LBJ MVP je napisao/la:Vjerovatno najveći golman svih vremena.Neuer spada među najbolje ostale golmane s De Geom,Buffonom(kad je zdrav)i još par njih.
Pa dobro svima vama je smijesno porediti Neuera sa Casillasom, ali tebi ipak nije smijesno staviti u istu klasu zdravog Buffona sa De Geom.
Pa druze, svakakvih sam ja gluposti citao ovdje, ali najrealnije vecu od ove nisam.
Buffon je klasa jednog Kahna i po meni su njih dvojica najbolji svih vremena. Treci je Iker. Zato pisati da je Casillas najbolji zadnjih 10 godina mislim da nema smisla.
Pa gdje je taj Gigi bio svih tih godina, majku mu.
Ja, Schmeichel, Buffon i jos par forumasa mislimo tako, a vi se ne slazete. Al' dobro.
Sjetimo se i izjave Fergusona da je partija koju je Neuer pruzio protiv
Manche u dresu Schalkea najbolja od svih golmana protiv kojih je igrala njegova ekipa. Valjda rijeci ovog lisca nesto znace u svijetu
fusbala.
Ali dobro, to nije tema. Ja samo kazem da su mi trenutno Iker i Neuer blizu po partijama koje pruzaju. Iker je veci golman bez sumnje, jer brani puno duzi niz godina na visokom nivou.
@Valencia
Sto se tice Gomeza i Realovih napadaca, slazem se da je pitanje ukusa.
Mario i Karim jesu razlicit tip napadaca, ali Mario i Gonzalo mislim da su dosta slicni. Dobro, naravno da ti mozes naci dosta razlika, ali u sustini su to gol igraci.
Po svemu dosad prikazanom, mislim da je Gomez bolji od obojice.
Ono sto Gustavo trenutno igra, po meni je odlicno. Khediru nikad nisam previse cijenio i mislim da nije bolji od Brazilca. Mada se slazem da je tu stvar ukusa, jer ne bi mi imali sta ovdje pisati da razmisljamo isto,
kaj ne?
Slazem se da je Ozil trenutno bolji od Kroosa i Mullera. Od Kroosa je uvijek bio, ali Muller kada je u formi ne zaostaje za Mesutom. Uostalom, dovoljno je pogledati kad igraju u istoj ekipi (reprezentacija). Zna se ko je dominirao Svjetskim prvenstvom.

Znas i sam da Kaka nije odigrao postenu utakmicu od
devdese'druge.
Znam da je mnogima glupo porediti
velikog Kaku sa jednim Mullercicem, ali zadnjih sezona je ocigledno Tomica bolji.
Valencia je napisao/la:
Sve u svemu, 80% - 20% u korist Reala.
E ovdje si ga pretjer'o da yebe rak raka.

Favoriti jesu, ali toliki bas i nisu. Pa reako bih da ni Barca nije toliki favorit protiv Baye, a mislim (tacnije siguran sam

) da su nezgodniji protivnik nego Real.
Real sigurno ima dosta jacu klupu. Ja sve ovo govorim u slucaju da obje ekipe igraju u najjacim sastavima.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.