Rekonstrukcija stadiona u BiH

Nimla_RZ
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 mar 2012, 13:39

AÐ_Official je napisao/la:Vidim da na terenu nema trave, il' se to meni cini?
Kako nema, pogledaj malo bolje. Na ovom drugom ide umjetna trava.
Čelik Zenica 1945

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 mar 2012, 13:41

Ma ovo sto se vidi od terena je podloga za teren s umjetnom travom i ovom dijelu gradilista smo mogli prici.Dok je teren sa prirodnom travom odma do tribine i on se ne moze dobro uhvatiti aparatom jer gubari sa gradiliste nedaju uci.Znaci dva su terena paralelna jedan drugome.
Nema vise :P

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 mar 2012, 13:41

Nimla_RZ je napisao/la:
Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?

EDIT: Znaci onaj teren do tribina je sa prirodnom travom a ovaj blizi je umjetna? Kad bi se trebali radovi zavrsit? Predpostavljam do pocetka kvalifikacija? Jos me zanima kako su odrazil teren s prironom travom u onako dobrom stanju? Da ga nisu mozda pokrivali tokom ovih snijeznih padavina?
Zadnja izmjena: AÐ_Official, dana/u 17 mar 2012, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 mar 2012, 13:43

AÐ_Official je napisao/la: Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?
Ma hoće, već je podobro izrasla trava, do septembra ima još 5 mjeseci.
Čelik Zenica 1945

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 mar 2012, 13:44

AÐ_Official je napisao/la:
Nimla_RZ je napisao/la:
Nisam registrovao ono tamo u daljini. Vidim taj blizi teren bez trave pa me zacudilo. Taj teren s prirodnom travom sigurno nece biti spreman do pocetka kvalifikacija?
Pa ja mislim da hoce.Idu ljepsi dani a teren je vec sada kompletno zazelenio samo treba jos vremena da se to "primi" kako treba.

P.S

U Zenici je bilo mozda i najmanje snijega ove godine kada se poredimo s ostatkom BiH a jos kad uzmemo da je teren na malo visoj nadmosrkoj visini(na cistini) i da Zenica ima poprilicno visoke temperature onda kao rezultat ispadne ovo ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 mar 2012, 13:52

flash je napisao/la:

Pa ja mislim da hoce.Idu ljepsi dani a teren je vec sada kompletno zazelenio samo treba jos vremena da se to "primi" kako treba.

P.S

U Zenici je bilo mozda i najmanje snijega ove godine kada se poredimo s ostatkom BiH a jos kad uzmemo da je teren na malo visoj nadmosrkoj visini(na cistini) i da Zenica ima poprilicno visoke temperature onda kao rezultat ispadne ovo ;)
Svaka cast gradu, radnicima, i svim ljudima koji su ucestvovali da se ovakav kompleks izgradi za reprezentaciju. Svo postovanje Hrasnici, al' mi je zalosno bilo gledajuci kako reprezentacija trenira u onakvim uvjetima. okolo terena krave pasu, sijeno se susi. Sada ce moci biti svoji na svome a ne da ko neke izbjeglice koriste tudje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2012, 13:58

flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 mar 2012, 14:01

legenda reala je napisao/la:flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati :mrgreen:
Ma ne sekiraj se ti, @flasha ćemo poslat :mrgreen:

Može s Panorame, ovako...

slika
Čelik Zenica 1945

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 mar 2012, 14:06

legenda reala je napisao/la:flash kad se ovo završi očekujem i jednu sliku sa kakve visine, da se ovo fino vidi kad sve bude gotov, ti ili Emir odlučite koji će slikavati :mrgreen:
@legendo

za tebe ce biti slika ;)

Posto ovo sada napreduje malo brzim tempom gledacu da redovnije azuriram slike.Jos ako nabavim uskoro aparat pa da to s odredjene daljine popratim bolje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2012, 14:08

Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikati :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 17 mar 2012, 14:23

legenda reala je napisao/la:Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikati :P
Tu ti Emir moze pomoci jer je to osnovna skola a on je tek nedavno zavrsio osnovnu ;) Ja sam ipak malo stariji ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 mar 2012, 14:24

flash je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Može i s ovog brda, samo je malo daleko, možda bi najbolje bilo sa te zgrade iza slikati :P
Tu ti Emir moze pomoci jer je to osnovna skola a on je tek nedavno zavrsio osnovnu ;) Ja sam ipak malo stariji ;)
Narediću ja njemu :lol:
Blago se ovoj dijeci imaće gdje na odmoru igrati lopte :lol:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2012, 20:17

Ovo u Zenici veoma kvalitetno i lijepo uradjeno. Palac gore

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 17 mar 2012, 20:20

Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.

Stvarno dobro djeluje ova tribina i sve skupa. Eto primjera kako se moze napraviti extra fina mala tribinica bez pretjerivanja bilo kakvog, za sve oneklubove kojima nedostaje neka od dodatnih tribina. Posto mislim vec od slijedece sezone ni ejdan klub koji nema barm dvije adekvatne tribine nece moci igrati PL.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 mar 2012, 20:34

Vamos je napisao/la:Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.

Stvarno dobro djeluje ova tribina i sve skupa. Eto primjera kako se moze napraviti extra fina mala tribinica bez pretjerivanja bilo kakvog, za sve oneklubove kojima nedostaje neka od dodatnih tribina. Posto mislim vec od slijedece sezone ni ejdan klub koji nema barm dvije adekvatne tribine nece moci igrati PL.
Meni drveni nosaci imaju dvije strane. Jedna je ta na kojoj mi izgledaju onako zanimjivo i skromno sto volim. A ono drugo je smijesna strana, znam da drvo moze dugo trajat nakon nekih prerada, al definitivno to nije rjesenje s kojim bi se stadion gradio, to je proslo prije 150 godina, pogotovo ne krov stadiona. Vrhunac svega ce bit ako poredaju obicni crijep kao krov :lol:
Nakon nekog vremena ce nastat problem kad to istrune i onda ce ljudi bit u zivotnoj opasnosti na tribini, a pare za krov ce obecavat na 2-3 izborna ciklusa.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 mar 2012, 21:06

slika

@MakeTZ postavio, na FK Sloboda ali evo da i vi vidite iz ptičje perspektive, ja mislim da je ovo danas slikano pošto sam upravo jedan manji avion spazio danas (ne znam tačno kako se zove onaj mali jbg).
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 17 mar 2012, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 mar 2012, 21:26

VolimTz je napisao/la:slika

@MakeTZ postavio, na FK Sloboda ali evo da i vi vidite iz ptičje perspektive, ja mislim da je ovo danas slikano pošto sam upravo jedan manji avion (ne znam tačno kako se zove onaj mali jbg).
Boga mi ovo kad se izgradi ce da lijepo bude :D I sad je ljepse nego sto je bilo... konacno nam liga ide i u infrastrukturi ka gore... Prijedor, Tuzla, BL, Zenica... svugdje se nesto gradi

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 17 mar 2012, 22:01

Jack777Pott je napisao/la:
Vamos je napisao/la:Kako mi gotivno izgledaju ovi drveni nosaci za krv na toj tribini..pravo prirodno i extra. sad jos pitanje od kojeg ce materijala krov napraviti.

Meni drveni nosaci imaju dvije strane. Jedna je ta na kojoj mi izgledaju onako zanimjivo i skromno sto volim. A ono drugo je smijesna strana, znam da drvo moze dugo trajat nakon nekih prerada, al definitivno to nije rjesenje s kojim bi se stadion gradio, to je proslo prije 150 godina, pogotovo ne krov stadiona. Vrhunac svega ce bit ako poredaju obicni crijep kao krov :lol:
Nakon nekog vremena ce nastat problem kad to istrune i onda ce ljudi bit u zivotnoj opasnosti na tribini, a pare za krov ce obecavat na 2-3 izborna ciklusa.
od ovog drveta se pokrivaju manje sportske drvorane,bazeni,baloni za fudbal,tenis
ovo nije obicno drvo,mislim da ovo je lijepljeno lamelirano drvo,ako se bude odrzavalo pravilno(na nekoliko godina da se premaze) ono ce sve nas na forumu nadzivjeti :D

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 17 mar 2012, 23:30

santos je napisao/la:
od ovog drveta se pokrivaju manje sportske drvorane,bazeni,baloni za fudbal,tenis
ovo nije obicno drvo,mislim da ovo je lijepljeno lamelirano drvo,ako se bude odrzavalo pravilno(na nekoliko godina da se premaze) ono ce sve nas na forumu nadzivjeti :D
Ma znam ja sta je to, bio sam dosta puta u dvorani u Zavidovicima koja je tako uradjena, al ipak mislim da bi bilo bolje da je celik il koji vec metal ide. Tvrdje je, dugovjecnije, al opet, oni su strucnjaci, valjda znaju sta rade, moje je samo da podrzim il kazem da ne valja, a to nista promjenit nece :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 mar 2012, 14:51

slika

Zivim za taj dan da se Grbavica izgradi u moderni stadion.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.