Kako nema, pogledaj malo bolje. Na ovom drugom ide umjetna trava.AÐ_Official je napisao/la:Vidim da na terenu nema trave, il' se to meni cini?
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Čelik Zenica 1945
Ma ovo sto se vidi od terena je podloga za teren s umjetnom travom i ovom dijelu gradilista smo mogli prici.Dok je teren sa prirodnom travom odma do tribine i on se ne moze dobro uhvatiti aparatom jer gubari sa gradiliste nedaju uci.Znaci dva su terena paralelna jedan drugome.AÐ_Official je napisao/la:Vidim da na terenu nema trave, il' se to meni cini?
Nema vise :P
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?Nimla_RZ je napisao/la:Kako nema, pogledaj malo bolje. Na ovom drugom ide umjetna trava.AÐ_Official je napisao/la:Vidim da na terenu nema trave, il' se to meni cini?
EDIT: Znaci onaj teren do tribina je sa prirodnom travom a ovaj blizi je umjetna? Kad bi se trebali radovi zavrsit? Predpostavljam do pocetka kvalifikacija? Jos me zanima kako su odrazil teren s prironom travom u onako dobrom stanju? Da ga nisu mozda pokrivali tokom ovih snijeznih padavina?
Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 17 mar 2012, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
Ma hoće, već je podobro izrasla trava, do septembra ima još 5 mjeseci.AÐ_Official je napisao/la: Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?
Čelik Zenica 1945
Pa ja mislim da hoce.Idu ljepsi dani a teren je vec sada kompletno zazelenio samo treba jos vremena da se to "primi" kako treba.AÐ_Official je napisao/la:Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?Nimla_RZ je napisao/la:Kako nema, pogledaj malo bolje. Na ovom drugom ide umjetna trava.AÐ_Official je napisao/la:Vidim da na terenu nema trave, il' se to meni cini?
P.S
U Zenici je bilo mozda i najmanje snijega ove godine kada se poredimo s ostatkom BiH a jos kad uzmemo da je teren na malo visoj nadmosrkoj visini(na cistini) i da Zenica ima poprilicno visoke temperature onda kao rezultat ispadne ovo
-
AÐ_Official
- Kontakt:
Svaka cast gradu, radnicima, i svim ljudima koji su ucestvovali da se ovakav kompleks izgradi za reprezentaciju. Svo postovanje Hrasnici, al' mi je zalosno bilo gledajuci kako reprezentacija trenira u onakvim uvjetima. okolo terena krave pasu, sijeno se susi. Sada ce moci biti svoji na svome a ne da ko neke izbjeglice koriste tudje.flash je napisao/la:
Pa ja mislim da hoce.Idu ljepsi dani a teren je vec sada kompletno zazelenio samo treba jos vremena da se to "primi" kako treba.
P.S
U Zenici je bilo mozda i najmanje snijega ove godine kada se poredimo s ostatkom BiH a jos kad uzmemo da je teren na malo visoj nadmosrkoj visini(na cistini) i da Zenica ima poprilicno visoke temperature onda kao rezultat ispadne ovo
- legenda reala
- Kontakt:
flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ne sekiraj se ti, @flasha ćemo poslatlegenda reala je napisao/la:flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati
Može s Panorame, ovako...

Čelik Zenica 1945
@legendolegenda reala je napisao/la:flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati
za tebe ce biti slika
Posto ovo sada napreduje malo brzim tempom gledacu da redovnije azuriram slike.Jos ako nabavim uskoro aparat pa da to s odredjene daljine popratim bolje.
- legenda reala
- Kontakt:
Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikati 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Tu ti Emir moze pomoci jer je to osnovna skola a on je tek nedavno zavrsio osnovnulegenda reala je napisao/la:Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikati
- legenda reala
- Kontakt:
Narediću ja njemuflash je napisao/la:Tu ti Emir moze pomoci jer je to osnovna skola a on je tek nedavno zavrsio osnovnulegenda reala je napisao/la:Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikatiJa sam ipak malo stariji
Blago se ovoj dijeci imaće gdje na odmoru igrati lopte
Ovo u Zenici veoma kvalitetno i lijepo uradjeno. Palac gore
Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.
Stvarno dobro djeluje ova tribina i sve skupa. Eto primjera kako se moze napraviti extra fina mala tribinica bez pretjerivanja bilo kakvog, za sve oneklubove kojima nedostaje neka od dodatnih tribina. Posto mislim vec od slijedece sezone ni ejdan klub koji nema barm dvije adekvatne tribine nece moci igrati PL.
Stvarno dobro djeluje ova tribina i sve skupa. Eto primjera kako se moze napraviti extra fina mala tribinica bez pretjerivanja bilo kakvog, za sve oneklubove kojima nedostaje neka od dodatnih tribina. Posto mislim vec od slijedece sezone ni ejdan klub koji nema barm dvije adekvatne tribine nece moci igrati PL.
- Jack777Pott
- Kontakt:
Meni drveni nosaci imaju dvije strane. Jedna je ta na kojoj mi izgledaju onako zanimjivo i skromno sto volim. A ono drugo je smijesna strana, znam da drvo moze dugo trajat nakon nekih prerada, al definitivno to nije rjesenje s kojim bi se stadion gradio, to je proslo prije 150 godina, pogotovo ne krov stadiona. Vrhunac svega ce bit ako poredaju obicni crijep kao krovVamos je napisao/la:Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.
Nakon nekog vremena ce nastat problem kad to istrune i onda ce ljudi bit u zivotnoj opasnosti na tribini, a pare za krov ce obecavat na 2-3 izborna ciklusa.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

@MakeTZ postavio, na FK Sloboda ali evo da i vi vidite iz ptičje perspektive, ja mislim da je ovo danas slikano pošto sam upravo jedan manji avion spazio danas (ne znam tačno kako se zove onaj mali jbg).
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 17 mar 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Boga mi ovo kad se izgradi ce da lijepo budeVolimTz je napisao/la:
@MakeTZ postavio, na FK Sloboda ali evo da i vi vidite iz ptičje perspektive, ja mislim da je ovo danas slikano pošto sam upravo jedan manji avion (ne znam tačno kako se zove onaj mali jbg).
od ovog drveta se pokrivaju manje sportske drvorane,bazeni,baloni za fudbal,tenisJack777Pott je napisao/la:Meni drveni nosaci imaju dvije strane. Jedna je ta na kojoj mi izgledaju onako zanimjivo i skromno sto volim. A ono drugo je smijesna strana, znam da drvo moze dugo trajat nakon nekih prerada, al definitivno to nije rjesenje s kojim bi se stadion gradio, to je proslo prije 150 godina, pogotovo ne krov stadiona. Vrhunac svega ce bit ako poredaju obicni crijep kao krovVamos je napisao/la:Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.
Stvarno dobro djeluje ova tribina i sve skupa. Eto primjera kako se moze napraviti extra fina mala tribinica bez pretjerivanja bilo kakvog, za sve oneklubove kojima nedostaje neka od dodatnih tribina. Posto mislim vec od slijedece sezone ni ejdan klub koji nema barm dvije adekvatne tribine nece moci igrati PL.![]()
Nakon nekog vremena ce nastat problem kad to istrune i onda ce ljudi bit u zivotnoj opasnosti na tribini, a pare za krov ce obecavat na 2-3 izborna ciklusa.
ovo nije obicno drvo,mislim da ovo je lijepljeno lamelirano drvo,ako se bude odrzavalo pravilno(na nekoliko godina da se premaze) ono ce sve nas na forumu nadzivjeti
- Jack777Pott
- Kontakt:
Ma znam ja sta je to, bio sam dosta puta u dvorani u Zavidovicima koja je tako uradjena, al ipak mislim da bi bilo bolje da je celik il koji vec metal ide. Tvrdje je, dugovjecnije, al opet, oni su strucnjaci, valjda znaju sta rade, moje je samo da podrzim il kazem da ne valja, a to nista promjenit necesantos je napisao/la:
od ovog drveta se pokrivaju manje sportske drvorane,bazeni,baloni za fudbal,tenis
ovo nije obicno drvo,mislim da ovo je lijepljeno lamelirano drvo,ako se bude odrzavalo pravilno(na nekoliko godina da se premaze) ono ce sve nas na forumu nadzivjeti
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Zivim za taj dan da se Grbavica izgradi u moderni stadion.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.