Sto da ne sacekacemoVanBasten je napisao/la:Sjever skroz očišćen. Zapad još malo (dio koji je planiran). Biće teren solidan i metereološke prilike idu anm na ruku
A, da malo sačekamo i vidimo Saida na terenu. BAr nekih 2 mjeseca, a?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sto da ne sacekacemoVanBasten je napisao/la:Sjever skroz očišćen. Zapad još malo (dio koji je planiran). Biće teren solidan i metereološke prilike idu anm na ruku
A, da malo sačekamo i vidimo Saida na terenu. BAr nekih 2 mjeseca, a?

Nadam se bar 2000-3000 da ce raje biti
  Nadam se bar 2000-3000 da ce raje biti
Hahahah..MaroonWhite1987 je napisao/la:Zeba ćao, Bekrić ćao, Bilbija ćao dobrodošao Husejnoviću! Premijer liga je dobila najboljeg igrača !
p.s. ljubormni i pesimisti pssst ššš
" onclick="window.open(this.href);return false;

Meni se nedopada par stvari.dr.van nostrand je napisao/la:Ljudi , popustite sa tom pricom "nije igrao" ...Igrao je on skoro pa redovno ali ne za prvi tim Werdera tj. nije igrao bundesligaske tekme vec za Werder II i za prvi tim u prijateljskim i pipremnim tekmama...
Nije bas da je samo trenirao u proteklih godinu dana...
Ali opet se slazem da ga treba polahko u igru uvoditi tek nakon nekoliko kola pa nek se dokazuje i izbori.
Šta si ti neki humorista na ovom forumu?!Baja_Zvjerka je napisao/la:Hahahah..MaroonWhite1987 je napisao/la:Zeba ćao, Bekrić ćao, Bilbija ćao dobrodošao Husejnoviću! Premijer liga je dobila najboljeg igrača !
p.s. ljubormni i pesimisti pssst ššš
" onclick="window.open(this.href);return false;
Cek ti stvarno mislis da su mu masno platili? Pa brate nisu ni ljudi u klubu glupiAÐ_Official je napisao/la:Meni se nedopada par stvari.dr.van nostrand je napisao/la:Ljudi , popustite sa tom pricom "nije igrao" ...Igrao je on skoro pa redovno ali ne za prvi tim Werdera tj. nije igrao bundesligaske tekme vec za Werder II i za prvi tim u prijateljskim i pipremnim tekmama...
Nije bas da je samo trenirao u proteklih godinu dana...
Ali opet se slazem da ga treba polahko u igru uvoditi tek nakon nekoliko kola pa nek se dokazuje i izbori.
1: ugovor je na godinu dana, znaci Said ce otici bez odstete(ako ikad ista od njega bude).
2: na osnovu cega je zasluzio ugovor? Prvih 6 mjeseci bice placen, bukvalno, da se vrati u formu.
Vjerujem da s' potpisivanjem ugovora postao je najbolji ili jedan od najbolje placenih igraca. Znaci pare se daju, al' sta se nazad dobija? Neko da se na klupskom budzetu vraca u fizicku formu? Meni bi draze bilo da su se te masne pare iz budzeta dale nekom mladom, perspektivnom igracu koji je u zadnjoj godini dana igrao izvanredno i od kojeg ce odmah ekipa imat' koristi i biti pojacana, a ne nekome ko je nekad bio nesta i onda zadnju godinu proveo jeduci janjetinu u 'ladjenjem jaja.

Cek, ti stvarno mislis da je Said pristao da igra za sicu? Osoba koja je zaradzivala 40.000eura mjesecno da igra u FKS za 800km plus premije?Sarajlijc@ je napisao/la:
Cek ti stvarno mislis da su mu masno platili? Pa brate nisu ni ljudi u klubu glupi

Svaki fening je dragocjen. Moja je zelja da nas klub, FKS napreduje i da ulazu pare na pravi nacin, a ne na igraca koji je dobio jednogodisnji ugovor i koji ce s' istekom istog otici negdje ka zapadu a ko je.be FKS. Ti mislis da on zeli pomoci FKS, da uradi nesta za dobrobit kluba? Nemoj biti naivan. Njemu je da vrati formu, prima lovu i da bude vidjen, onda poslije godinu dana kofer u ruke i adio.Sarajlijc@ je napisao/la:Uglavnom nije velika plata, njemu je samo da igra
 ma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu
  ma ko će ga znati mozda je i sam platio Irfanu samo da nadje klub i vrati se u formu  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.