Koliko imas godina?Bertrand je napisao/la:Imam bruku nekakvih košulja, baš svih fazona. Nekad furao, sad s vremena na vrijeme. Uglavnom sam prestao mariti o izboru odjeće s obzirom da mi svaka vrsta odjeće pristaje savršeno.

Ma uglavnom, pošto dolazi proljeće, sada je tu tanka duga majica, tanka jakna, dolje farmerke te na nogama starke, mada kanim to promijeniti u neke cipele, ako naletim na neke fine. Što prostije, to bolje.
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Nebitan podatak.Henry je napisao/la: Koliko imas godina?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Sta ja znam,rek'o da nije Zera na forumu.Mada cudno mi da iz starki prelazi neko u cipele.Bertrand je napisao/la:Nebitan podatak.Henry je napisao/la: Koliko imas godina?
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
Ybg, ne mislim ni ja na gospodske cipele ili nešto slično već onako, neke primjenjenije za omladinu. Koje su u osnovi cipele ali ne tipa ove:Henry je napisao/la:Sta ja znam,rek'o da nije Zera na forumu.Mada cudno mi da iz starki prelazi neko u cipele.Bertrand je napisao/la:Nebitan podatak.Henry je napisao/la: Koliko imas godina?

Već nešto jedan level više od tena, starki i sl.
Greatness dies
Ovaj fazon?

Otprilike. Možda koji level ispod. 

Greatness dies
Ako neces te druge gratis, onda ove sto ces uzeti dobijes u pola cijeneHenry je napisao/la:Da druge gratis.Recimo uzmes tene od 120 maraka druge dobijas djaba po toj istoj cijeni.Problem je u tome sto to akcija ne vazi za sve modele nego recimo za njih desetak.Pa tako da je izbor jako los.I da akcija vazi samo u Sport Life Skenderija.Bosco je napisao/la:Hoj mora da se zezaš, čuj druge gratis.Možeš li ikako provjrit postoji li još ta akcija da ja doletim u Sarajevo.

FKŽ !

Šta mislite o ovim?
Hocu danas da kupim patike,a veze nema koje.Pa ako moze neka mi neko preporuci neke.  

Visca el Barça !       Mes que un club !
DesimaL je napisao/la:Hocu danas da kupim patike,a veze nema koje.Pa ako moze neka mi neko preporuci neke.

Čuj 2 stojeEmir ZENICA je napisao/la: Sto se trenerki tice,nike i adidas al pretezno sa "steznjakom" mada imam i obicnih
Ove sto je devil postavio su dobre,patike adidas i pici dalje

@nimla
imas u bbi fp duxa 2 stoje
 Čuo sam da u Prima Sportu u Zenici ima akcija, 100 KM diadorina trenerka i još dobiješ gratis tene od 60 KM, ovo moram iskoristit.
 Čuo sam da u Prima Sportu u Zenici ima akcija, 100 KM diadorina trenerka i još dobiješ gratis tene od 60 KM, ovo moram iskoristit.Čelik Zenica 1945
ima i u Saraj'vu, znam jer sam tamo kupio tene, trenerka solidna, a tene su mi nikakve, ako ćemo iskreno..

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
						Kapiten Blue Traina
Ma ni ne očekujem dobre tene za 60 KM, jel ti biraš tene ili koje ti oni dadnu? Konto sam barem nešto za futsal nabavit.anonimni je napisao/la:ima i u Saraj'vu, znam jer sam tamo kupio tene, trenerka solidna, a tene su mi nikakve, ako ćemo iskreno..
Čelik Zenica 1945
nisu ove za futsala, tene ti moraš uzeti koje ti oni daju, a znam da u Sa ima broj koji meni odgovara  pretpostavljam da ima dosta brojeva
 pretpostavljam da ima dosta brojeva

pretpostavljam da ima dosta brojeva
 pretpostavljam da ima dosta brojevaŽeljezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
						Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Nove, 60KM, Šoping Centar Džananović > Sport Vision ...   

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Yebem ti prokletog stvora.Obisao sam citav grad i nikako da nadjem kakvu jaknu za proljeca.Odem do terranove nadjem k'o neko sranje da mi se svidja ono nema broja.Ebo ga mrcina i XL. 

suti i ne zali se, nemas ti pojma kolko je teze nac odjecu xxl i obucu 47+  

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Jes' ti ozbiljan?IlPrincipe je napisao/la:Nove, 60KM, Šoping Centar Džananović > Sport Vision ...

Čelik Zenica 1945
Ma vjeruj mi da imam odjece koja je XXL.Sto se tice obuce i to je problem,46.LenBias je napisao/la:suti i ne zali se, nemas ti pojma kolko je teze nac odjecu xxl i obucu 47+

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.