FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- molotovljev
Re: FK Sarajevo
...pa nisam ni ja bas u dobrim odnosima sa Batštuberom,ali moram priznati da je dobar igrač.
Nego,sad mi jos vise vuna sto nismo doveli Z.Muslimovica.Znaci moze se...
F.K.SARAJEVO
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
brat bratu, ti sad ispadaš seljačina a ne on što ga tako preko foruma blatiš. momka znaš lično i niste u dobrim odnosima? zar je fino tako sa nekog nicka i anonimnog foruma govoriti da je papak i seljačina? što mu to u lice ne kažeš onda? znaš, ti vaši loši odnosi nisu za foruma. to je tvoja i njegova privatnost, ti to treba da riješiš sa njim a ne ovako da laješ.AÐ_Official je napisao/la: Brat bratu, Saida licno znam i nismo bas u dobrim odnosima. Iznosim samo svoje misljenje o njemu
Ima li kakvih bekova slobodnih iz Bundeslige da i to dovedemo
Gledam neku noc Dzemicu u prvoj postavi Duisburga protiv Union Berlina...kako bi nam on tek valjao auuuuuu

Gledam neku noc Dzemicu u prvoj postavi Duisburga protiv Union Berlina...kako bi nam on tek valjao auuuuuu
@AÐ_Official
Ne znam kako to naglašavanje nekorektnih odnosa vas dvojice ide tebi u prilog. Arumentum ad hominem uvijek ama baš uvijek ukazuje da onaj koji ga koristi nema ustvari pravog argumenta. Takvo rasuđivanje najčešće ukazuje na logičku falinku u argumentaciji. Dakle...koji će ti to k.urac, povnovo?
Pitaćemo, no mislim da Jović zna šta radi. OVo je novo FK Sarajevo, interes klub na prvom mjestu ili noga. Primjer: Kojašević, Zeka...
Ne znam kako to naglašavanje nekorektnih odnosa vas dvojice ide tebi u prilog. Arumentum ad hominem uvijek ama baš uvijek ukazuje da onaj koji ga koristi nema ustvari pravog argumenta. Takvo rasuđivanje najčešće ukazuje na logičku falinku u argumentaciji. Dakle...koji će ti to k.urac, povnovo?
Pitaćemo, no mislim da Jović zna šta radi. OVo je novo FK Sarajevo, interes klub na prvom mjestu ili noga. Primjer: Kojašević, Zeka...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
AÐ_Official
- Kontakt:
I po cemu ti to misljenje da mu to nisam u lice rekao? Rekao sam mu u lice i samo ponavljam na forumu. To sve ima veze sa fudbalom i sa njegovim potpisom. Ja sam to sve naveo zbog toga sto on ce narusavat stvari i primat pare(dragocjene) koje su se mogle iskoristit na bolji nacin. Kakav je to igrac koji dodje u ekipu i pravi se da je veliki i ne da rijec nikome? On ce u svlacionici praviti haos i isto tako nece ama bas nista radit sto mu se kaze. Kad je dosao u Bremen tresao se ko pi*ka oko Fringsa, Jurice, Wiese.pacovi_tu_ima je napisao/la:brat bratu, ti sad ispadaš seljačina a ne on što ga tako preko foruma blatiš. momka znaš lično i niste u dobrim odnosima? zar je fino tako sa nekog nicka i anonimnog foruma govoriti da je papak i seljačina? što mu to u lice ne kažeš onda? znaš, ti vaši loši odnosi nisu za foruma. to je tvoja i njegova privatnost, ti to treba da riješiš sa njim a ne ovako da laješ.AÐ_Official je napisao/la: Brat bratu, Saida licno znam i nismo bas u dobrim odnosima. Iznosim samo svoje misljenje o njemu
A ovde će se tresti oko Jovića, Torlaka, Adilovića...AÐ_Official je napisao/la:I po cemu ti to misljenje da mu to nisam u lice rekao? Rekao sam mu u lice i samo ponavljam na forumu. To sve ima veze sa fudbalom i sa njegovim potpisom. Ja sam to sve naveo zbog toga sto on ce narusavat stvari i primat pare(dragocjene) koje su se mogle iskoristit na bolji nacin. Kakav je to igrac koji dodje u ekipu i pravi se da je veliki i ne da rijec nikome? On ce u svlacionici praviti haos i isto tako nece ama bas nista radit sto mu se kaze. Kad je dosao u Bremen tresao se ko pi*ka oko Fringsa, Jurice, Wiese.pacovi_tu_ima je napisao/la:brat bratu, ti sad ispadaš seljačina a ne on što ga tako preko foruma blatiš. momka znaš lično i niste u dobrim odnosima? zar je fino tako sa nekog nicka i anonimnog foruma govoriti da je papak i seljačina? što mu to u lice ne kažeš onda? znaš, ti vaši loši odnosi nisu za foruma. to je tvoja i njegova privatnost, ti to treba da riješiš sa njim a ne ovako da laješ.AÐ_Official je napisao/la: Brat bratu, Saida licno znam i nismo bas u dobrim odnosima. Iznosim samo svoje misljenje o njemu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
e pa hvala bogu pa imamo kvalitetnog trenera koji će saida odstraniti iz ekipe ako se ovaj bude neprikladno ponašao 
mada je moje lično mišljenje da je ovo odličan potez uprave. ne dovode se svaki dan u našu ligu fudbaleri iz lige petice.
mada je moje lično mišljenje da je ovo odličan potez uprave. ne dovode se svaki dan u našu ligu fudbaleri iz lige petice.
Gledam neku noc na RTCG tekmu Buducnost PG - Rudar Plevlja 0-2....u prvoj postavi Pixi, nosi broj 20. Imao dvije mrtve prilike i naravno fulio

- Blagoje Bratić
Može se reći da je to za naše lige solidan igrač,pa i extra samo ne znam kakav je sa ponašanjem i kako će to uticati unutar ekipe,ovo je dobar potez ne znam kakva je politika FK Sarajevo,ali koliko pročita on je ovo do ljeta da odigra i slobodan opet nešto na blic,ako se može. 
Ugovor je potpisan na godinu dana..Blagoje Bratić je napisao/la:Može se reći da je to za naše lige solidan igrač,pa i extra samo ne znam kakav je sa ponašanjem i kako će to uticati unutar ekipe,ovo je dobar potez ne znam kakva je politika FK Sarajevo,ali koliko pročita on je ovo do ljeta da odigra i slobodan opet nešto na blic,ako se može.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Isti sam ti sa Humelsom hehhehemolotovljev je napisao/la:...pa nisam ni ja bas u dobrim odnosima sa Batštuberom,ali moram priznati da je dobar igrač.
FK SARAJEVO.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/said-hus ... jevo/76708" onclick="window.open(this.href);return false; 
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Ti se redovno cujes sa Hummelsom il' provodio si vremena sa njim? svaka ti cast. Ne znam sta se pravis pametan kad ga nikad u zivot neces vidjet osim na streamu ili na tv-u...mma_hz je napisao/la:Isti sam ti sa Humelsom hehhehemolotovljev je napisao/la:...pa nisam ni ja bas u dobrim odnosima sa Batštuberom,ali moram priznati da je dobar igrač.
Nego,sad mi jos vise vuna sto nismo doveli Z.Muslimovica.Znaci moze se...![]()
Said Husejinović, nekadašnji veznjak Werder Bremena, danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa Sarajevom.
Husejinović je napustio Werder, gdje se nikada nije uspio nametnuti, u julu prošle godine, a od tada je u potrazi za novim klubom.
Nekadašnji veznjak ovog njemačkog kluba povezivao se sa Slobodom tokom zimske pauze, a danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa Bordo klubom.
"Husejinović je danas potpisao ugovor na godinu dana. Trenutno čekamo papire koji trebaju stići iz Werder Bremena", rekao je Dino Selimović generalni direktor tima sa Koševa za Sport Centar.
Piše: Anel KERIĆ
Husejinović je napustio Werder, gdje se nikada nije uspio nametnuti, u julu prošle godine, a od tada je u potrazi za novim klubom.
Nekadašnji veznjak ovog njemačkog kluba povezivao se sa Slobodom tokom zimske pauze, a danas je potpisao jednogodišnji ugovor sa Bordo klubom.
"Husejinović je danas potpisao ugovor na godinu dana. Trenutno čekamo papire koji trebaju stići iz Werder Bremena", rekao je Dino Selimović generalni direktor tima sa Koševa za Sport Centar.
Piše: Anel KERIĆ
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Naravno da ga moze odstranit, al' ce se placat, i to masno, igrac od kojeg FK Sarajevo nece imat' neke velike koristi. Bice masna plata zbog imena i davne proslosti, a ustvari nije niti na jedan nacin zasluzio taj ugovor.pacovi_tu_ima je napisao/la:e pa hvala bogu pa imamo kvalitetnog trenera koji će saida odstraniti iz ekipe ako se ovaj bude neprikladno ponašao
Nemoj me pogresno shvatit, ja bi volio vise nego ista da FKS moze dovest jednog solidnog, dokazanog igraca iz lige petice al' to Said Husejinovic nije. On je bio izmedju Bundeslige i cvajte(3 godine) i odigrao ukupno desetak utakmica, od kojih je mozda dvije poceo. Poslije avanture u Njemackoj uslijedila je pauza od godinu dana. Drugo bi stanje bilo da je on direktno dosao iz Njemacke u FKS. Njemu ce trebat dobrih 8 mjeseci/godinu dana da se vrati u formu, poslije cega ce otici bez odstete i FKS nece imat' bilo kakve koristi od njega...
Treba sad vidjeti dali ce uspjeti, necu nista da unaprijed razmisljam. 
Said je odlican igrac za nase lige i cim se vrati u trenazni proces bit ce veliko pojacanje Sarajeva. Mislim da nece biti puno problematican i da ce dati maksimum za klub, jer je mlad i sigurno zeli opet njegdje vani ici. I ova je pauza duga bila vjerovatno zato sto je trazio gdje vani nije se htio vracati u nasu ligu i tu je gresku napravio.Trebo je iz Werdera odmah ovdje negdje zaigrati.
Ostaje da vidimoTRUST je napisao/la:Said je odlican igrac za nase lige i cim se vrati u trenazni proces bit ce veliko pojacanje Sarajeva. Mislim da nece biti puno problematican i da ce dati maksimum za klub, jer je mlad i sigurno zeli opet njegdje vani ici. I ova je pauza duga bila vjerovatno zato sto je trazio gdje vani nije se htio vracati u nasu ligu i tu je gresku napravio.Trebo je iz Werdera odmah ovdje negdje zaigrati.
Nego jeli iko vidio ove slike gore sto sam postavio i kako vam se cini.
Iskreno da sam nesto extra happy zbog Husejnovica i nisam, neko je dobro rekao igrac koji nije 2 godine igrao takmicarske tekme i koji po komentarima tuzlaka sto bi mi rekli dosata nafuran moze mozda vise loseg donijet nego dobrog u i oko ekipe tako da ne vidim ovo kao neko pojacanje a jos pri tom dodat da nije ni prosao dan priprema sa ekipom,realno ovo je Djafic druge polusezone i bolje da su pare za njegovu platu usmjerili na drugo al et da ne bude da samo kritikujem sacekat cu da vidim ,volio bi da grijesim 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sjever skroz očišćen. Zapad još malo (dio koji je planiran). Biće teren solidan i metereološke prilike idu anm na ruku
A, da malo sačekamo i vidimo Saida na terenu. BAr nekih 2 mjeseca, a?
A, da malo sačekamo i vidimo Saida na terenu. BAr nekih 2 mjeseca, a?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], KarloIvandic, Yahoo [Bot] i 33 gosta.