeme. Uglavnom sam prestao mariti o izboru odjeće s obzirom da mi svaka vrsta odjeće pristaje savršeno.
Ma uglavnom, pošto dolazi proljeće, sada je tu tanka duga majica, tanka jakna, dolje farmerke te na nogama starke, mada kanim to promijeniti u neke cipele, ako naletim na neke fine. Što prostije, to bolje.

Ma uglavnom, pošto dolazi proljeće, sada je tu tanka duga majica, tanka jakna, dolje farmerke te na nogama starke, mada kanim to promijeniti u neke cipele, ako naletim na neke fine. Što prostije, to bolje.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, Rosicky, VensanKasel i 11 gostiju.